vrijdag 23 juni 2023

Women`s EuroBasket 2023 ... Semi Finals


Photo -- basketfaul.com


SEMI FINALS
SATURDAY  JUNE 24
Slovenia Arena Stozice
33
Rank
12:00
 Germany - CZE Rep Dramatiqueee ..Over Time 63 - 63 
 71 - 69
34
Rank
14:45
 Srbija - Montenegro 
63-58
35
Semi -  Final
17:45
 Spain - Hungary-  Magic Women Albaaaa Torens Show
69-60
36
Semi -  Final
20:45
 Belgium - France -- Wonderrr Wooomeeen --Emma Meesseman
67-63
Scheduel -- basketfaul.com


Zo als hier onder ook al vermeld ...FIBA Europe ... verander de FORMAT. Wat nou om 20.45h de tipp - off van een Semi - Final. dat is laat Fiba Europe.

Als we dan een dag rust hebben .... daar zit het in dus en daar in kan je veel inhalen nie waar en zo maar een verloren dag. De nummer`s 1- van de alle groepen na de groep`s fase 3 x dagen moeten wachten om te ballen op het parket. 

Disqustinggggg ... 

Owww eeecchh  kwam er zo maar uit.

Hele dag maar wachten nu in geval van Belgian Cats en moeten ze op gaan draven tegen France voor een plek in The Final.

Zout een enindjeeee op aub. Iszzz niet meer van deze tijd vind ondergetekende.

Ach ... Wie is ondergetekende nie waar

Begin van deze dag is het robbertje vechten voor de landen om die ultieme ticket te pakken voor de Olympische Spelen van Le Pari 2024 en er is maar 1 x ticket weg te geven en er word weer een buren ruzie uitgevochten tussen Srbija tegen Montenegro.

twitter.com/EuroBasketWomen

De 4- landen van Semi - Finals hebben die ticket te pakken voor Le Pari 2024. Minus France als organiserende land. Dat is dus 5 minus 1 x blijft over 4 x tickets - Landen. De 3- is plus France zijn er duszzzz blijf nog 1 x ticket over en daar gaan de andere landen voor vechten.

Les Mattematixx Du Sud Routee Soleil.

Toch ...

Photo -- twitter.com/EuroBasketWomen

Nog ietszzz ... Wij Zijn Weeeeeeeeeeeeeereld Kampioeeeeeeeeeeeeeeeeen.


Supplement --

De Draaamatiqueeee van High Noooon wedstrijd was die tussen onze Ooster Buren Der Manschaft -- Germany tegen CESKO -- CZE Rep. Inzet was dus de plek voor de OQT wedstrijden te spelen en dag later voor die plek 5 te kunnen spelen. Gehele wedstrijd was CESKO - iets beter dan Der Manschaft en het Draaaamtique zat het in de staart van de reguliere speel tijd. Het is 63 - 61 voor CESKO en Der Manschaft heet de laatste bal waar zij tot 4 x toe bal flikkeren richting ring maar helaas bal valt niet in het netje waar de bal uit gaat op de achter lijn van CESKO met nog 0.04 secondesz te gaan en de trio kijken en geven de bal als nog aan Der Manschaft en wie anders dan Svenja Brunckhorts na de Time - Out en getekende Out Off Bounds Spelletje zij de bal in handen krijgt en Swish.

We staan gelijk op 63 - 63 dus Over Time en dat op 30 - graden buiten en de Gun Duel At The Stozice Arena maakt naam en faam waar Draaaaaamatique At High Noon. In die Over time zijn de meiden van CESKO - Basketball meteen bij de les en Der  Manschaft krijgt de bal niet in het netje waar CESKO uit loopt tot 63 - 69 en daar komt het omslag met nog 1.27 min te spelen in deze Over Time. Eerst flikkert Marie Guelich wie anders de bal in het netjeee en dan is het feestje onwerkelijk. Svenja Brunckhorst staat achter de 3- punters lijn en zij schiet van ver raak en de speelsters van CESKO lopen haar omver. De 3- punter is Swish ... Sweeeeet Baby en 1 x bonus en zij schiet die bal raak en dusz een 4- punten spel en staan weer gelijk op 69 - 69 met nog maar 0.27 sec. te spelen in deze Over Time. CESKO - Basketball die dreun gevoeld en hun ballen gaan niet meer in en tegen het einde van deze Over Time is Leonie Fiebich die naar de ring gaat en zij word foutief afgestopt dus 2 x vrije worpen. Fiebich schiet 1x raak en de commentatooorrr op de Germany Tv schreeeeeeeeeuwt naar de microfoooon ..... Fiebichhhh ...Miszzz Die Laaatsteee Vrijeee Worpp AUB. zo doende de klok loopt en er is maar 0.2400012 secondes te gaan.

Leonie Fiebich schiet gewoon de 2`e vrije worp  raak en staat Germany 71 - 69 voor en dus Time Out CESKO. Na de bal inname aan de over kant krijgt CESKO - Basketball niet in het netje en zo wint Der Manscahaft deze Draaaaaamatique At High Noon  in Stozice Arena.

De strijd tussen de twee buren en dat was Srbija tegen Montenegro was neit wat ondergetekende had verwacht. De team van slimme vrouwelijke topp coach van Srbija en dat is Marina Mjalkovic had haar team goed voorbereid voor deze clash met Montenegro. Haar team heeft de hele wedstrijd voor gestaan met iets van 13 - punten verschil en pas laat in de 4è kwart kwam Montenegro dichter bij tot 3- punten verschil maar Yvonne Anderson de passpoort Serviche - Amerikaanse sleepte haar team naar het winnende einde. Anderson had in 33 - min. 23 - p. / 5 reb.- 5 - assists. Daar tegen over was de andere passpoort Montenegroo - Amerikaanse Center Natsha Mack meester onder de borden en had in 35 - min 20 - p. / 13 -reb. dat is een heuse Doubble - Doubble. Hier mee gaan Der Manschaft en Srbija The Clashhh aan voor de 5 - plek wedstrijd die Oooooo ..zoo belangrijk is voor Le pari 2024.

Duszzz ... als we met bord op schoot voor den Germany Tv zitten ...LIVE ... voor de eerste Semi - Final van de dag en dat is Spain tegen Hungary. Daar kan ondergetekende maar kort over zijn. Als je Maaaaaagic Woooooomen  Alba Torens tegen over je hebt dan moet je GEEEEEEEEN 24 X BAL VERLIEZEN MAKEN HUNGARY In de Semi - Final. Magic Women bij Spain had  27 -p // 3-reb./ 4- assists in 25 min. Semi - Final en zooooo is Spain de eerste voet van The Final op Zondag.

Als het dan laaaat in den avond is zijn we klaar voor Ket Net de Belgian Tv 2 waar Den Dakkgoot en Maaayeee Oooo Maayeee Wonder Womeeeeeeeen Emma Meesseman klaar voor de strijd tegen Sandrine Guruda. Daar had France niets in te brenegen ...Lieve Vriend ...zo als ik tegen jou zeide.

 Belgian Cats liepen walsten over France en over Gurda heen waar bij France traag zijn onder de borden. Belgian Cats voorsprong ging  naar 17 - punten. Maar daar stookt het en France onder aanvoeren van Gruda kwam terug in de wedstrijd. Gruda nu als 2e - All Time Rebounds Leader achter Maria Stephanova van wel eer.  Stephanova heeft 497 -reb. en Gruda zit daar achter op plaats 2 nu met 395 - reb. Petje af voor de Le Graaande Lady van France basketball. Sandrine Gruda ... Merci  And Szzzthankszz Yoouuu ..op zijn Mart Smeets. Dus wint Belgian Cats met 67 - 63 van France is de tweede poot van The Final morgee ook al bekend. The Clashhh is dus Spain - Belgian Cats.

Emma Meesseman --- 38 - min -- 24 p -- 6-reb -- 5 - assist.

Photo -- twitter.com/EuroBasketWomen

Bron -- fiba.basketball

             basketfaul.com


Door                                     LuluHoops

Geen opmerkingen:

Een reactie posten