woensdag 14 maart 2018

Dramatique And Joy In Sopron


Jelena Milovanovic (HUN), 52 Danielle Page (HUN)

Photo -- fiba.com


Het was een drama aan het voet stuk van Bosborus brug te Istanbul verleden week Woensdag de treffen tussen Fenerbahce Istanbul tegen Sopron Basket uit Hongary.

De dramaaaaaaaa was compleet voor Fenerbahce in Sopron na de 3é  en beslissende wedstrijd tussen deze twee team`s maar dan in Sopron wel te verstaan.
De thuis team liet geen gras over groeien en na 2009 is Sopron weer terug op de top der Women basketball der Europa en dat onder leiding van voormalige coach van Fenerbahce en dat is Roberto Iniguez.

Fenerbahce begon goed aan de eerste kwart en iedereen was fris en monter zo werd deze kwart gewonnen door Fenerbahce met 21 - 17 en dan begon eigenlijk Sopron warm te draaien in deze wedstrijd onder leiding van Yvonne Turner game high 29 punten 4 rebounds en 3 assists had.

Bij Fenerbahce is alleen maar Veremeyenka op de been en de rest laat het links liggen en zo Sopron maakt hier gretig gebruik er van en de tweede kwart is dan voor Sopron met 16 - 10 en dat zegt ons dat we met 33 - 31 de rust in gaan daar in Sopron.

Na de thee en de kruiden en massages in den kleedkamers zien we ontketende Sopron die graag naar de Final Four wilt en Sopron geeft gas in de derde kwart. Dat zien we terug in de kwart stand en dat is 19 - 12 voor Sopron en gaan we met 52 - 43 naar de laatste kwart in gaan in Sopron.

Hier begint eigenlijk de plot van deze drama voor Fenerbahce Istanbul waar iedereen niet te zien is op het parket voor Fener. Niet Veremeyenka ...niet Vaughn ...niet Birsel Vardarli en dus speelt Sopron gemakkelijk hun honger naar de Final Four toe.
Wat is dan de dramaaaaaaaaaaaaa ....
Nouuuuuu .... als we nog maar 1.47 te spelen hebben in deze 4è kwart ..duszzzchh.. we zitten al in The Monney Timeee zien we dat Fenerbahce maaar 1 .......... PUNT heeft gemaakt in deze kwart.
Jaaaaaaa ...Uuuuuuuuuuu leest het goed Fenerbahce heeft maar 1 punt gemaakt en dat is ver onder EuroLeague Women top basketball niveau.

Is dit alles wat je kan coach Firat Okul van Fener ????
Als je dit laat zien ..dan verdien je niet hier op deze parket te staan en is dit een schande voor top basketball voor EuroLeague Women competitie.

Dus word Fenerbahce gewoon afgedroogd en Sopron wint de 4è kwart met 15 - 3 uiteindelijk en dus deze wedstrijd met 67 - 46.

Met deze overwinning plaatst Sopron basket met coach Roberto Iniguez zich voor de Final 4 van EuroLeague Women sinds 2009.

Sopron Basket ...Welcomeee to the Final 4 and Welcomeeee back at the top of Women`s top basketball off Europe.


Hier onder de info over hoe nu verder en die is van de web site van fiba.com waar voor onze dank.

EuroLeague Women Final Four field confirmed

In the Final Four Semi-Finals, Dynamo Kursk will take on UMMC Ekaterinburg, while Sopron Basket will face Yakin Dogu Universitesi.
The Semi-Finals are scheduled for April 20, with the Third-Place Game and Final capping off the season on April 22.
An announcement will be made later in March, in regards to which of the four contestants will host the Final Four.
Bron -- www.fiba.com

Door           LuluHoops 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten