dinsdag 20 juni 2023

Women`s EuroBasket 2023 ... Supplement


Photo -- basketfaul.com


SUPPLEMENT --

De eerste wedstrijd in deze Tussen Ronde was die tussen CZE Rep. tegen Greece. Waar CZE Rep. gehele wedstrijd voor lag en Greece in achtervolging. Twee speelster van greec in Doubble - Doubble dun derde net er onder mocht nie baten voor Greece en dus CZE Rep. door naar Kwart Finale.
- Mariella Fasoula - 26-p/ 13-reb/ Eleanna Christinaki - 11-p /10-reb / Artemis Spanou-22-p/ 6-reb/5-assist -- EXIT GREECE !!! Petra Holesinska On Fire - 19-p / 3-reb/ 8-assists --- CZE Rep --- Quarter Finals

Zo is Montenegro de tegenstander van Les Bleues -- France dus in de eecchgie Kwart Finales op Donderdag.

De tweede wedstrijd van deze Tussen Ronde op Maandag avond was die tussen Montenegro tegen Italia. Daar had ondergetekende iets van een wedstrijd verwacht , maar 22 - 8 in de eerste kwart al voor Montenegro was genoeg. Cecilia  Zandalasini  had in 30 min wedstrijd maar 10 - punten en Italia dus kwam niet dichter bij.
Daar tegenover stond de genaturaliseerde Amerikaanse van Montenegro -- Natasha Mack in 32- minuten wedstrijd een heuse Doubble - Doubble -- 13 - punten en 15 - reb. Dus is Montenegro door naar de Kwart Finale en EXIT ITALIA.
Zo is CZE Rep. de tegenstander van Hungaria op Donderdag in de eeecchhgiee Kwart Finales.

Natasha Mack .... daaaaaa klinkt heeeel erg Montenegrooo nie waar. Hoop nu dat er weer bellen gaan rinkelen in onze kikkerlandje.

Ach ... Wie is ondergetekende.
Toch ...

SUPPLEMENT II

Dat betekent ook dat we een dag verder zijn en het is dan gewoon Dinsdag waar de eerste wedstrijd in Stozice Arena Germany tegen Slovakia is na de avond eten is dat. Onze Ooster buren hebben een geweldige Manschaft samen gesteld waar Marie Guelich der Meisterin is van deze jonge team van onze Ooster buren. Zet daar ook de jonge Leonie Fiebich er naast die op nummer 3 en 4 en 4,5 en soms op 5 uit de voeten kan dan heb je een Gouden lichting te pakken. Dat zonder de andere WNBA ster Stou Sabbaly die met FenerBahce AlagozHolding de EuroLeague Women heeft gewonnen en waar zij nu in de WNBA het parket onveilig maakt.

Marie Guelich heeft in30 min -- 26 - p //  9 - reb. // 4 - assist en ging deze strijd voor en Der Manschaft van onze Ooster buren. Haar Panchooo  Villa in de strijd is Leonie Fiebich in 30 -min -- 15 - p // 8 - reb. // 5 - assists. Ach ... Slovakia ... die liepen achte Der Manschaft aan en konden niet breken en hebben de koffers al ingepakt en enkel reis naar Perron 13 Exit homme geboekt.
Zo is Germany komende Donderdag de tegenstander van Spain in de echggie Kwart Finales.

De laat avond wedstrijd was die tussen The Champszzz --- Srbija dus tegen de jonge team van Great Britain. Daar had meer ingezeten voor de team van het eilandje over de plas. Als je maar basis hebt van 3 x speelsters die mee kunnen dan win je niet tegen sluwe coach Marina Mjalkovic en dus van Srbija. Uitblimkers bij Great Britain waren Kristine Anigwe - 34 - min // 13 - p en 14 - reb. een heuse Doubble - Doubble. Temi Fagbenle had 32 -min // 20 - p // 7 - reb. // 3 - assist. Dun derde was dus de jonge Point Guard van het eilandje over de plas en dat is Holly Winterburn 32 - min // 13 - p // 6 - reb. // 6 - assist.
Als zo smalle basis hebt is het nog maals lastig om van Srbija te winnen. Dus mogen Great Britain van af Hoek Van Holland Daszzz Boot nemen naar ....

Yvonne Anderson had haar dag niet en zat niet lekker in deze wedstrijd maar Srbija als Team was beter en het was dan ook erg mooi dat The Bench  Score iets van 31 - punten waren en het Field Score ook zo beetje  ook 31 - punten. Op zo een avond win je niet van Srbija en dus met deze winst is Srbija de tegenstander van onze Zuider Buren dus van Belgian Cats op Donderdag in de Kwart Finales.

Als Srbija als Team zo gaat spelen ... Dan vreest ondergetekende dat Emma Meesseman en Julie Van Loo en Co van Belgian Cats het niet gaat redden. Maar je wint pas op het Parket.

Toch ...


Photo -- twitter.com/EuroBasketWomen


Bron -- fiba.basketball

             basketfaul.com


Door                                   LuluHoops

Geen opmerkingen:

Een reactie posten