zaterdag 17 juni 2023

Women`s EuroBasket 2023 -- Day 2,5 .... Rest Day


Photo -- basketfaul.com


Wat nou Dag 2,5 ... Het is gewoon Zaterdag en dat is een Rust Dag voor in zo een Basketball Toernooi en ook een moment van ruuuuuuuuuuust nie waar. 

Zo kan je wonden likken en zere  enkels en andere kwalijke geesten weg jagen.

Ondergetekende heeft een pakketje Turkishhh Theee naar Slovenia en ook een andere pakketje naar Israel verstuurd. Daar moest MOSSAD -- Israeli -- 007 zeg maar eerst zelf proeven of het egggchie Turkish Thee was. Dus kwam die pakket niet aan in Tell Avviv Arena is me verteld door de post duif ter plaatse.

Het zij zo en na de tweede wedstrijden waren allemaal nagel bijters. Onze Zuider - Buren  The Belgian Catszzz .. Maaaayee ..Oooo ... Maaaayee. Emma Meesseman weergaloos samen met de rest. Meesseman had eigen handig 24 - punten 11 - rebounds 6- assists en ook 6- stealszzz. The Bionic Women en wonnen met doubble - doubble nou tjaaaa  wonnen met 84 - 41 van CZE Rep. Italia stuurde Israel naar huis met geweldig spelende Zandalasini met record brekende 33 - punten en winst met 88 - 68.

Daar was een Faaaaaaaaaantastic  Women nodig om Latvia met lege handen te laten staan. Dag er voor had Latvia suprisee gemaakt om van Spain te winnen en dus kwamen zij met flair op het parket. Maar geen rekening gehouden met Faaaaaantastic Women Maria Fasaula die een heuse Doubble - Doubble had met 22-punten en 11-- rebounds en won Greece met 73- 65 van Latvia. Daar kon Spain niet achter blijven en hadden iets recht te zetten en dat deed Maria Conde ook met 20 - punten en zekers de run in de 4รจ kwart van Spain met 26 - 6 zo won Spain hun eerste wedstrijd met 78 - 57 van Montenegro.

In Stozice Arena te Ljublijana waren de rapen gaar en kreeg dreun op me neuszzz die dreunt door maar het was Under Doggszzz van Great Britain die fast clampten aan good old Les Bleues van Sandrine Guruda en zeker de ster na Guruda en dat is Mamignan Toure waar zij 15 - punten 3 - assists 2-rebounds had en enge winst naar Les Bleus trok met 63 - 57 over Great Britain.

Het was dan ook nagel bijtend om te mee maken dat Der Manschaft onder aanvoering van Marie Guelich en zonder ster speelster van Germany en dat is Stou Sabbaly hadden ze veel moeite tegen de organiserende land en dat is Slovenia. Zij klapten vast aan de laatste strohalm en spoooooookey tot aan het einde. Marie Guelich had heuse Doubble - Doubble met 12 -punten 11-rebounds 3- assist en zo won Germany met 66 - 62 en ook Slovenia kan de koffers uitpakken en met Cola - Zerrroooo met ijszzz voor de buis gaan zitten in down town Ljublijana.

Photo -- twitter.com/EuroBasketWomen

Laat op de avond was Srbija tegen Slovakia waar de team van coach Marina Mjalkovic moeilijk had tegen Turkiye een dag er voor maar dat was dunn eerste wed. van het toernooi syndroom nie waar en dag later is wie anders dan Powerrr Womeeeen Yvonne Anderson haar team voor ging in de dreun die zij gaven aan Slovakia en na de eerste kwart was deze wedstrijd al gespeeld en coach Marina Mjalkovic en Srbija liet weer zien dat er degelijk Srbija op parket staat en weet dat ook.

Tjaaaaaaaaaa ..Yvonne Anderson nie waar een Oooooerrrr Srbija naam bij de Servie Nationale Team. Zij laat zien dat zij die PASSPOORT waardig is en leid haar team door en de jonge speelster in de rooster van Srbija volgen haar en gaan 1- Level hoger spelen.

Klinkt dat Muziek in de oren hier in onze kikkerlandjeeeee ...

Hoop van wel en voel aangesproken en niet aangevallen.

Zeker  op die plek hebben we  Laura Cornelius en Karin Kuijt maar zeker op de Power Forward een Amerikaanse of een Europesche Passpoort ons WEL die drempel over kan helpen.

Ach ...Wie is ondergetekende nie waar.

Waar ik wel de Klep op me Neus gekregen had is die van de wedstrijd van de moederland van ondergetekende. Dat is dus Turkiye tegen de team van Bernadette Hadar ....eeehhh 2.08 cm lang Dames en Heren en de rest van de jonge team van Hungaria. Zij hadden goede spel laten zien dag er voor en Turkiye niet en ondergetekende dacht wij pakken de koffers maar al vast.

Niks is waar dan de Nat. Bonds Coach van Turkiye coach Ekrem Memnun en de jonge meiden die voor het eerst samen groot toernooi spelen en zeker Mc Covan die geen bal had aangeraakt tot aan een dag er voor en dat was tegen Srbija te zien.

Nu was er iets recht te zetten ondanks Hadar en Co van Hungaria. Wij staan hier en gaan nog nie naar huis en was Strijd ... Zweet ... en zekers na de wedstrijd ... Tranen. Het was Spoooooooooooooookeeey en lastig voor Turkiye. Hele wedstrijd achter staan en Bernadette Hadar moe maken en in fouten last houden en Bumpen en Attack The Basket.

Dat bleef zo tot 1 minuut van het einde en Turkiye kwam voor met 1 -  punt en het was nog iets van 39,21455666 ...Secondes te spelen. 

Uuuuuu ...Snapt het wel .... Time - Out en spel verder miszz .... Time Out tegen en verder miszzz en weer een fout maken om klok stil te leggen en verder... daaaamneddd Spooooookeeeyyyy. Zegg Jurry Tafel ... Laaat Pottverrrrrdommeneeeee ..die klok lopen. Ondergetekende moet Zee ..eehhh 

Neeu ...gewoooon ouderdom.

Toch ....

Zo ging het heen en weer en uiteindelijk bleef het maar 1 - punt marge en laatste  bal was voor Hungaria en zij gaan naar het bord en wie anders dan Tearia Mc Covan zei BLOCKEDDD ... en BLOCKEDDD .... And Reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejektedd met een weergaloos block op de bal was het einde wedstrijd en Turkiye won met 69 - 68 van Hungaria. Zo kreeg ondergetekende Het Deksel op me Neuszzz van coach Ekrem Memnun. Hoezooo Plan -A of Plan - XYZ gewoon strijden en winnen nie waar en zegt ondergetekende ....

Winnende Coacheszzz Hebben Altijd Gelijk.

Toch ...


                    Photo -- fiba.basketball



Bron -- fiba.basketball

             basketfaul.com


Door                                  LuluHoops

Geen opmerkingen:

Een reactie posten