zaterdag 18 maart 2023

Dungeonszz ... And Dragonszz






Final Four for Fenerbahce; Avenida, Bourges and Valencia force deciders


Het is ook wel Draaken en Kelders der donkerheid.

Als het slecht is niet om heen draaien en gewoon zeggeeee dat het slecht is.

Na de thuis Kaaaaaaboemmm ging Laura Cornelius met haar team mates en dus met Cukurova Basketbol naar Le Pradooooo te Bourges. Wetende dat daar Dungeonszz and Dragoonszz huist en kan spooken daar en dat was het ook daar hutje mutje vol arrogante Fransen.

Doe daar ook blonde dingeszz der triooo of zo iets die de harde spel  hard kan je wel pareren maar lomp fysiek spel daar kan je niet tegen.

Dat was het ook en Yvonne Anderson de Amerikaanse van Bourges was vuur en vlam en doe daar ook Alix Duchet er bij die van uit Dribble man voor bij dribbelend voor bij flits en dan Pull Up Shots raak flikkert dan moet je daar ook mee omgaan.

Dat hoort ook bij EuroLeague Women Play - Off  Laura Cornelius.

Stap harder maken en nog meer energie verspillen en niet 38 minuten Chelsea Gray op parket houden zo dat zij in de laatste 5 min. wedstrijd geen arm meer omhoog kan brengen.

                           Photo -- twitter.com/elw

Vakkundig heeft Bourges Crevendakic uit de wedstrijd gespeeld en Tiffany Hayes schoot te veel open schoten mis. Niet wakker op tijd helaas. Dat was slecht en compleet niet bij de les als coach Ineguez voor op en maar zwak op de voeten die Pull Upszz weg geven aan Anderson en zeker aan Duchet. Dat is vragen om problemen. Het bleef in de Magic Marge van 10 - punten voorsprong voor Bourges en Laura Cornelius had haar dag niet en net zo min Chelsea Gray.

De buzzer Beater van Crevendakic met een 3- p was de opmars naar meer. In de laatste kwart is het veel meer energie en zweet en strijd in de Kelders der Le Prado waar Dungeonszz And Draaaagonszz lichten lieten knipperen. Het is hard om 10 tot 13 -p achterstand terug om te buigen maar dat deed Cukurova Basketbol waar meer kwaliteit in zit in breedte.

Het is good old Jelena Dublijevic met haar hardheid voor op ging en Cukurova Basketbol terug kwam tot 4 punten en de laatste aanval van de wedstrijd. De bal word door wie anders dan Tiffany Hayes van achter de 3- punters lijn raak geschoten en zij word omver gelopen door Anderson maar meteen gaan de lichten uit in Dungeonszzz And Dragonszzz parket daar in Le Prado te Bourges en iedereen komt veld op van wij heeeeeeeeebben geeeeeeeeeeeeeeeeewonen.

De slecht fluitende Triooooooooo .. worden onderste boven gelopen en richting Dungeoooonszz And Draaaagonsss heen gestuurd en is er geen na kijken van beelden of het wel of niet op tijd los die schotwaar in de herhaling Tiffany Hayes daadwerkelijk en bewust hard gestopt word en dus fout gemaakt word en dus 1 x bonus er bij zou het gelijk staan nie waar. 

Arrogante weet ik veel en meteen lichten uit en doen als niks aan de hand is.

Zo wint Bourges van Cukurova Basketbol met 76 - 75 en staat gelijk met 1 - 1 in deze Play - Off serie en gaan dus verhuizen weer naar Mersin as. Woensdag avond naar Servet Tazegul Sports Hall.

Elizabeth Williams had 14 -p en 10 - reb en een heuse Doubble - Doubble waar de andere speelster Tiffany Hayes 26-p had.

Valencia Basket had iets goed recht te zetten in Fuente de San Luis hutje mutje vol met fanszzz  tegen Famiglia Schio uit Italia. Het bleef tot laatste minuten gelijk opgaan en thuis team Valencia Basket sleepte deze wedstrijd naar zich toe met 80 - 75 en staat in deze serie ook gelijk met 1 - 1 en word de derde laatste wedstrijd gespeeld in Palazzetto Livio Romare te Schio te Italia komende Woensdag avond.

Het werd wel spannend tussen de rivalen Perfumerias Avenida uit Salamanca tegen ZVVZ USK Praha de team van coach Hejkova. De hele wedstrijd is weergaloos en adem benemend en gaat gelijk op in Salamanca. Het staat gelijk met nog 0.48 sec. te gaan in de laatste kwart met 59 - 60  voor Praha en  rots in der branding der speelster Maite Cazorla op de vrije worplijn voor Avenida.

ANDREAAA VILAROOOOO !!!!!
Citeer Tweet
EuroLeague Women
@EuroLeagueWomen
HER IS NAME IN ANDREA VILARO* AND SHE JUST DID THIS 💙 #EuroLeagueWomen

                                    Photo -- twitter.com/elw

Zij Cooooooooooool ... en schiet 2 x raak en staat Avenida 61 - 60 voor. Dan gaat de wedstrijd door en Praha kan geen bal in het netje flikkeren. Dan staat Carelton van Avenida op de vrije worplijn en zij schiet 1 x raak en Avenida staat nu voor met 62 - 60. Wie anders dan de ster speelster van Game 1 aan de kant van Praha en dat is Brionna Jones die onder de bord bal raak schiet en staat gelijk op en we zien dat het 62 - 62 is en gaan naar de Over Timeeeeeee.

Spooooooooooookeyyyyyyyy ... at the Dungeonszzz And Draaaaaaaagonszzz.

De Over Time is Spooooooookeyder dan we verwachten en word heen en weer ballen raak geschoten en ook gemist. De smaakmaker zat in dunn laatste aanval. met nog 0.071122255  sec.  waar 71 - 71 gelijk staat  heeft Maite Cazorla de bal en gaat naar de ring met een Rechter Lay Up.

Bal dwarrelt over de ring en is mis de rebound word gevolgd door Andrea Villaroooooooooo ... zij vliegt in van Rechter hoek van de bucket en vliegt de Rebound in waar ze springt en in de lucht de bal Tippt in de bal en is het Swishhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ..... Sweeeeeeeeet Babyyyyyyyyy .... end off game en 73 - 71 voor Perfumerias Avenida Salamancaaaaaaaaaaaa.

Dus staat in deze serie ook gelijk met 1 - 1  en gaan naar Praha toe naar de Kralovka City Arena te Praha.

 Wat blijft over .... Juist jaa  de treffen tussen huize hoge favoszz Fenerbahce Alagoz Holding tegen de regerende The Champszz Sopron Basket. Nouuu ... het is ook maar eentonig maar waar. De eerste wedstrijd in Istanbul was Fener Bahce heer en meester enwon met 82 - 62 van Sopron daar in Istanbul.

In de Novomatic Arena  te Sopron was coach Marina Mjalkovic sterk en bij de les  met haar team en het werd saaaaaaaai en het zelfde voor Fener Bahce en zij wonnen weer met 62 - 82 van Sopron.

Dus is Fener Bahce Alagoz Holding door met 2 - 0 in deze Play - Off serie en staan in de EueoLeague Women Final For met de eerte club die de eerste tickket heeft.

                                        Photo -- twitter.com/elw


Bron -- fiba.basketball/EuroLeagueWomen

https://www.fiba.basketball/euroleaguewomen/22-23/news/final-four-for-fenerbahce-avenida-bourges-and-valencia-force-deciders


Door                               LuluHoops

Geen opmerkingen:

Een reactie posten