zondag 10 september 2017

Merhaba ...Istanbul ..Dag 1 Top 16.









Top Dunks Off Group Phase






Met deze mooi dunks van de group fases van EuroBasket 2017 te Istanbul zijn we aanbeland op de
dag 2 hier in Istanbul.

Ondergetekende heeft deze dunks boven aan gezet om lekker in te komen.

Op dag 1 van de Knockkkk Out ...fase hier in Istanbul zijn de reputaties gesneuveld en vroeg in den Zaterdag morgen ...schuine streeeeeep ... middag .. immers was de wed. om 11.30h Ned. tijdstip
was daar de eerste wed. van Top 16 en dat was Slovenia   tegen Ukraine.

Met een weeeergaloze spel van jonge 18 jarige Luka Doncic heeft SLO. geen kans gegeven aan UKR. om mee te doen met de rest. Daar bij warenPrepelic en de genaturaliseerde speler Randolph erg gefocust en hielpen samen Luka Doncic het beste uit zich zelf te houden en zo won SLO van UKR. met 79 - 55


De tweede wedstrijd van de dag was die tussen France tegen Germany. Waar coach Colet van FRA. het moest doen zonder de echte strren maar wel met De Collo en Westreman en zeker Diaw.
Daar tegen over stond wel de jonge Scroder die zijn   Mannschaftt op sleep touw nam en coach Flemming de nieuwe area ingeluid werd en het basketball na ...Nowitzski .. een droom gaf.

GER.. heeft in 20 jaar wat niet voorgekomen is en onder aanvoering van Dennis ..The ...Menischhh
eeeehhhh ....sorry ...Schroder dus korte metten gemaakt van FRA. en dus 20 jaar is niet voor gekomen dat FRA. naar huis ging voor de Quarter Finals.
In verdediging was FRA. goed hun les gelezen en hebben onder leiding van good old Diaw  GER. en Schroder afgestopt in defens.

Waar coach Flemming zocht naar alternatieven had hij die gevonden bij Steiger en waar dan de jonge ster van GER. de licht zag en in wedstrijd kwam ...Schroder dus ... was er geen houden meer aan voor Der Mannschaftt. Zo gaf in de tweede helft GER. vol gas en waren de Les Bleues niet meer in staat om Schroder af te stoppen . Wel moet gezegd worden dat money time van deze wedstrijd spannend was en FRA. niet voor elkaar kreeg om ..Hot Hands ..te vinden.

Dat was wel te vinden bij GER. en uuuuuuu raaaaad het nooooooooooooit .... Schroder dus en de stop de klok fouten werden wel ingeflikkerd door GER. en zo won Der Manschaftt met 84 -  81 van France en zij zijn dan door naar de Quarter Finals hier in Istanbul.


Waar dan de derde wedstrijd van de dag op het parket kwam was daar de clashhhh van The Wolff Pck van Finland tegen de Azuuuuuuuuuri Blaaaaaaauw .... of is het Azuri Blauw ... ik hoor het graag.
The Wolff Pack kwam naar Istanbul van uit Helsinki waar zij thuis voordeel erg goed benutten.
Daaaaaaaaaaaaaaat ... kan de ondergetekende niet zeggen van de homme land van de organisatie Turkey en de scheidsen hebben erg goed laten zien in de wedstrijden van TUR. dat zij GEEEEEEEEEEN ..... thuis fluiters zijn.

Belachelijk dat er 50 fouten tegen TUR. gefloten werden in de eerste wed. tegen Russia.
Russia schoot iets van 40 vrije worpen in die wed. Hou op met dat gezeik aub. dat de onervaren scheidsen daar moeten staan.
Gijzzz bent jong en wild en hebt wapperende blonde haar doos in de wind en gijzzz mag den toppert fluiten. Zout op aub. en ga ergens jeu de boelen aub.

Finales van een serie of iets is geen PROEFTUIN ... voor experimenten. Daar moeten de scheidsen staan die niveau aan kunnen en wedstrijd kunnen dragen.

Het zij zo en wie is ondergetekende nie waar.

Als we dan terug gaan naar de treffen tussen Finland tegen Italy nou The Wolff Pack van Henrik Dettman de coach van FIN. die kwamen met een goede hoop naar Istanbul en de allure van wij zijn The Wolff Pack en onze fan`s zij de besten op den tribunes dus zij  we niet bang.
Daar dacht coac Ettore Messina en de Azure Blauwen er anders over en in de eerste kwart van deze wedstrijd speelde ITA. weeeeeeeeergaloos en een perfecte eerste kwart zonder enige domme fouten en missers. Italy heeft korte metten gemaakt met de hoop van FIN. al in de eerste kwart en scoorde 30 punten waar FIN. maar 17 kon maken.

Als dan in de tweede bedrijf Luigi Datome en Nicola Melli hun ervaring en energie op parket brengen is ..of zijn The Wolff Pack ..niet meer in staat als een horde samen te spelen en The Wolfjeszzz gaan met staat tussen de benen naar de kleed kamers we zien dan 49 - 28 voor ITA.

Dit zegt al genoeg en maar 28 punten scoren in 20 min. wedstrijd. Daar gaat de hoop van Finland
Wel moet ondergetekende zeggen nu dat The Wolff Pack deed waar zij goed in zijn en dat is hard werken en energie spreiden op parket en de derde kwart was voor FIN. met 13 - 10 en ook de vierde kwart was voor FIN. met 15 - 12. Helaas was dit niet goed genoeg voor de eind zege en ITA. won deze wedstrijd afgetekend met 70 - 57.


Als dan de laatste wedstrijd van de dag daar was en die was de treffen tussen gedoodverfde titel kandidaat Lithuania tegen de getergde goden van Greece.
De laatst genoemden waren getergd en hadden in de group fase 5 gespeeld maar 2 gewonnen en dus troffen ze de basketball helden uit Lithuania. Die droomden van easy game en dachten dat coach Missas van Greece niet alles onder controle had. Het was de tolk off town in Greece na de groeps fases dat zij maar in de laatste wedstrijd van die groeps fase de ticket konden halen naar de Top 16.

De jonge honden van Lithuania die dachten dat coach Missas deze mannen niet kon handelen en immers coach Missas heeft jaren lang de vrouwen kant gedaan in Griekenland en daar hoooooooop medailes gewonnen.

Nou hij kwam verrassend met een geweldige knockk out en heeft onder leiding van Kostas Sloukas de leider gevonden op het parket. Als je Sloukas hebt als Point Guard dan heb je geen problemen en GRE. won de eerste kwart met 25 - 17 en daar hadden LIT. geen antwoord op. Dit hadden de basketballertjes uit LIT. niet verwacht. De tweede kart was strijd en vecht lust op parket en de scores waren minder door het netje die was met 13 - 12 ..echt lage score nie waar ... die was dus voor LIT. waar zij met 37 - 30 naar de kleedkamers gingen en GRE. stond voor.

Weet niet wat had Kostas Sloukas gedronken had in d ekleed kamers .... wacht .... ondergetekende kan dat wel raden .... hij speelt bij Fenerbahce Dogus Istanbul al 2 jaar en dus weet hij dat Turkse warme thee lekker is en bijzondere kwaliteiten in zich heeft.
Duszzzzz .. was de Sloukas orkaaaaaaaaaaaaaaaan... in de derde kwart daar in Sinan Erdem Hall.
Hij had 13 punten ... 3 rebounds ...en 1 x assist in deze derde bedrijf en heeft Knockk Out gegeven aan LIT. samen met de bigg mann in the middle .... Brousis  en zo ging GRE met 61 - 48 de laatste periode in.
Nooooooooooou ... die vierde kwart was dan een formaliteit zeg maar en GRE. kwam niet van zijn stuk of anders gezegd ... LIT. kon niet maar de basket en de jonge basketballertjeszzzz van LIT. konden niet meer de achterstand ombuigen en dus heeft ervaring van coach Missas en zeker Brouisis en Sloukas samen met Nick Calathes ..de ander point guard van GRE. de doorslag geven.

Zo won Greece van Lithuania met 77 - 64 en zijn zij door naar de Quarter Finals.

De reputaties zijn aan het digellen  en zijn gesneuveld hier in Sinan Erdem Hall.
Laat dit ene les zijn aan de goden die basketball form geven in deze of op deze aardbol.
Maar de sterren die elke land voortgebracht heeft tegen houdne om niet in de tenues van je land te mogen zien. Dat allemaal onder de noemer van .... wij heben jou onder contract ...wij betalen je ..dus denk na of je mee gaat doen met je land aan een toernooi die maar 12 dagen duurt ..bijna 2 weken dus. Want wij beginnen aan onze competitie over pak weg 1 maand en wij willen dat onze clubs met iedereen gaat beginnen aan de trainigen.

Het is niet aan welke organisatie dan ook hier in oude continet of daar buiten om ONZE ..sterren tegen te houden om in ONZE NATIONALE KLEUREN TE ZIEN.

Zij dragen onze kleuren van onze vlag. Het is onze vlag die daar wappert en op de borsten van de tenues die zij dragen staat de vlag van ONZE landen.

Vraag effe aan die organisaties waarom zijn hun competitie beginnen pas laat na October en niet
nu in den zomert ????????
Zal ondergetekende maar het zeggen ...... omdat er geen ..... H ... naar komt kijken anders worden de andere competities ook bekeken gaan worden.

Het zij zo en ondergetekende is weer iemand die de waarheid schrijft en die doet pijn en de onderketekende is dan maar de boeeeeeeeeeeeeman.
Laat maar .... ondergetekende koopt wel een ticket en gaat op den tribunes zitten. Daar vandaan kan je ook alles helder zien.


Bron -- fiba.com

http://www.fiba.basketball/eurobasket/2017/videos/Top-Dunks-w/-Kristaps-Porzingis-Lauri-Markkanen-and-more-Group-Stage-FIBA-EuroBasket-2017



Door         LuluHoops

Geen opmerkingen:

Een reactie posten