zaterdag 26 juni 2021

EuroBasket Women ... Semi - Finals



Photo --  twitter.com/EuroBasketWomen



SEMIFINAL
Saturday, June 26
Spain Valencia, Pabellon Municipal Fuente de San Luis
33
12:00
Sweden - Bosnia and Herzegovina                       63 - 82
classification
34
15:00
Spain - Russia                                                        74 - 78
classification
35
18:00
Belarus - France
61-73
36
21:00
Serbia - Belgium
74-73

Scheduel -- basketfaul.com


Suplement -- 

De 1è Half Finale die was dus om 18.00h plaatselijke tijd in Valencia en die ging tussen huizen hoge favooooosszz France tegen Belarus.

Coach Valerie Garnier en France hebben noooooit achter om gekeken de gehele wedstrijd. Met de korte afstands schoten van de parameter die veel raak gingen heeft coach Garnier de lange meiden van Belarus goed in de touwen gehad.Tel daar bij ook dat de verre 3- punters van Endene Miyem er bij ...zij schoot 3- op 3 -punters raak en maakte daar bij ook 24 - punten totaal.

Het is  Anastasia Verameyenka  die heuse Double - Double noteerde met 10 - punten en 14 -Rebounds en Alexandria  Bentley die 24 - punten en 7 -Rebounds tegen over noteerden. Zo vakkundig waren coach Garnier en France met focus om en op den Finale op Zondag avond wonen zij deze Halve Finale met 73 - 61 van Belarus.

Op den link is info te vinden voor de cijfer freaaakszz.


http://www.fiba.basketball/womenseurobasket/2021/game/2606/Belarus-France#tab=boxscore

De 2è Halve Finale die ging tussen onze Zuiderrrr Buuufff ... Belgian Cats tegen stugge Serbia. Met bonds coach Marina Maljkovic die sluw is en weet hoe haar team speelt en weet ook hoe je de tegenstander op het parket moet ontregelen.

Het begin was dan ook KaaaaaaaaaaaBooooooooooemm ... en Belgian Cats werd onder druk gezet en met name werd Emma Meesseman en Julie Allemand aan banden geleged. Serbia kwam op stoom met 7 - 2 en ging van 9 - 2 naar uiteindelijk 13 - 2 waar coach Mestdagh een time out nam. Op het klok zagen we dat we zo ergens in het midden van de 1è kwart zaten.

Zo sterk was Serbia maar dan kwam Belgian Cats langs zij en gingen hun spel spelen. Emma Meesseman had nog steeds geen punten gemaakt en dus is de 1è kwart voor Serbia met 23 - 17.

Na de thee op dunnn bank speelt Belgian Cats weer met energie en dwingen hun spel te spelen aan Serbia is het Belgian Cats die Kaaaaaaaaaaaaaaaaaboeeeeeemm zegt en dus is de 2è kwart voor Belgian Cats met 19 - 9 en als we optellen en aftrekken en vermenigvuldigen en dan weer delen met het getal Pi -- 3,1423569884455577 ...en nog wat zien we de rust stand op het bord 36 - 32 voor Belgian Cats.

Dan hebben Emma Meesseman en coach Mestdagh  een onder onsje met Tuskish Theee in den kleed kamers want Meesseman heeft nog steeds ... 0 ... punten achter haar naam staan. Als we van de volle kant er van kijken zien we dat coach Maljkovic en Serbia haar vakkundig uit deze 1è Helft hebben gespeeld.

Na dunn thee en de kletszzz is het weer draven op het parket en gaat het tempo naar beneden en de beide team`s hebben elkaar in het vizier. De 3è kwart is voor Serbia met 22 - 19 waar Meesseman blijft missen in de 3`e kwart tot aan 2.25 minuten tegen het einde van deze 3è kwart. Daaaaaaaaan passsszzz flikkert Emma Meesseman haar eerste punten van deze Halve Finale wedstrijd.

De 4è kwart is zo intens waar de vermoeidheid om de hoek komt kijken. De aanvallende fouten is wat vaker te zien op het parket. Serbia heeft wel de kansen uit de aanvallende rebounds waar door Serbia 2è kansen krijgen en soms ook 3è kans om de bal in het netje te flikkerren. We begonnen de 4è kwart met 55 - 54 voor Serbia en het verloop van deze 4è kwart is spoooooooooookeeeeyyyy waar Serbia 3 - punten voor komt en dan Belgian Cats druk zet en zij dan weer voor komen. Zo is het dan ook kat en muis spelletje.

Als we op ongeveer in het midden zitten met iest van 5.15 minuten te spelen staan we gelijk op 63 - 63 en is het slot stuk van deze Halve Finale Spoooooookeeeyy en zien we strijd lust en niet willen verliezen en de Finale willen spelen dag later tegen France. De spanning is te zien door ondergetekende  op dunnnn Tv en ook te zien op het parket waar het gelijke stand van 63 - 63 blijft op het bord zo 3.15 te spelen in de 4è kwart.

Het is Serbia die toch sterk blijft in deze slot fase en gaan naar een 4- punts voorsprong 69 - 65 met nog 0.35 secondes te spelen. Onze Zuider Buuufff de Belgian Cats komen dan terug tot 71 - 69 met nog 0.16 secondes te spelen en natuurlijk zijn daar de nodige time outs en stop de klok fouten. Het word 72 - 70 voor Serbia met nog 0.06 sec. te spelen. Als Jelena Brooks van achter de vrije worp lijn maar 2 x raak schiet zien we 74 -70 en is coach Mestdagh aan zet.

Na de time out en de bal in name is zijn oudste dochter ...Kim Mestdagh dus die een snelle 3- punter raak schiet en het is 74 - 73 voor Serbia.

Mamaaaaaaaa ...Spoooooooooooookeeeyyyyy ...

Wat dan nog resteert is dat Serbia de bal niet in het netje te flikkerren en Belgian Cats de bal in neemt met nog iest van 0.01,2355845666666 secondes te spelen en Kim Mestdagh de bal in haar handen krijgt van af het Ellbowwwww ....zij moet ergens 1 x dribble maken om bal richting ring te flikkerren en daaaaaaaat doet ze ooooook ....... Tuuuuuuuuuuuuttttddddtttt ... de bel gaat .... de bal gaat ook door de ringgggg en game overrrrrrrrr. Belgian Cats staan in de Finale tegen France.

Eeeeehhhhhh ...... de freeeekingggg in grijszzz en geeeeell ..gaan kijken. Neeeeeeeeeeeeeeee niet Kuuuuu .... VAR .....bij basketball heet dat IRS de Instant Replay System en de beelden liegen niet en het sooottekkkeee van onze Kimmekeeeee is buiten dunnn tijd.

Eeeeeehhhh .... dat kan niet. Daaa moeeee een vergissing zijn. Alleee da verzindegeeee niet zoo maar mannekeesszzz. Daaa iszzz een sleeegte film met een krappe budget en verzindegee nie en toch is het waar en de basket word niet geteld en dan is deze Halve Finale over en Serbia wint met 74 - 73 en staan in de Finale tegen France.


http://www.fiba.basketball/womenseurobasket/2021/game/2606/Serbia-Belgium#tab=boxscore


All The Info -- fiba.basketball



Door                                  LuluHoops 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten