dinsdag 1 september 2009

zijn of niet zijn

het is dan eindelijk zo ver.
al dat tijd en energie die onze oranje leeuwinnen samen met onze bondscoach van veen en braal ingestoken hebben, moet nu waar maken in de eerste wed. van de promotie naar de A- divisie.
wie is dan de tegenstander .... de bloed mooie .... eeehhh ... zweedse dames.

waar gebeurt het , in topsportcentrum in Almere as. zaterdag de 5 sep. om ... dacht 19.30 uur.
onze meiden hebben onze steun hard noodig en zweden is een keiharde tegenstander die alles gewonnen hebben in hun poule. ze gebben portugal vlink pak slaag gegeven en is nu de tijd daar dat onze meiden daar een halt toe roepen.
waar is dat dan voor noodig vraagt men af. wat nou zijn of niet zijn .... dat was toch dingens
je weet wel shaksesss ... en nog wat , die dat zei , maar als onze U16 meiden en ook U20 meiden europees kampioen worden en dus we dan .... van af komende jaaren weer mee mogen doen met de A- div. der europeese landen, is daar toch wel de verdiende vruchten die we
plukken van die jongen vruchten boomen.

mag toch wel zeg ik dan en natuurlijk hebben talloze mensen daar heel veel tijd en energie ingestoken en kan ze dus niet vergeten om te noemen , maar een iemand bijzonder is toch wel onze huidige bondscoach van veen.
dag in dag uit en weer of geen weer of sneeuw ... was hij er en deed alles om dit te bereiken.
al dat investeren in de huidige jeugd die we hebben en dat heeft nu eindelijk zijn vruchten afgeworpen en van dat kampioens team spelen er al aantal mee met de dames.

is dat wel voldoende vraag ik me af. het is wel jong tegen oud as. zaterdag in almere
bedoel ... nou niet gaan zeggen dat ik ga discrimineren maar als ik kijk naar de team van de zweden zie ik toch wel heel veel ervaren speelster rondlopen , is het dan gek om te zeggen ... zijn of niet zijn ....

het is aan onze jonge meiden om te laten zien wat ze kunnen tegenover jennie maria nasstrom
die hoop reb. pakt en met 6.1 punten per wed. speelt. of misschien is frida eldebrink meest waarde volle speelster bij de zweden met 16.1 punten per wed. en hoop rebounds er bij .
misschien is de tweeling zus van frida ... elin die handje komt helpen , maar heb het niet over de twee centers katarina andersson en louice halvarson die gezamelijk heel veel rebounds pakken en een derde van de totaal aantal punten noteren van de zweedse team.

ze spelen allemaal in de zweedse competitie en zegt ook heel veel denk ik over de zweedse dames basketball. bedoel niet negatief hoor ... het is juist goed dat ze dat doen en is dus genoeg geld beschikbaar om deze dames te behouden voor de zweedse competitie , waar we hier in nederland moeten doen met beetjes.
zuchtt ....

ach dat is een andere koek niet waar. hier gaat het nu niet daar over.
wat wel is dat onze leeuwinnen as. zaterdag sterk moeten zijn en bij de les moeten zijn.
gelooven in je eigen kunnen en van daar uit verder gaan en dat onder de bezielende leiding van
coach van veen die met passie en liefde alles op het speelveld neer legt en is aan onze meiden om dat op te pakken en een gevecht aan gaan met de zweedse meiden in de arena der leeuwinnen daar in de kolkende massa in topsportcentrum almere, maar wel weten dat de tweede wed. in zweden is en zorg dat je wint as. zaterdag. de wonderen zijn de wereld nog niet uit zegt men ook wel eens.

is het dan veel gezegd als ik schrijf ..... zijn of niet zijn ......

Door LuluHoops

Geen opmerkingen:

Een reactie posten