vrijdag 15 september 2017

Buren Ruzie ...The Final






Serbia edge Russia to book Finals date with Slovenia


Het is een buren ruzie. Het word een buren ruzie. Is een buren ruzie goed of sleeeeegte
Nou als heden avond de tweede Halve Finale dara was in Sinan Erden Hall te Istanbul en die ging tussen Russia en Srbija.

Deze treffen was de vraag is het Alexey Shved ..of Bogdan bogdanovic die hun team naar de finale zouden leiden.

Wedstrijd begon met een harde defens van Russia en 2 min. lang kon Srbija iedere keer scoren en de run van 5 - 0 was daar. Als Mozgov en Vorontsevich onder de borden energie verspillen is RUS. daar en is het een lekker ball game 6 - 5. Dan is Bogdanovic dara met zijn antwoord en van af daar is SRB. meer gefocust in deze wedstrijd. De forwards en guards van SRB. kregen op hun heupen en bij RUS. zijn de lange mannen onder de borden die terug antwoorden. Door de scores van de kleine manne van SRB. is de 7 - 0 run daar en zo gaan we naar het einde van de eerste kwart waar RUS. de laate bal van de kwart niet kon scoren en is de periode voor SRB. met 25 - 20

Na de Turkish thee op de bank is de spel maker van RUS. en dat is Khvostov die met een 3- punter lekker in komt en alles is klaar voor de tweede periode.Dat was dat RUS. en is het woord aan SRB. die steeds beter gaat spelen en als team gaat spelen.Waar we op de helft van de tweede kwart zitten zien we dat SRB. elke keer scoort als zij aanvallen en de marge loopt naar 16 punten en coach Bazarevich trekt aan de nood rem. als we 42 - 26 zien op het bord.
Toch na de time out is SRB. die dikteerd en zorgen er voor datRUS. niet in spel kunnen komen en zo gaan we met 48 - 34 naar de rust voor SRB.

Zo als eerder vermeld ...coach Bazarevich kent Turkish thee en  hij had al zijn water drager naar de kleed kamers gestuurd op een pot Turkish thee te zetten.
Weet niet wat er in die thee zat maar in de derde kwart is RUS. furieus en hebben het beste van het spel. Steeds plaatsen zij kleine run`s in de derde bedrijf en als we dan op de helft zitten van de derde kwart is het maar 57 - 52 nog voor SRB. Nu is de tijd daar voor coach Djordejevich va SRB. om aan de nood rem te trekken. Na de thee op de bank van SRB. is coach Bazarevich die iets anders uitprobeert en klein gaat spelen op het parket en dat is koren op het brood vanSRB. Die lopen je zoooooooooooo voorbij voor dat je het erg in hebt waar de marge enkel cijfer was is het de run and gun spel van SRB. die dan marge naar dubble diggits ... dubbele cijfers brengt en na de gong zien we
66 -57.

Coach Bazarevich van RUS. schenkt nog eens Turkish thee op als de kemphanen naar de bank toe komen en na de thee pauze is RUS.die hard van stapel gaat in de begin van de vierde kwart waar Zubkov er 69 - 65van maakt en de hete adem van RUS. is voelbaar voor SRB.
Het was 4 punten verschil en de kantel moment naderd in deze Halve Finale wedstrijd hier in SInan Erdem Hall te Istanbul. Na deze run is het Shved die een 3- punter raakt knalt van heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel ver en we zien 75 - 73  en hebben dan nog maar 4 min. te spelen naar de Finale toe. Het is coach Djordejevich die weer aan de nood rem trekt en de Turkish thee inschenkt.




Vraag me af ...wat zou nou in die Turkish thee aan ingerdienten zitten ????!!!!!

Als iemand dat weet ... laat het me weten.

Na de thee is het ..wie anders dan jonge Bogdanovich die een 3 - punter in knalt  en alle hoooooooooooooooooooooop van RUS. de grond in boord zo 1.40 van het einde. Dit was de kantel moment en RUS. en zekers Shved die weergaloos speelde , maar hij alleen kon SRB. niet afstoppen. Er stond nog niemand anders op bij RUS. die de scorende vermogen op de schouder konden nemen waar Shved bijna 38 min. op het parket speelde. Uiteindelijk zien we 87 - 79 voor Srbija en zijn zij de tegenstanders van SLovenia in de Finale komende Zondag avond.

Ach ... de Finale is dan een buren ruzie en vergeten we niet dat Sloveia naar de Finale zijn gekomen om ALLE wedstrijden te winnen. Dat is bijzonder te noemen. Er zijn berichten in de sociale media dat er komende Zondag er 12 x vliegtuigen gaan opstijen van uit Slovenia richting Istanbul.
Als dat bekend word ..daaaaaaaaaan ...komen de Srbija ook met hun aanhang en kunnen daar niet achter blijven. Het word heeeeeeeeeet avondje Zondag in Sinan Erdem Hall te Istanbul.



Zondag 17 September

Bronz Medal
ESP -- RUS --  16.00h

Gold Medal
SLO -- SRB -- 20.30h




Bron -- fiba.com

http://www.fiba.basketball/eurobasket/2017/news/serbia-edge-russia-to-book-finals-date-with-slovenia



Door       LuluHoops

Geen opmerkingen:

Een reactie posten