donderdag 14 september 2017

Oleeee ... Sloooooovenijaaaa






Slovenia stun champs Spain to reach first-ever Final

Het is dreeeeeeun van je welste.
De jonge en ervaren mix van Slovenija heeft de toren hoge favoo`s Spain in de eerste wedstrijd van de Halve Finale van Eurobasket in Sinan Erdem Hall te Istanbul een dreeeun gegeven van je welste.

Zal het maar meteen zeggen ... Slovenija heeft het onmogelijke ...mogelijk gemaakt en heeft Spain in de Halve Finale er uit geflikkerd en heeft de wedstrijd gewonnen met 92 - 72.

Waaaaaaaaaauwwww .... blijkbaar heeft coach Igor Kokoskov heel erg goed naar de tape van de wedstrijd terug gegeken die tussen Turkey en Spain. Daar deed Turkije het zelfde , maar kwamen de jonge honden van coach Ufuk Sarica en Turkey net te kort in de 4รจ kwart tegen Spain.

Dat was toen en heden avond deed Slovenija de schoten van Rubio helemaal vrij en die was nergens te bekennen.  Spain begon goed en de focus was daar , maar SLO. begon in de aanval als team te spelen en iedereen raakte de bal in elke aanval. Dragic en Doncic bij SLO. legden de foucs er op en de paspoort Sloveen ...Randolph de speelde volwassen basketball en zag de open en vrije spelers in de aanval. Waar SPA. op leunde was Gasol en Gasol en die kwamen niet in het spel door harde focus van SLO. en coach Scariolo van SPA. die wisselde greetig door om de faaaaaaaab 5 te vinden op het parket en die beef er uit in de eerste kwart en de kwart was voor SLO. met 25 - 19.

Waar de paspoort Sloveen ...Randolph die bleef volwassen basketball spelen en Prepelic kwam daar ook in steunen en SPA. zocht naar verse bleod en die vondzen zij in broes Hernangomez. Naast Pauuu ....Gasol  dus zijn Willy en Jauncho waren de drie torens onder de borden voor SPA. in de aanval en kwam SPA. eenigsins terug als we naar de rust gaan en we zagen dat SLO voor stond met
49 - 45.






Na de Turkishhh thee .. is die focus nog steeds bij SLO. en Blazic en Vidmar zorgen voor een 6 - 0 run voor SLO en de marge gaat naar 10 punten. Spain heeft zijn eerste score pas laat tegen het einde van de derde kwart en dat was een afstands schot van ..... Rubioooo. Dus de werking va terug kijken van de bandjes heeft geholpen. De focus is dusdanig van SLO en dat resulteert dat SPA. maar 12 punten maakt in deze derde kwart en SLO er 24 van maakt en is de Knockkkkk ...Oooout daar voor de toren hoge favoooo`s voor de titel en is de marge opgelopen naar 16 punten we zien 73 - 57.

De vierde kwart is dan eigenlijk voor de boeken en de statsszzzz.
Het is gooood old Dragic die op het parket zijn team leid en voor gaat in de strijd. Hij zorgt er voor samen met Vidmar en zeker de paspoort Sloveen ... Randolph ..die drie zorgen er voor dat SPA. onder de zoden word getrapt en geen enkel de kans krijgen om maar aan te denken om terug te kunnen komen en zo wint Slovenija met 92 -72 met 20 punten verschil van Spain en zijn de eerste Finalisten komende Zondag avond.

 Let wel ..dit is de aller eerste Finale plek voor de historie van Slovenija.


Bron -- fiba.com/eurobasket2017

http://www.fiba.basketball/eurobasket/2017/news/slick-slovenia-stun-champs-spain-to-reach-first-ever-final



Door       LuluHoops

Geen opmerkingen:

Een reactie posten