donderdag 6 december 2012

Nederlands Herenteam vind in Sport 1 Sponsor voor Twee Seizoenen.




Op de persconferentie van heden middag in Den Bosch bij Eiffeltowers werd het nieuws gebracht dat het Nationaal Herenteam kan doorgaan.


Hier een foto van de persconferentie met aan tafel zaten van Links naar Rechts, Kees Akkerboom Junior(International Nationaal Herenteam), Francisca Ravenstein(Voorzitter Nederlandse Basketball Bond NBB), Will Moerer (Vice-President Sport1/Film1) en Henk Reekers (voorzitter FEB).





De Nieuwe sponsor zal zijn Sport 1.
Sport1 is een verbintenis aangegaan met de Internationaals en de FEB voor 2 seizoenen. En wel 2 kalenderjaren volgens Francisca Ravenstein (voorzitter NBB).
Hierbij zal de FEB de coach en staf samenstellen in overleg met de NBB.
Wie dat gaan worden was op de persconferentie nog niet bekend, maar wordt later bekend gemaakt.
Een belangrijke voorwaarden werd verklaart door Kees Akkerboom Junior dat de Internationaals voor de hele periode van het nationaal team beschikbaar moeten zijn.
Tevens de rol van Sport 1 zal zijn dat alle wedstrijden Live worden uitgezonden en de samenwerking zal zijn dat de NOS samenvattingen kan uitzenden dit werd verklaart door Will Moerer (Vice-President Sport1/Film1).
Men gaat wedstrijden spelen bij de FEB teams als de accommodatie aan de FIBAregels voldoet.
Tevens was ook nog niet bekend in welke opzet het Nationaal herenteam zal gaan meedoen aan de Basketball Days in Zwolle van 26 tot 30 December.


Dit van u verslaggever HandyMan.
......................................................

Mijn dank is groot voor The HandyMan waar ik mij zelf niet in
tienduizend stukken kon delen om ook aanwezig te zijn heden middag en
waar goede vrienden goed voor zijn


Door LuluHoops






Geen opmerkingen:

Een reactie posten