dinsdag 3 september 2019

World Cup Basketball -- China ... Day 4




Dramaaaaaaa In Chinaaaaaaaaa ...


Als er de dag is aangebroken voor de groepen E tot en met H om de volgende groep team`s naar de tweede ronde te loodsen krijgen we meer dramatique.

Het is  bondscoach Aleksandar  Petrovic van Brazil ... yeeeppp .. grote broer van wijlen Mozart van basketball ...Drazen die al 6 maanden lang heeft over na gedacht hoe hij de Greeeeek Freeeeeek kon afstoppen ..Antetekoumpo van Greece let wel de 23 jarige MVP van NBA dus in de beslissende duel Brazil tegen Greece in groep F.

Dat deed hij met een 40 jarige veteraan Alex Garcia maar daar waren nog Sloukas en Printesis die hem ook slapeloze nachten bezorgden en dat deden zij dan ook.

Het is dan ook Sloukas die aan het einde van de clashh .. die 3 x mocht aanleggen van af de vrije worp lijn waar Sloukas er 1 x mistte en dat koste Greece het winst in deze treffen met maar 1 punt verschil.

Maar in groep G is het  Dominican Republic die wint van Germany met 70 - 68 en zo Germany naar huis stuurt na 2 x groep`s wedstrijden.Het is dus Dominican`s die 2 x winst nog steeds ongeslagen zijn.

3 SEPTEMBER TUESDAY
25
H
10:30
Australia - Senegal
81 - 68
26
F
11:00
Montenegro - New Zealand
83 - 93
27
E
11:30
Japan - Czech Republic
76 - 89
28
G
11:30
Germany - Dominican Republic
68 - 70
29
H
14:30
Lithuania - Canada
92 - 69
30
F
15:00
Brazil - Greece
79 - 78
31
E
15:30
America - Turkey
93 - 92
32
G
15:30
Jordan - France
64 - 103


Groep F is de kruis groep van Groep E waar in de 2 `e ronde samen gevoegd gaan worden en daar in die groep zitten dus Team USA en Turkey die samen met CZE Rep. gaan uit maken welke 2 team`s door gaan. Heden dag was dus de Claaaaaashhh tussen de Youngg Gunsszz van Team USA tegen Youngg Gunszz van Turkeeeeey.

Ondergetekende kwam LIVE binnen in de 4 `e kwart van deze treffen met nog maar 4 min. te spelen en team USA zat in de hoeken waar de klappen vielen. De youngg gunszz van Turkey hadden team USA dreun gegeven en ondergetekende zag coach Popovic doelloos kijken naar het parket. Waar deze drama naar het climax ging was good old Ersan Ilyasova die Tipp Inn maakte en Turkey voor bracht met 81 - 79 me nog 0.12 secondeszz te spelen.

Daar team USA het bord niet zag door de geweldige defens van Turkey en er kwam een nood 3- punter van team USA waar die mis ging maar Cedi Osman wel een fout maakte op die nood schot en team USA naar de vrije worp lijn ging. Daar schoot team USA 1 x misss en was het nagel bijten en de andere 2 x vrije worpen gingen in en we gingen de Over Time in.

Daar waren in Shanghay de grote sports center iedereen op de banken en achter Turkeygaan  staan met staande ovatie en de Over Time was daar. Turkey en Cedi Osman was daar geweldig in en begon goed en Turkey kwam dan meteen 5 punten voor maar het is team USA waar je tegen speelt en zij kwamen terug en de Over Time ging ook in de Climaxx.

Waar Turkey met nog 0.50 secondes te spelen 91 - 89 achter stond is Cedi Osman die naar de ring ging en scoort en fout mee krijgt en die ook scoort en dus 92 - 91 Turkey. Het is van af daar Spooooooooooooookeeeeyyyyyyyyyy ...

Met nog 9 secondesz te spelen waar in de aanval van team USA is Dous Balbay die de bal van Myels Turner stealt en van door gaat en een fout op hem gemaakt word. Yeeeeeeeepp door gebroken is duss U-fout 2 x en ook bal bezit.

Wat zien we Dougs Balbay 2 x miszzzz ..... klok staat nog steeds stil.
Dan Turkey out off boundszzz en Cedi Osman krijgt de bal en proompt fout en dus Cedi Osman naar de vrije worp lijn voor 2 x ....

Wat zien wij .... ook Cedi Osman 2 x miszz.

Wat gebeurt hier vraagt ondergetekende af en je hebt team USA in de hoek en de dreun heb je ook al gegeven waar je de kans hebt om als je die 4x vrije worpen in schiet dat je dan 5 punten voor staat en dat is dan 2 x bal bezit krijgen en ook voor team USA is dat dan te veel en je bent zo dicht bij een Draaaaaaaaaaaaaaamaaaaaaaaaaa ......

Maar helaas en team USA krijgt de rebound en het is Middelton die naar de ring gaat en foutief afgestopt word en hij ........ mist niet .....Zuuuuuuuuuuuuuchttt  hij schiet ze alle bei raak en zo wint team USA maar met 1 punt verschil van Turkey met 93 -92.

Zuuuuuuuuuuuuucht .........





Bron -- Basketfaul.com
             Twitter.com/fiba

Door                         LuluHoops

Geen opmerkingen:

Een reactie posten