donderdag 30 december 2010

Rinus De Jong Invitational

Dag 2


Game ---- CBA Gran Canaria – Nederlandse Selektie Team U18





Waar de benen zwaar wegen van de eerste dag , moet ge je tweede wedstrijd in en dat morgens de eerste wedstrijd in deze walhalla der basketball natie.
Dan staan daar twee teams die eerste dag hun eerste wedstrijden gewonen hebben en dus de verliezer vandaag doet een stap terug en coach alibegovic en coach orellana zijn er klaar voor
Waar we in de eerste kwart zien dat beide teams elkaar niet onder doen en hard van stapel gaan en elkaar onder druk zetten zien we toch dat de jonkies van gran canaria heel erg graag willen en horen eerste de gongggg is dus 19-11 voor gran canaria.



Wat zegt dat dan na de vers gezette kruiden thee van coach alibegovic niet voldoende is.
Misschien moet hij van zijn thuis land meer moet overlaten komen en zien dat de jonkies van coach orellana wel begerepen hebben en de strijd verharden zien zij de half time gongg
Voor hun voordeel en dus gaan we de rust in met 40- 18.
Tjaaaaa .. dat zegt al wel genoeg deze cijfers als je maar achtien punten schoort in twintig minuuten. Kijken of coach alibegovic meer kruiden in die thee kan gaan gooien.
Wat men in de kleedkamers besbreekt blijft daar . dat weten we allen ook , maar wat we wel willen zien is hards tocht passie en beleving. Dat mis ik bij onze toekomst van oranje jeugd selektie. De pupillen van coach orellan laten alles wat in die kleed kamers is gezegd en tentoon spreiden wat ze wel willen en van hun coach hebben gehoort en mee gekregen.De steals en de dunks spetteren er van af.



Ontdanks het harde preek can coach alibegovic in de kleed kamer, waar we met zijn alle ook getuige van waren en we waren in de zaal en zij in de kleed kamers en we waren allen stil hier in de zaal war we dus een lawine wan bezetenheid en passie op het veld konden verwachten.
Maar schijn kan ook bedriegen en de jonkies van gran canaria die deden extra stapje harder en zien en horen we de gong en die zegt dat oranje U18 maar 13 puntjes heeft geschoort in deze kwart en dat tegenover van gran canaria die 21 in legden en gaan we weder om naar een vers gezette kruiden thee en hopen dat de toekomst van oranje meer in kan leggen dan wat ze gedaan hebben in deze kwart en zien we op het bord 61-31 voor CBA gran canaria.



Deze harte kreet moet onze oranje jeugd gehoord hebben en de harde en wijze kreet van coach alibegovic ook . zien we andere oranje U18 selektie op het parket in deze laatste kwart.
Maar ook dat boyzz van gran canaria beetje omslachtig worden en niet nauw nemen met de defens en ook aan morgen denken aan de finale waar ze in zullen staan, zien we dus bezeten jong oranje en trekken deze kwart naar hun toe met 13 voor oranje en 9 voor gran canaria
Dat zegt ons dan we aan het einde zijn gekomen van deze wedstrijd en de verlossende gongggDaar is om een warme en heten kruiden thee te nuttigen en zien dus 70-44 is voor CBA gran canaria


Nederland
Shane hammink – 13
Koen grimbergen – 7
Tim de jong – 6
Kevin bleker – 4



CBA Gran Canaria
Boris bojanovsky – 21
Matthew donn – 20
David flaska – 8
Max massing – 6









Door LuluHoops

Geen opmerkingen:

Een reactie posten