vrijdag 11 september 2015

All On Board For ...Lille ...EuroBasket 2015





EuroBasket 2015 tournament mark - portrait version - small





Het is op
Het is klaar
Het is leeg
Het is ten einde
Het is ...... tjaaaaaa ... wat is het eigenlijk.

Heb zo goed mogelijk een impressie willen geven van wat er in Berlin gebeurde.
Het groep van 5 kans hebbers voor de Europees basketball tittel.

Daar zaten dus landen als gastheren Duitsland met Nowitzski die effe groot plas over trok
voor Der Manschaftt in hartje Berlin met al die duizenden fan`s.
Dan was daar ook als groep`s hoofd Srbija. Wat denken wij van Spanje waar Mark Gasol niet mee deed .... Huertas niet mee deed ..... Juan Carlos Naaaaaaavarrrooooo niet mee deed en wat denken we van NBA ster   Ibakaaaaaaa . Allen deden niet mee en als we nou deze namen lezen ...dan
kan Spanje eigenlijk een 2 è team naar E.K. sturen en met gemak spelen deze namen de Finale denkt deze grijze duif.

Maar wat denken we van Turkije. Altijd onderschat en denken zelf dat ze alles en iedereen aankunnen en dat is ook zo. Maar de jonge lichting die afgelopen 3 jaar lang bij alle leeftijd categorieën van af U- 16 tot U- 20 alles en iedereen van het parket veegden en Kampioen werden paar van die jongens ... denk aan Cedi  Osman ... zaten in deze Turkse team.

Maar deze generatie heeft effe wat tijd nodig en dus moeten Turken doen met deze selectie.


Vna alle dagen heb ik alles en iedereen wat geschreven , maar van de laatste dag in Berlin niet zo als jullie het merken.  Wat bleef er nog over voor de laatste dag ????

Waar Turken al van af het begin van deze E.K.  maar NIET als 4 è eindigen in deze poules des dooooodszzz. Alls wat ze gedaan hebben was daar om heen gebouwd en alle tactiek en techniek
was daar op in gesteld. Dus watb er ook gebeurde winnen van Italie in de eerste wed. en dat deden ze ook , maar dag later tegen Spanje die in hun eerste  wed. verloren van Srbija en dus kwamen ze het parket op met winnen.
Turken kwamen dus met instelling .... eeehhh ... Spanje .. die is niet onze tegenstander dus laaaaaat maaaaar waaaaaaien. Dus trok Spanje van leer en verloor Turken dik en kansloos en dat was en kwam hard aan. Dachten dat Turken slim waren en om Frankrijk te omzeilen in de volgende ronde
om niet op plek 4 te eindigen beetje verliezen op het parket.

Dat dachten we niet zei Spanje en na een harde wed. en waar alle ballen vielen van elke gaaaaatje daar in Berlin verloren Spanjaarden van Italie. Daar hadden de Turken GEEN .... rekenning mee gehouden en dat deed ze op de laatste dag de das om.

In de vroege wedstrijd op de laatste dag was de treffen tussen Srbija tegen Italie en die wed. ging om de eerste plek in de groep. Srbija had geen medelijden met Italie en won die wedstrijd waar
Belinelli gespaard werd. Dus bleef voor Turken de hoop over van dat Deutschland effe zou winnen van getergde Spanje. Nouuuu die wedstrijd werd hard en medogenloos. Spanje begond hard en snel aan de wed. Alleen kon Dennis mee bij Deutschland. Dirk .... Robin ... en de anderen niet en dat is vragen om ellende.

Waar het Mercedes Benzzz Arena vasn Alba Berlin hutje mutje vol zat en alles en iedereen achter Dirk en Dennis gingen staan kwam Deutschland terug van een kansloze achter stand van 12 punten en het werd nagel bijten. Waar nog maar 0.05,2254546766 secondes te gaan is en Dennis Schroder de bal had ... hij dribbelt iedereen en omzeilt alle stop de klok fouten waar Spanje voor staat
met 77 - 74 ... dus moet Dennis een 3- punter in knallen ... hij komt over naar de aanvals helft en hij legt aan achter de 3- punters lijn en stomeeeeee .... eeehhh .. laat maar ... hij word aangeraakt terwijl Dennis in de lucht is om te schieten .... duszzzz .. tuuuuuttt .... fout word gefloten maar de bal gaat helaaaasszz misszz.

Dus Dennis naar de vrije worp lijn om gelijk te maken. Alle hoop van de fan`s daar in Berlin , alle hoop van gans Deutschland , alle hoop van Dirk nog steeds zien vlammen , alle hoop om niet buiten de toernooi knallen , alle  uitgeschakeld worden door Spanje en alle hoop van Turken om niet als 4`e te eindigen als Deutschland verliest ...  is in de handen van een 20 jarige donkere jongen die Dennis Schroder heet.

Dennis gaat naar de vrije worp lijn en hij schiet ...... swishhhhhhhhhhhhhh ... 1 x raak ...
Dennis schiet van achter de vrije worp liin  ..... swisshhhhhhhhhh .... 2 x raak ....
Dennis legt aan voor de 3 è x en de bal is ..... swishhh ......eeeeehhhhh .... sorry
de bal ketst van de achterkant van de ring en ... kedenggggggggg ... klaaaangt baaaaaam en de bal is mis en de luttele secondes die er nog waren die loopt en Spanje pakt de rebound en einde game.

Spanje wint met 77 - 76 uiteindelijk deze wedstrijd en iedereen in diepe schok ..diepe rouw ... waar iedereen stijf recht op de banken staan en niet geloven dat een 20 jarige jongen de laatste vrije worp mis schiet en dus GEEN VERLENGING ... dus geen Dirk.

Ook geen 3 `e plaats voor de Turken en dus eigen schuld dikke bult zegt Spanje en
met deze uitslag is nu al zeker dat Turken 4è in deze Poules Deszzzz Dooooooodszzz gaan eindigen terwijl Turken de laatste wed. in deze poules `s avonds laat spelen tegen Ijsland.

Dat is voor de katte pis wedstrijd en ook al verliezen Turken van Ijsland .... toch eindigen zij opdie verdomde 4è plek.
Nou die wed. tussen Turken en Ijsland was om lekker los te gaan en vooral niet te verdedigen waar Ijsland doen waar ze goed in zijn en dat is van heel ver  3- punters raak knallen en zo eindigt deze wed. in winst voor de Turken.
Ach het werd iets van 111 - 102 en is voor de statistieken nie waar.

Dus Srbija dan nummer 1
Italie dan nummer 2
Spanje dan nummer 3
Turken dan nummer 4

Waar Turken in de Round Off 16 ... zeg maar Top 16 met Knockk Out fase tegen de
gastland ...zucht al weer ..... Frankrijk spelen  in Lille daar in de omgetoverde voetbal stadion.
Deze wedstrijd was voor Dirk Nowitzski  de laatste wedstrijd in de shirt`s van Deutschland en na de wedstrijd werd er afscheid van hem genomen in tranen.

Hier onder de nuttige info hoe we verder gaan in Lille en we beginnen gewoon op Zaterdag met de stoelen dans en echte basketball.
Dus kom maar op met Les Bleeeeeeeeeeueszzzz. Niets ... Parker ... nietszz Diaw ... nietszzz De Collo ......of Westerman.

Dan zeg ik .... We Have ... ( Jeeedi ...)  eeehh Cedi Osman van pak weg 20 jaar en we hebben Ali Mohammad .... de kersverse echte Turk ..... wahahahaa  ... Bobby Dixon dus.
De info hier onder is van de web site van fibaeurop , waar voor onze dank.

The info below is from the web site off
www.fibaeurope.com


Saturday 12 September
12:00 Latvia v Slovenia
14:30 Greece v Belgium
18:30 Spain v Poland
21:00 France v Turkey

Sunday 13 September
12:00 Croatia v Czech Republic
14:30 Serbia v Finland
18:30 Israel v Italy
21:00 Lithuania v Georgia




P.S.----  Onze Oranje Lions heeft gedaan wat zij konden en een wed. gewonnen en de andere net niet. Af gezien van de wed. tegen Croatie .... het .. of is de ervaring en elke keer er bij zijn bij dit soort groot toernooien die we misten.
Als we niet als ego`s en eilandjes binnen het parket spelen .... dan worden we een team en winnen we wel net tegen Griekenland en tegen Croatie, waar zij Oranje Lions onderschatten en wij die voorsprong niet vast konden houden en dan is Croatie niet die tegenstander om zo klungelig en stomme bal verliezen te maken.

Ach .. iedereen en dus ook het wijk blad van weeeeet ik veeeeeeeel van welke vergeten dorp
hier in Nederland is als perszzzz naar Zagreb gegaan en verslag van gemaakt.
Dat was te zien en te lezen in en op de wel bekende conqurent en tevens
vrienden van ......

Tegenwoordig is iedereen perszz en als slijm de slijmmmmmmmmm geschreven word , dan word je echte perszzz genoemd.

Is dus als je  web site bent ... mag je alles knippen en plakken waar je alle links plaats
op je web site in plaats  te schrijven en dat is top journalistiek tegenwoordig hier in onze kikkerlandje.

Waar het groeten uit ... wel een stuk geeeeeeeeeeeeeweldig werk is door die genen die het gemaakt
hebben. Heb het met genoegen gezien en beee... luistert. Geeeeeeeeeweldig gedaan.
Ach ...... wie is LuluHoops.




Door      LuluHoops





Geen opmerkingen:

Een reactie posten