zondag 8 december 2013

Heren 1è Divisie Wedstrijd

LandsLake Lions – Pluto

Landsmeer goede start. Effectief en de schot klok gebruikend.
Pluto wat minder in de afwerking. Later in de eerste kwart wat meer vertrouwen en
de goede wissels bij Pluto dan onder bord sterker waar de eerst kwart is voor
Landsmeer met 28 – 26.

Tweede kwart wat meer fysieker en meer fouten op het bord. Pluto sterker onder de bord
waar Landsmeer niet onder de bord kan komen in de aanval.
Moeten hebben van een tegen een naar de bord. Op 4.40 te gaan in de tweede kwart
de time out voor Landsmeer na de drie punter van Pluto ..de stand 39 – 36 voor
Pluto.
Als de druk opgevoerd word door de team van coach Lakner in twee min. er na is het nog steeds
open wedstrijd waar Landsmeer steeds die een tegen een op zoekt en op 2,01 te gaan tweede kwart is
de time out voor Pluto de stand 42 – 41 …. Pluto.

De spaarzame ballen die in vallen … die zijn schaars en er word hard gewerkt voor elke bal waar
Landsmeer niet wijkt van de strategie van coach Lakner … maar die ring op zoeken met
drives naar de ring en Pluto goed staat te verdedigen is het robbertje vechten voor die
rebounds en zo gaan we de rust in met 48 – 47 voor Pluto.

Waar de fouten hard worden ….. is het voor de reffss .. harder werken en waar voor hun geld krijgen
dat wij nu midden in de derde kwart zijn … is coach Lakner … erg rustig voor zijn doen en die voorsprong
daar voor Landsmeer met nog 4.46 te gaan is het 61 – 56 voor Landsmeer dus.
Maar is het rustig aan de kant van Pluto … waar zij in pak weg 40 secondes … 4 x balverlies lijden
waar Landsmeer wel de ballen in het netje in flikkert is de time out voor Pluto als Landsmeer
66- 56 voorstaat met nog 4.04 te gaan derde kwart.
In de rest van de kwart herpakt Pluto zich en steeds maar die lange mannen op zoeken onder
de borden en geduld hebben en met 2 x 3 – punters raak van afstand is het toch nog schade beperkt
aan het einde derde kwart en we zien 73 – 67 voor Landsmeer.

De boyzzzz … van coach Lakner die hebben ene pepett  tolked gehad op de bank en dat
hebben de boyzzz dan ook begrepen waar ze een geweldige verd. Stop maken met een charge fout in de defens en de 2 x 3 – punters daar op volgend en de  drives maar doen in de aanval levert op 6.22
de time out op voor Pluto waar 84 – 75 voor Landsmeer is de kentering daar.
Wel is het spannend nu waar de adrenaline en zenuwen de das omdoen en Pluto maar die achterstand niet in kan lopen is het and one voor Landsmeer waar op 4.16 de time out is voor Pluto en we zien
90 – 81 Landsmeer.
De laatste stuip trekkingen en het verzet van Pluto was niet denderend waar ze de rendement er uit haalden om Landsmeer echt lastig te maken waar The  Boyzzzz van coach Lakner controlerend deze wedstrijd winnen met 102 – 87.

Was voor mij de eerste keer dat ik Landsmeer zag en zekers coach Laki Lakner dit seizoen en hij heeft een jonge ploeg waar veel energie in zit waar hij rustig is en als coach zijn Boyzzz … leid.
Ook goed om te zien dat coach Lakner die kant ook laat zien .

Na de wedstrijd had ik de kans om met Coach Laki Lakner te praaten , maar daar meer