zondag 8 september 2019

World Cup Basketball -- China ... 2 `nd Round





Het is dan maar wrang nie waar. Waar de groepen K en L aan de beurt waren.

Je bent al zooooooooo lang bezig en je speelt in de 2 `e Ronde waar je 1 x wedstrijd beslist of je door gaat naar de Kwart Finales en als nog 30 secondes te spelen te zijn waar Jonas Valanciunas van Lithuania op de vrije worp lijn staat.

Het score bord zegt 76 - 75 voor France ...dat was dus de curuciaal wedstrijd in groep L en Jonas had zijn eerste vrije worp al raak geschoten. Waar Jonas zijn tweede schiet en Ruuuuuuuudy ... eehh Gobert dus van France die de bal weg tikt boven op de ring waar de bal er in gaat.

De freeeeeeeeeeeeking zeeeeeeeeeeebra`s  nou

Wat had u dan gedacht coach Bazarevic had het al geklaagd waar het nie mocht. Luigi Datooooooooooome had ook geklaagd en nu zijn de Lithuaniaaaanszz  furieuszzz en trecht.

Ga enidje fitsen aub.

Dit hoort niet op dit niveau. De FIBA heeft als straf de freeeeeking zebra`s Antonio Conde ..Spa -- Daniel Alberto Garcia Nives .. Venezuela -- Leandro Lezcano .. Argentian
gestraft voor deze fout die ze gemaakt hebben en Lithuania dus Kwart Finale gekost had.

Dat zijn groete woorden van ondergetekende .... 30 sec. te spelen als ze wel hadden geteld was het dus gelijk geweest op 76 - 76 en dan weet je het niet .nie waar.

Deze Freeeeeeeeking zebra`s mogen geen wedstrijd meer leiden in deze World Cup.

7 SEPTEMBER SATURDAY
62
F3-E4
10:30
New Zealand - Japan
111 - 81
60
H1-G2
11:00
Australia - Dominican Republic
82 - 76
64
H3-G4
11:00
Canada - Jordan
126 - 71
58
F1-E2
11:30
Brazil - Czech Republic
71 - 93
61
E3-F4
14:30
Turkey - Montenegro
79 - 74
59
G1-H2
15:00
France Lithuania
78 - 75
63
G3 H4
15:00
Germany - Senegal
89 - 78
57
E1-F2
15:30
America - Greece
69 - 53

In dezelfde groep L was dus ook de wedstrijd  Australia tegenDominican Rep. waar de Dominiacan Rep. Jo Ingleszzz en Co erg lastig maakte en het bleef maar een paar punten marge to aan he teinde waar he tin monney time de kracht en ervaring van Australia doorslag gaf.

Staoransky van CZE Rep. verrast iedereeeeeeen in groep K en zij denderen door als een team waar Tomas Satoransky de brains zijn naast het spieren taal van deze CZE Rep. team en Brazil had daar geen antwoord op.




Ach ... Team USA  en coach Popovic die wenden langzaamer aan de speel stijl van de Euro Zone team`s. Ook de greeek freeeeeeeeeek  de jonge MVP van NBA seizoen wilde spierballen laten zien tegen de trashh taaaaalkeeeddd Team USA op het parket.

Noch Nick Calathes en Kostas Sloukas konden de spier ballen wedstrijd naar hun toe trekken en kwamen ook er achter dat de wedstrijd niet de wedstrijd is in je poules.
Dat is op Maandag tegen CZE Rep. waar ook meer reken werk om de hoek komt kijken.

Ondergetekende had ook over de plaatsings wedstrijden. Het is maar ook goed dat die er zijn.
Turkey en New Zealand en de anderen in hun groepen die maken deze World Cup af.
Het gaat om 1 x ticket in je groep die recht geeft voor de deelname voor de OKT. wedstrijden dat is dan wel in 2020 voor de Olympische Spelen.

Hoeeeeee dan

Er zijn dus ook 4 x groepen dat zijn M .. N .. O .. P en dat heet dan Classification Round 17 - 34. Mooi verzonnen nie war.

De nummers 1 van elke groepen die hebben dan die groep gewonnen en die hebben dan 1 x ticket in den pockket voor de OKT. Tournament.

Let wel de Winnaar en de verliezend Finalist van deze W.K. die gaan rechtstreeks naar de Olympische Spelen. Die hebben dus  die tickket in den pocket.

De nummers 3 tot en met 8 van deze W.K. gaan dan naar die OKT. Tournament samen met die andere 4 en zooooooooo komen we wel verder , maar er komen dan ook wat meer tema`s ... landen  er bij met wat Wildeeeeeeee Card.

Schnaaaaaaaapt u het nog ...


Bron -- Basketfaul.com
             twitter.com/fiba


Door                                LuluHoops

Geen opmerkingen:

Een reactie posten