donderdag 15 maart 2018

Fiba Basketball Champions League




Photo  -- fiba.com




Waar de Nederlandse hoop in mindere dagend er basketball der Nederlanden is Donar Groningen gelukt om de Kwart Finale te halen van FIBA `s EuropeCup en daar in moeten zij tegen Mornar Bar uit Montenegro.
Als je de naam van Montenegro hoort dan sta je effe stil en vraag je je af hoe hard basketball gespeeld kan worden en Donar gaat dat mee maken dus.

Het inzet is dan de Final te halen van dat FIBA EuropeCup en The Champszzz daarvan komt dan naar boven en dus naar FIBA Basketball Champions League.

Hoe was het ook al weer en waar was die Basketball Champions League aan toe. Twee dagen lang waren de returns van de heen wedstrijd van de Top 16 en de Kwart Finales zijn daar.

Het of liever gezegd de verrassingggggggg ... was toch wel dat Medi Bayreuth van onze Ooster buren die  de grote favooosss van Besiktas Sompo Japan uitschakelden en zij wonnen dan ook 2 x van Besiktas Sompo Japan. De coach van Medi Bayreuth is de voormalige coach van Eiffeltowers Den Bosch wat nu New Heroes heten en dat was Raul Korner.

Dat was voor ondergetekende een aangename verrrasssinggg om coach Korner te werk te zien en hij heeft het weer gedaan en hij is met zijn team Medi Bayreuth door naar de Kwart Finales.

Andere verrassing is dat UCAM Murcia uit Spain hebben een broeder moord gepleegd en hebben de regerende The Champszz van FIBA Basketball Champiosn League uit geflikkerd en dat was Iberostar Tenerife.

Wat levert dan deze 2 x aangename verrassingen op dan. Zie hier onder.


Banvit (TUR) v AS Monaco (FRA)
Pinar Karsiyaka (TUR) v UCAM Murcia (ESP)
AEK (GRE) v SIG Strasbourg (FRA)
MHP Riesen Ludwigsburg (GER) v medi Bayreuth (GER)




The Quarter-Finals' phase will be played over two rounds (Mar 27/28 and Apr 3/4) on head-to-head format.
The Quarter-Final match-ups will be the following (teams indicated second will play the return leg at home):
Bron -- fiba.com
http://www.championsleague.basketball/17-18/news/quarter-final-pairings-set-in-basketball-champions-league



Door                    LuluHoops

Geen opmerkingen:

Een reactie posten