vrijdag 6 september 2019

World Cup Basketball -- China ... 2`nd Round





Het is dan raar om te weten dat als je dan in de 2`e ronde zit en je al een wedstrijd gewonnen hebt in je groep en je dan al verzekerd bent van de Kwart Finale plek.

Tevens worden ook de plaatsings wedstrijden afgewerkt.

Het zij zo en het systeem is 4 jaar ..eehhh dat  was 5 jaar terug al besloten en nu niet zeiken nie waar.

Poland heeft in groep I gewonnen van de team van coach Bazerevic ... Russia dus  die al ongenoegen uitte over het niveau van de scheidsen.

Het is Luis Scola .. de 39 jarige veteraan van Argentina die met Brains speelt en met passie en hart en arme Venezuela  hadden daar geen kans in groep I.

Coach Bazarevic is niet de enige die dat doet ... Luigi Datome heeft dat ook gedaan en ondergetekende kent Datome als een spelers die noooooooit iets zegt over de leiding van een wedstrijd.

Luigi Datome: “Referees weren’t at the level of this game


“We weren’t the best team but still, not playing our best basketball we had a big chance to win the game. That’s why I’m really sorry about it. I take of course big responsibility for this because the offense was very poor at the end. But I must say that, we didn’t lose because of this, but the level of the referees wasn’t at the level of this game. I have hige respect for referees job and I never say this in my life but I think they weren’t for this level of the game”, he explained.

Coach Sasha Djordjevic ...van Srbija dus is hun opmars door aan het zetten en de trein van Srbija dendert door en had geen medelijden met Puerto Rico in groep J.

Waar ik over had is dat Spain met Ricky Rubio en Co moeilijk hadden tegen Datome  en Co waar Italia slecht speelde en toch in de wedstrijd bleef. Door dat de freeeeking zebra`s niet het niveau haalden en dat is geen geheim verloren ze van Spain in groep J.

2nd ROUND  MATCHES
6 SEPTEMBER FRIDAY
49
A1-B2
11:00
Poland - Russia
79 - 74
54
B3-A4
11:00
Nigeria - Ivory Coast
83 - 66
56
D3-C4
11:00
Angola - Iran
62 -71
52
D1-C2
11:30
Serbia - Puerto Rico
90 - 47
50
B1-A2
15:00
Argentina - Venezuela
87 - 67
53
A3-B4
15:00
China - Korea
77 - 73
55
C3-D4
15:00
Tunisia - Philippines
86 - 67
51
C1-D2
15:30
Spain Italy
67 - 60

Morgen zijn de groepen K en L aan de beurt waar ook de andere plaatsings wedstrijden gespeeld gaan worden. Waarom ... omdat aan het einde er waarschijnlijkheid .. neeeuu .. het is zo. Dat er een paar plekken te geven zijn voor de OKT tournament volgende jaar.

Waarom schrijf de ondergetekende dit ..nouuu .. dat heeft te maken met dat er veel Euro Zone team`s de Kwart Finale gaan halen en er meer plekken te geven zijn van uit de Euro Zone voor de OKT.
Schnaaapt u het nog ...




Bron -- basketfaul.com
             twitter.com/fiba
             eurohoops.net


Door                  LuluHoops

Geen opmerkingen:

Een reactie posten