zaterdag 7 december 2013

HEET Van De Pers Uit Landsmeer.




Van u sterreporter LuluHoops uit Landsmeer.

De nieuwe hoofdsponsor van het huidige Probild Lions damesteam zal worden




Loon, de nieuwe hoofdsponsor van De Loon Lions


De nieuwe hoofdsponsor zit om de hoek van de sporthal
Indoor Centrum Landsmeer aan de Zuideinde 17b 
(http://www.roosroos.nl/Salarissoftware)

De geschiedenis van Loons salaris Administratie,

RoosRoos Uitgevers B.V. is opgericht in 1981 door Cor Roos en zijn zoon Marco. Het bedrijf begon als administratiekantoor.

In 1986 verscheen de eerste uitgave van de BrutoNetto-gids, waarin loonberekeningen voor de Groothandel werden afgedrukt. De uitgave sloeg aan. In de jaren daarna is het aantal BrutoNetto-gidsen uitgebreid tot veertig variërend van Bakkers, Slagers en Kappers tot Schilders, Stukadoors en Schoonmakers.

In 1993 werd een start gemaakt om deze BrutoNetto-gegevens op diskette te zetten. Vier jaar later werd het pakket uitgebreid met een module waarmee de gebruiker de lonen ook kon opslaan. Zo ontstond de eerste versie van een volwaardig loonprogramma.

Het loonprogramma werd steeds belangrijker voor ons. In 1999 besloten we te stoppen met het administratiekantoor en alle tijd en energie te wijden aan de loonproducten.

We zijn met name vanaf 2000 sterk gaan groeien. Sinds 2004 is RoosRoos zelfs de grootste leverancier van producten waarmee ondernemers deels of geheel hun eigen loonadministratie kunnen voeren. We richten ons volledig op het MKB.

Ons hoofdkantoor was vanaf het prille begin gevestigd op de Kadoelenweg in Amsterdam-Noord. Maar dat pand werd de laatste jaren aan de krappe kant. Daarom zijn we in september 2010 verhuisd naar een nieuw pand in Landsmeer. Dat pand heet 'de Kantoorboerderij' omdat het een voormalige boerderij (uit 1910) betreft, die we volledig hebben laten restaureren.

RoosRoos Uitgevers B.V. is een klein bedrijf, er werken 17 mensen. Samen vormen we een hecht team.





Door   The HandyMan    ......  MvR

Geen opmerkingen:

Een reactie posten