zaterdag 14 september 2019

World Cup Basketball -- China ... The Final




Het is dan zo ver.
Wij zijn dan toe aan The Final van deze editie van World Cup.
Heden dag zijn de Plaatsings wedstrijden van 5 -8 en daar word dus nog tickets weg geven naar de OKT toernoi van Tokio 2020.


14 SEPTEMBER SATURDAY
89
7-8. 
11:00
America - Poland 
87-74
90
5-6. 
15:00
Serbia - Czech Republic 
90-81



Wat was er dan wat we gemist hebben. Nouuuu als u de Half Final wedstrijden niet LIVE gezien hebt daaaaaan twijfelt ondergetekende aan uwer liefde voor basketball.
Eeeeeehhh ... ondergetekende krijgt opmerkingen dat het geeeeeen ... Half Finals zijn in goeeeeed Engels maar Semi Finals.

Ach .. what the hiccccckk .. nie waar.

Daar was dan the clashhh tussen Spain en Australia die als eerste het parket opkwamen. Via Hernangomze van Spain kwam Spain goed uit de start  blokken en wie anders dan Sergio Llull die van zijn verschrijkleijk leeeelijke gooooi maar weg die bal en dan heel ver achter de 3-punters lijn  en die bal gaat dan ook nog in en zien we 22 - 21 na de eerste kwart voor Spain.
Australia ging harder verdedigen en kwam met 6 - 0 run en gingen wat meer het bord zoeken en met 37 - 32 naar de kleedkamers.

Het is Patty Mills die strijd voor gaat maar hard heid daar is en Rubio een T- fout krijgt en aggresief is op het parket maar na die T- fout stealt hij de bal en pakt ook nog een Offensive foul mee voor Spain en zo zitten zij wel in de wedstrijd en de derde kwart is dan met 55 - 51 voor Australia.

Als we dan de laatste kwart in gaan zien we de Goooood Oldddd Spain op het parket waar de Flooooooooooooooopinggg .. zekers van Sergiooo Llull maar ook Gasol en Fernandez The Art Off Theater zeker niets mis staan maar de scheidsen trappen deze keer daar niet in en Australia gaat met de bal van door. het venijn zit he tin den staart en zo gaan we de climaxx in. Patty Mills mag  met nog 0.4 sec. te gaan naar de vrije worp lijn en Spain staat dan voor met 71 - 70.

Patty Mills raakt de eerste en de wedstrijd bal ...vrije worp mist hij en de  nood schot van Spian is mis en gaan we de eerste verlenging in.
Waar Gasol Jr. hot is in de verlenging met 5 extra punten dan is er gat van 5  punten voor Spain met 76 - 71 en dan is het voor Australia die dan terug komt en Australia voor staat met 80 - 78  en Gasol Jr. naar de vrije worp lijn gaat met nog 4  sec. te spelen in de verlenging. Gasol Jr. is hot en heeft niet gemist en met 9 / 9 vrije worpen raak te gooien in de wedstrijd staan we dus gelijk op 80 - 80 en Delevadova mist dan de nood schot en gaan we weer verlengen.



Daaaaaaaaaaaat was te veel energie voor Australia en in de tweede bverlenging was daar good old Sergioooooooooo Llull met een verre 3-punter zo als van heeeeel ver weg ge worpen maar ach ... het gaat er in duszzzzz ... geen gezeik. Waar Gasol Jr. de mis match goed benut onder de borden en dan is daar weer Sergioooooooooo Llull ook weer met een verre weg werp  3 - punter is het niks meer voor Australia en zo wint Spian met  95 - 88 en zijn de eerste Finalisten op Zondag.


FINAL
15 SEPTEMBER SUNDAY
Chinese Wukesong Sport Arena
91
3rd place
11:00
France - Australia 
67-59
92
Final
15:00
Argentina - Spain 
-


De tweede Half Finale ging tussen Argentina tegen France die dus Team USA naar huis stuurde die dus voor de plek 7 -  8  gaan spelen.

Nouuuuuuuuuuuuuu good old Luis Scola en Caaaaaaampazzzooooooooo en de energie van Argentian was te voerlen in den huis van de ondergetekende. Les Bleuse team van Vincent Collet kon die energie niet bij benen en Argentian won deze wedstrijd wel wat gemakkelijk met  80 - 66 en zijn dus de andere Finalisten op Zondag.


Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, tekst



Bron -- basketfaul.com
             twitter.com / fiba
             fiba.basketball


Door                         LuluHoops

Geen opmerkingen:

Een reactie posten