dinsdag 1 juni 2021

Leeeszz ... Tripleee .. Doubblee



Photo -- basketfaul.com


Het is jullie niet ontgaan ... denk ik dan dat Efes Pilsen Istanbul Kampioen is van Turkish AirLines EuroLeague van ULEB.

Daar in had 2 spelers heel groot actieve rol in gehad en dat is Shane Larkin -- USA en Vasilije Micic -- Serbia.

De laats genoemde is de MVP van Final Four gekozen in Koln  door de plaatselijke aanwezige pers muskieten.

Als het aan mij lag eneee wie is ondergetekende had deze MVP - Troffe aan 2 spelers gegeven want zonder Shane Larin was Vasaaa ... nick naam van Vasilije Micic nergens en zonder Vassaaa ... was Larkin nergens in deze gewonne Finale tegen Barca.


Photo -- euroleague.net


Ja voor jullie info waar men and women hier in kikkerlandje niks mee krijgen van top Europees basketball is Shane Larkin met 49 - punten in een Single Game de absolute top scorer van de historie van Turkish AirLines EuroLeague.

Dat is dus 49 - punten in een wedstrijd die gespeeld word met 4 x 10 minuten wedstrijd en niet zo als ...hmmmmm ... NBA wedstrijd die 4 x 12 min. gespeeld word en nog eens niet verdedigd mag worden over de lijn basket - basket om hulp side defens te geven. Dat is bijzonder te noemen.

Wat mij betreft is en heeft Vasssaaaa niet een Doubble - Doubble te pakken maar een Trippleeee - Doubblee te pakken.

Huuuuhhh ... waaaa ...

Vasssaaaa ... is gekozen voor de Final Four in Koln de Turkish AirLines EuroLeague Seizoens MVP.



Photo -- basketfaul.com


Nu heeft hij de Final Four -- MVP te pakken maar het belangrijkste er boven op heeft hij met zijn team Efes Pilsen Istanbul ook de Final Four gewonnen en dat is dan geen Doubble -- Doubble maar een Leeeeesszzz ..Trrrrriplessss -- Doubbleeee.


Wisten jullie dat Vasilije Micic in 2011 in Den Bosch mee deed met Rinus De Jong Invitational - Basketball Toernooi.

Jaaaaa ..wij van LuluHoops waren daar om daar getuige van te zijn toen nog een tallent volle Vassaaa  en zou zeggen ga eens op onderzoek uit op onze web site.


Door                              LuluHoops 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten