vrijdag 22 september 2017

ULEB ... In The Rope`s






FIBA: “The worldwide calendar will not change for two Euroleague game-days


Het is Knockkk Ouuuut van Fiba.

Deze Knockk Ouuuuut is van Muratore de President van Fiba World. Na de Europesche Kampioenschap waar we zagen dat I Feeeeel Sloveniaaaaaaaaa hun Ongeslagen Kampioenschap vierden en daar in Slovenia als helden binnen werden gehaald.

Dragic kreeg van de moeder van Mozart van Basketball ...Drazen Petrovic dus .... zijn NBA shirt van wel eer en daar was Dragic bijzonder blij mee.

ULEB... waar Turkish AirLines EuroLeague onder valt onder aanvoering chairman Bartomeu had een brief geschreven naar Fiba en daar in vroegen zij om de kwalificatie voor de WK. van 2019 daar de Windows te verschuiven met iets van 2 weken later te beginnen.

Nou daar heeft heden dag Mr. Muratore korte metten van gemaakt en gezegd dat voor 2 wedstrijd dagen van EuroLeague gaan we de wereld wijde cylus van de kwalificatie niet verzetten. Deze cylus is dus voor de WK 2019 in China en daaaaaaaar ...kun je dus tickets verdienen voor de Olympische Spelen van Japan 2020.

Met deze upper cut van Fiba World heeft deze ruzie andere wending gekregen en voor maar 2 wedstrijd dagen moet men alles om gooien. Dat niet te vergeten dat ULEB de EuroLeague spelers NIET vrij gingen geven in na volging van NBA.


Toen hebben de voor aanstaande bonden hier in Europa in Mies ...only in Switerseeeeeeerland bij elkaar gekomen en een opmerkelijke oproep gedaan wat die breed gedragen word.Dat was naar het adres van Mr. Bartomeu van ULEB en die luid ..... wijzig uwer EuroLeague kalender alstublieft.




De vooraanstaande bonden zijn ... Turkey ...Greece ... Italy ... Germany ...Russia ... Spain. De bonden van Lithuania en Srbija hadden vertegenwoordiger afgevaardigd naar deze bijeenkomst waar zij deze verklaring ook mede ondergetekend  hadden.

Six European Federations ask for change in EuroLeague calendar








Bron -- www. eurohoops.net
Bron -- basket.gr

http://www.eurohoops.net/en/fiba/519731/fiba-worldwide-calendar-will-not-change-two-euroleague-game-days/

http://www.eurohoops.net/en/fiba/519822/european-federations-make-mutual-statement-world-cup-qualifiers-windows/

http://basketa.gr/%CE%B9%CF%83%CF%87%CF%85%CF%81%CF%8C-%CE%BC%CE%AD%CF%84%CF%89%CF%80%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89%CE%BB%CE%AF%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%82/



Door         LuluHoops

Geen opmerkingen:

Een reactie posten