zondag 18 juni 2023

Women`s EuroBasket 2023 ... The Secoondee Round

Photo -- basketfaul.com

QUALIFICATION MATCHES
MONDAY, JUNE 19
Israel Tel Aviv Arena
25
A2-B3
20:00
A2 - B3 -- Montenegro - Italy
63-49
26
B2-A3
17:00
B2 - A3 -- CZE Rep. - Greece 
79-76
TUESDAY, JUNE 20
Slovenia Arena Stozice
27
C2-D3
18:00
C2 - D3 -- Germany - Slovakia
79-69
28
D2-C3
21:00
D2 - C3 -- Serbia - Great Britain 
66-60

Scheduel -- basketfaul.com


Het is hard maar waar.

De moederland van ondergetekende heeft het niet waar kunnen maken in de laatste wedstrijd in hun Groep D en speelden tegen Slovakia die 2 x verloren had tot aan deze wedstrijd. Dit was dus eigenlijk door het verlies van Srbija tegen Hungaria ergens in de middag der Zondagen met 81 - 75 was dat. Was het misschien een sluwe gedachte van de coach van Srbija coach Marina Mjalkovic.

Gewoon verliezen van Hungaria zo dat niet de 1รจ - plaats in deze Poules D belangrijk is en zo dat Hungaria die eerste plek herovert , maar nipt gewonnen van Turkiye en die hebben op Vrijdag wel gewonnen van Hungaria.

Zo was dus ook wel weer wat ondergetekende het zei ..Pouleszzz Dessszz Dooodszz  nie waar en tot aan de laatste wedstrijd van deze Poules D was het ook waar. Verliezen van Srbija gaf Hungaria boooooossst en nummer 1 - plek in deze Poules D en dus was het robbertje vecht basketball op dun late avond in Stozice Arena down town Ljublijana te Slovenia.

Vergeet niet wat ondergetekende zei voor het toernooi. 

De moederland van ondergetekende heef 11 x jonge meiden Plus 1 x Paspoort Amerikaanse en dat is wel de nieuwe lichting van Turkiye. Dit is de eerste grote toernooi die zij saampjes spelen en hebben onder aanvoering van Bonds Coach Ekrem Memnun al van af begin April begonnen met voorbereidingen voor deze toernooi.

De Paspoort Amerikaanse en dat is Tearia Mc Covan was geblasseerd aan enkel en heeft GEEN enkel training in die 2- maanden mee gemaakt met deze jonge lichting. Daar in heeft deze jonge lichting van Turkiye samen met deze coach Ekrem Memnun 8 x oefen wedstrijden gespeeld in de aanloop en GEEN ENKEL WEDSTRIJD heeft Mc Covan mee gedaan. Tot aan de eerste wedstrijd van toernooi en dat was dus tegen Srbija.

Voor de toernooi wel hoog van toren blazen ... Wij willen door stooten .... Wij gaan voor ultieme kans en onze doel is kwalificatie Voor de Olympische Spelen van Le Pari 2024.

Droooomen mag nie waar.

Dat zei Bonds Coach Ekrem Memnun zonder te denken aan wat er gaat gebeuren en deze jonge lichting van Turkiye nog niet  nu ... let wel nu ... klaar voor waren en dat is ook gebeurt.

Ondergetekende haat een ding in dit leven en dat is Achter Af Gelijk Krijgen 

Zout een eindje op .... ga fietsen of ga lekker Kuuuu ....Voetbal spelen en laat basketball maar de basketball  liefhebbers aub.

Het zij zoooooo en ... Wie is ondergetekende nie waar.

Spain die dreun kreeg op de eerste wedstrijd is alsnog nummer 1 plaats ingenomen in hun Poules en samen met Belgian Cats en Hungaria en zekers Le France die gaan als nummers 1 door naar de Kwart Finale en hebben 2 x dagen Rust.

Latvia -- Israel -- Slovenia en Turkiye --- pakken koffers en nemende Trein op Perron 13 naar thuis.

 Op de andere Perron 2 staat de Trein klaar voor de rest en die gaan dan een Tussen Ronde spelen en elkaar uitmoorden en moe maken zo dat zij van de bovenste 4 - landen de tegenstanders gaan worden in die Kwart Finales.

Het Schema ...Zie boven aan.


Photo -- twitter.com/EuroBasketWomen



Bron -- fiba.basketball

            basketfaul.com


Door                                     LuluHoops

1 opmerking: