woensdag 21 juni 2023

Women`s EuroBasket 2023 ... Quarter Finals


Photo -- basketfaul.com

THURSDAY, JUNE 22

QUARTER FINAL -- THURSDAY JUNE 22 
Stozice Arena -- Slovenia

30
12:15
Hungaria -- CZE Rep. -- Spooookeyyy At The Free Throw Line
62-61
31
15:00
Belgium -- Srbija -- Mayeee  Ooooo ...Maayeee-- Belgian Cats
93-53

32
18:00
France -- Montenegro
90-46
29
20:45
Spain -- Germany
67-42
-
Scheduel -- basketfaul.com


Supplement --

Dun eerste wedstrijd van deze Kwart Finales en zeg maar lekker Knockk Outt wedstrijden was die een van buren ruzie tussen Cesko --CZE Rep tegen Hungaria. Dat was en is nog steeds oude zeer nie waar en het bleef ook zo tot aan het einde van deze wedstrijd waar CESKO 61 - 60 voor lag en Hungaria aan de bal met iets nog van 10  -sec. te gaan. Waar de spel verdeelster van Hungaria na de Time Out langs de zij kant ingenomen werd de bal kreeg en niet Hadar a 2.08cm maar de Point Guard gaat via de topp na een screen naar de ring van Hungaria.

Daar word zij hard handig en op de boddy hard geduwd en daar door stuitert de bal op van af haar hand en gaat miraculeus uit. de Trioooooo ... fluiten de FOUT NIET en geven de bal aan CESKO en iedereen in rep en roer.

Heeeyyy Refff ...Fluit die fout zeggg ... Fluitnouuu  die fout ben je van de probleem afgelost. Nu gaan zij met zijn alle naar dunn IRS -- wat een verrrrschrijkelijke mooie naam om beelden te kijken. Daar zagen ze na 10 min. kijken dat zij VERKEERD zaten en TOCH .. die fout hadden moeten fluiten en dus na de KOFFIE met Appel Taart me Slagroom aan de tafel besluiten de Triooooo de bal aan Hungaria te geven op de eind Lijn en wie anders dan Debora  Dubei flikkert de bal in na de bal in name en is dus 62 - 61 Hungaria Spoooooooookeyyy ... Dus CESKO coach Time Out met iets van 0.4 236654822366 secondes te gaan en CESKO krijgt de bal NIET in het netje na de bal inname aan de zij kant en dus is Hungaria naar de Semi - Finals.

De geheeeeeeeele Europa vind het schandeeee en als je niet durft op dat moment die FOUT  te fluiten dan bent ge nog niet goed genoeg om ....

De middag wedstrijd was die van onze Zuider Buren Belgian cats tegen de slimme coach Marina Mjalkovic `s team Srbija dus. Daar was Belgian Catszzzz weeeeeeeeeeergalooooosz. De run in de eerst 5 - minuten van de eerste kwart en dat was 14 - 0 eeehh ...waaa Run van 14 - 0 gaf een Mokker slag aan Srbija en die dreun kwamen zij niet te boven. Belgian Cats gaven basketball Scchoooowww weg onder aanvoering van Emma Meeseman en zij had een heuse TRIPPLEEE DOUBBLEEE als eerste speelster ooit in EuroBasket Women historie. Emma Meesseman had 15 - punten / 13 - reb. / 10 - assists. Daaamendd ... weergaloos gewoon. 

Haar Phaaanchoo Villa mede strijdster in strijd was Kyara Linskens -- 14 -p . 8 - reb. 4 - assists. Wie ook van zich spreken was de getergde speelster van Belgian Cats en dat is Julie Allemand de Shooting Forward en zij had ook een heuse Doubble - Doubble -- 15 - p en 11 - assists. Dus met een verschil van 40  - punten op het bord gaat onze Zuider - Buren Belgian Cats naar laatste 4- van deze basketball toernooi.

The first triple-double in #EuroBasketWomen history. We’re all witnesses. Emma Meesseman, take a bow. 🐐
"I just hope this accomplishment in history is just going to push us to keep going for more history" | 🇧🇪

                 Photo -- twitter.com/EuroBasketWomen

De avond wedstrijd en dat betekent met bord op schoot kijkend naar Les Bleues van Sandrine Gruda en Co en dus France tegen Montenegro. De verrassing van de Kwart Finales zeg maar. Daar was Goood Ooold Sandrine Gruda meteen van af begin bij de les en het is mijn feeeestjeee en mijn laatste STER moment en France gaf een dreun aan Montenegro. De eerste kwart stand was 23 - 9 voor France en met deze dreun ging Sandrine Gurda en Co deze wedstrijd spelenderwijs naar het einde en is France de volgende Semi - Finalist. Old Star eehhh ... Sandrine Guruda had 18 - p. // 4 - reb. Naast haar was Marine  Fauthoux had 15 - p .. 3 - reb. // 6 - assists.

Hier mee is de enen poot van de Semi - Finals al ingevuld en dat is Belgian Cats tegen Le France op Zaterdag.

De laaaaaaaaaaaaaaaaat in de avond wedstrijd was die tussen Spain tegen onze Ooster Buren Der Manschaft -- Germany dus. Daar kan ik maar kort over zijn ... FIBA Europe ... Veeeeeeeeeeerschrikelijk om zo Laaaaaaaaaaaaaaaaaaaat in de avond te spelen. Wat nou 20.45h begin tijd van een Kwart Finale - wat nou hele dag maar wachten en maar wachten en maar wachten en daar had Germany veel last van en Spain liet in de eerste kwart het netje niet zien aan Germany. Laat staan netjeee ... Germany kwam NIET onder de 3- punters lijn in die eerste kwart waar de eesrte kwart met 20 - 7 voor Spain was. Laura Gil de Powerrrrrrrrr Forward van Spain had Doubble - Doubble met 13 - p en 11 - reb.

De andere voet van de Semi - Finals  gaat dus tussen Spain tegen Hungary

Duszzzzz FIBA Europeee .... Chaaaaaaaange the  FORMAT


Na de Tussen Ronde en hard werken en elkaar uitmoorden zijn we toe aan de Kwart Finales van deze Basketball Toernooi. Zo als hier onder vaak gezegd door ondergetekende gaan we nu echgggie basketballen. Lekker Knockk Out basketball en staat Medaile op het spel. Maar ook dunn tickket voor de Olympische Spelen van 1 - jaar later en dat is Le Pari 2024.

Als we weten dat de organiserende land Le France is en er gaan dus 6 x landen van uit Continent van Europa naar de Le Pari 2024. Waaaa zei de geeeeee nou weer  nou als je nu in deze Kwart Finales verliest sta je er buiten denk je maar niets is minder waar.

De bovenste 4 x landen die strijden voor de prijzen en nummers 5 tot en met 8 die gaan dan strijden voor de over gebleven 2 x tickets.

Dus als je nummer 7 eindigd in deze Basketball Toernooi heb je die ticket al te pakken want  Le France doet niet mee en zijn al geplaats en dus 6 x andere landen van uit Europa hebben die kans. Schnapt u het nog ja weel denkt ondergetekende.
Toch ... 

Dus kom maar op met die Kwart Finales.

Owwww jaaaaa ... Wij Zijn Wereld Kampioeeeeeeeen


Photo -- twitter.com/eurobasketwomen


Bron -- fiba.basketball

             basketfaul.com



Door                                  LuluHoops 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten