donderdag 16 maart 2023

Laura Cornelius ... A Orange Lion


Photo -- google.com


Het is maar dat we weten.

Laura Cornelius speelt met Cukurova Basketbol -- CBK Mersin Yenisehir Belediyesi Basketbol Klubu -- EuroLeague Women Play Off der Top Europa`s basketball.

Hoger is het niet meer qua club basketball. Onze Orang Lion speelt samen met Chelsea Gray -- Tiffany Hayes -- Aleksandra Crvendakic voor zich of is het naast haar op het parket. Zij geeft de assistszzz en Aleksandra Crvendakis ploft 3- punters raak.

Laura geeft paas en Tiffany Hayes loopt voor op de fast break. Laura geeft assist en oude ervaren speelster Jelena Dublijevic walst dwars door de verdediging.

Orange Lion en dat is Laura Cornelius is daar als haar team haar nodig heeft in deze eerste wedstrijd in Servet Tazegul Sports and Event Hall te Mersin schiet zij eerst van Linker Hoek van het parket een 3- Punter raak. Het is dan Quarter 2 en Bourges haakt aan zien 37 - 29 voor Cukurova Basket en Laura staat in de Linker Hoek en knalt een 3- Punter raak.

Is dat genoeg neu ... waar Bourges wel blijft aan haken naar de rust toe in Mersin is weer Laura Cornelius deze keer van de Rechter Hoek van Servet Tazegul Sport And Events Hall te Mersin weer een 3- Punter raak schiet en zo helpt zij haar team op het moment waar het nodig is en zien we nog maar 00.28 sec. te gaan en stand 42 - 34 voor Cukurova Basket.

Het is de Point Guard die haar team op haar schouders neemt en staat op als het om gaat.

Photo -- twitter.com/EuroLeagueWomen


Laura je speelt EuroLeague Women Play - Off en je bent er op de parket en Links en Rechts van je speel je met geweldige speelster.


Photo -- twitter.com/EuroLeagueWomen

Hoeeeeeeeeoouuuu ...zou het zijn als je dit ook deed met Orange Lions Parket hier in onze kikkerlandje? Brengt jou op een nog hoger niveau -- zie voorbeeld -- en ook onze andere jonge tallent volle Orange Lions speelsters en dit geld ook voor onze Orange Lion Mannen team.

Ach ... ondergetekende weet niet of die nog eens 10 jaar het leven heeft om mee te maken als ondergetekende niet meer Welcommee meer is al de niet met een tickket.

Toch ...

Coach Ineguez heeft vertrouwen in jou en dat laat de ervaren coach ook zien. Je kreeg 33 minuten van je coach en daar in was je van waarde voor Cukurova Basket. Je had 3 x ballen raak geschoten uit 6 - pogingen van achter de 3- punts lijn en dat is 50% en dat is goed. Daar in had je 3 x achter elkaar 3- punters raak in moeilijke periode van Cukurova Basket op parket.

Photo -- google.com

Verder had je 2 x - Rebounds en 4 x - Assists. Dit zijn geweldige stats is EuroLeague Women Play Off. 

Wees daar trots op en hoopt dat ondergetekende dat meer van onze tallent volle speelsters stap kunnen maken.

Je weergalooszzzee spel en inzet en energie en strijd op parket was een ware feest voor de oude en grijze ogen van ondergetekende.

Dus wint Cukurova Basket Klubu van Bourges met 84 - 56

Vrijdag avond om 20.00h plaatselijk te Bourges te La France is de tweede wedstrijd in deze Play Off serie.

Aan de Asian Side van Bosporus te Istanbul speelde de toren hoge favoszz dit seizoen van EuroLeague Women en dat is Fener Bahce Alagoz Holdint tegen regerende The Chaps -- Sopron Basket uit Hungaria.

Photo -- twitter.com/EuroLeagueWomen

Let wel dit is wel de Return van The Final van vorige jaar waar Fener die The Final verloor in Istanbul in eigen huis.

Deze keer was coach Marina Mjalkovic  klaar voor en zeker Brenna Steward ook en van af de eerste kwart kwam Fener Bahce  Alagoz Holding van start en keek niet meer achter om. Zo wint Fenerbahce Alagoz Holding van Sopron Basket afgetekende met -- 82 - 62.

Photo --  twitter.com/EuroLeagueWomen

In de andere serie ging het tussen Familia Schio tegen Valencia Basket. Daar was Astou Ndour van Fagmiggliaaaaa ....Schio dus weergaloos en zo won Schio van Valencia  met -- 75 - 63.

Photo -- twitter.com/EuroLeagueWomen


Dan de laatste serie is die ging tussen  ZVVZ USK Praha thuis tegen Perfumerias  Avenida uit Salamanca. Daar was de team van Hejkova uit Praha wel bij de les en bleven goed basketballen onder de borden weergaloos spelende Brionna Jones. Zij had heuse Double - Double met 18 - punten en 13 - rebounds en zo won ZVVZ USK Praha van Perfumerias Avenida met 77 - 56.

Photo -- twitter.com/EuroLeagueWomen


Op Vrijdag avond zijn de tweede serie wedstrijden in EuroLeague Women en als het gelijk staat met winst wedstrijden worden er op  op Woensdag 22 Maart de laatste en beslissende wedstrijden gespeeld in de Homme Court van de eerste genoemde clubs.

Meer info in de link.





Bron -- fiba.basketball/womeneuroleague

https://www.fiba.basketball/euroleaguewomen/22-23/news/fenerbahce-mersin-praha-and-schio-all-fly-high-at-home-to-open-quarter-finals


Door                       LuluHoops

Geen opmerkingen:

Een reactie posten