zondag 15 september 2019

World Cup basketball -- 3`th Place





Als de eerste wedstrijd op de slotdag van deze World Cup Basketball in China begint staan dan france en Australia tegen over elkaar.

Waar France 17 punten achter kwam in deze wedstrijd is dan de Point Guard Nando De Colo van France die zijn team op sleep touw neemt.

Laat ik meteen zeggen dat France uiteindelijk won van Australia met 67 - 59 en dus het podium op klom als 3รจ van deze World Cup daar in China. Australia begon met een geweldige defens en wie anders dan Joe Ingles ...het zijn den oudjeszzzz die het hem doen nie waar en is de eerste kwart met 16 - 11 voor Australia. Dat France nog steeds niet wakker was in de aanval was te zien in en op het parket in de tweede kwart en met 30 - 21 was de rust stand.


Dan na de thee in den kleed kamers was niets te zien van een wakkere France en het marge ging naar 17 punten verschil in voor deel van Austarlia en van af daar werd Evan Fournier wakker naast Nando De Collo en het verschil kwam naar 2 punten verschil aan het einde van de derde kwart en die was toch met 46 - 42 voor Australia.

In de laatste kwart werd France wakker en Ruuuuuuuuuudy Gobert dus ging spier ballen laten zien onder de borden en langzamer hand kreeg France het heft in deze Bronze Medal wedstrijd en van af daar keken De Collo en Co niet meer om en wonnen dus met 67 - 59 en zo de Bronze winnaar van dezed Werld Cup 2019 in China.




Wij van LuluHoops feliciteren coach Vincent Collet en France met deze plak en bedanken Australia voor hun inzet en energie en geweldige basketball die zij ons lieten zien.


Bron -- basketfaul.com
             twitter.com / fiba


Door                            LuluHoops

Geen opmerkingen:

Een reactie posten