woensdag 21 juni 2023

Wij Zijn ... Weeeeereld Kampioen


Photo -- facebook.com/iwbf

Effeeee tussen door.

Maar heus als we hier in Europa bezig zijn met de Women`s EuroBasket is aan de ... was dus aan de midden deze deze aardbol de uitgestelde Wereld Kampioenschap Rollo Basketball voor Dames en ook Heren Nationale  Team`s.

Dat was in de  woestijn van UAE -- United Arab Emirates. Tjaaaaaaaa ... het sneeuwt wel in de woestijn als je er geld tegen aan gooit nie waar. Dit was dus wel de Uitgestelde Wereld Kampioenschap Rollo van 2022. Ach ... als ge wat geld tegenaan gooit tegen de klippen op dan sneeeeuwt het wel in den woestenij nie waar.

Toch ...

Dat neemt nie weg onze Dames Orange Lion Rollo Team is Weeeeeeeeeeeeereld Kaaaaaaaampioen. Coach Gert - Jan Van der Linden en coach Irene Sloof en ook de Staff en zeker onze Orange Lion Rollo Dames Team .....

Van Harte Gefeliciteerd.

Photo -- facebook.com/iwbf

Wij zijn de topp van de wereld. De regerende Europesche Kampioen -- De regerende Wereld Kampioen en dus de prolongatie --  De regerende Olympische Kampioen. Houd het op neeeuuu. Wat een geweldige gevoel is dat om te kunnen zeggen dat we Wereld Kampioen zijn. Dit was dus de uitgestelde W.K. van Dubai en in Augustus en dat is pak weg over maar 1 x maand van af nu gaan onze Wereld Kampioen Rollo Orange Lion Team hun E.K. titel verdedigen in onze eigen huis en dat is dan in AHOY te Rotterdam.

Mooooie stadjeeeeee aan de Maas ...

Onze Orange Lion Rollo Team ging strijden door naar The Final en onder weg werd er gewonnen van USA --  Germany -- Japan -- Canada. Deze landen werden op zij gelegd om in The Final tegen verrassende land China te spelen. Daar in The Final was onze Orange Lion Rollo Team van bonds coaches Gert - Jan van der Linden en bonds coach Irene Sloof korte metten met China gemaakt en wonnen met 57 - 34.

Photo -- facebook.com/iwbf

Ondergetekende vraagt wel Hoooouuuuuuuuuu ...daaaa ...waaruuummm ... kan China in The Final staan en niet USA of Canada of zekers Germany die toonaangevend zijn bij mondiale Rollo Basketball van deze tijd wel achter onze Rollo Orange Lion Dames Team. Het was dan ook China die in de andere Halve Finale won van Germany met 49 - 45 en duszz doende dat China in The Final stond

Ook al doet ondergetekende GEEN flikker meer voor en iszzz niet meer van harte welcomme meer maar  Wij Zijn Wereld Kampioen. Dus doe we wel iets aan.

Ach ... Wie is ondergetekende.

Onze Mannen Rollo Orange Lion team ging voor de Podium plaats. Werd een goede weg afgelegd naar deze W.K. toe en in de Halve Finale was Team USA te sterk en dunn derde plek zou mooi zijn maar helaas dat werd verloren van Iran. Eeeehhh ... bonds coach Cees van Rontselaar en Staff en zeker onze Rollo Orange Lion Mannen Team hoofd omhoog en in Augustus tegen aan in AHOY te Rotterdam en die Podium Plek is in zicht van de Maaassszzz.

Toch ...

Photo -- facebook.com/iwbf

Bron -- basketball.nl

             iwbf-wbwc.com

            facebook.com/iwbf


Door                           LuluHoops 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten