maandag 14 september 2015

Knockk ... Out ... Dag 2 In Lille





EuroBasket 2015 tournament mark - portrait version - small





Na mijn betoog van hier onder ......... tjaaaaaaaaaa wat kan ik nog jullie vertellen. Natuurlijk als ik mijn hobby serieus neem , verwachten jullie van mij dat ik ook weer geef wat ik zie en gebeurt in Europa. Helaas kan ik hier in onze kikker landje nog steeds geen web sites tegen komen die dagelijks  wat over schrijven. Jaaaaaaaaaaa .... de groeten uit .. is wel ok. maar alleen maar whatszzz aaaaapppp .... en lekker korte berichtjes ... eigenlijk via facebook en twitter ... uitslagen.

Geen achter gronden van wat er gebeurt. Geen verhalen achter de info die men and womeeen tot zich
neemt aan dat info. Ach het is als een groot muur waar een bord hangt en je plakt daar een klein papiertje wat er iets in opgekrabbeld. Dat hang je dan aan dat bord aan die muur.

Informatie .... als we een wille keurig Albert De Gehijn filiaal in onze dorpge binnen lopen jeeee .. komt de schuif deuren binnen waart je in de hal zit en als je rechts de tweede schuif deur neemt ga je de winkel in , maar als je dat niet neemt en je loopt recht door en twee stappen verder is er een grooooooooooot muur  en op die muur hangt een bord met kleine papiertjesopgeplakt. Op die papiertjes zijn wat woorden geschreven het is ook info wat we tot ons nemen iets te koop of te huur of gewoon te we te geven voor noppes.

Daaaaaaaaaat aan die muur is ook info  .... toch. Het zij zo en nog maal
wie is LuluHoops.

Al wat keer eerder vermeld anders lees hier onder na deze stukje van mij. De eerste wedstrijd van dag twee in Lille was die tussen Croatie tegen CZE Rep. waar dat begon om 12.00h plaatselijk daar.

Het is een team dat CZE Rep. tegen speelt dat bestaat uit getalenteerde klasse spelers stuk voor stuk maar als ze bij elkaar komen is het team spel soms wat ver te zoeken. Zo ook heden dag in Lille.
CZE Rep. die maakte gehakt van Croatie en de reputatie van Croatie en won ruim met 80 - 59 waar een speler van CZE Rep. aan het hoog vliegen was boven de ringen. Zeg maar Lord Off The Rings ..... dan met basketball en dus heb ik over Jan Vesely die bij Fenerbahce Ulker Istanbul speelt bij de team van coach Zejlko Obradovic.

De hoog vliegers van CZE Rep. die wilden meer dan Croatie en durften om als team en samen  te spelen en de eerste kwart was dan voor hun met 20 - 13 zo ook door zetten en na de tweede kwart met een stand van
48 - 31 de kleedkamers in gingen. Na de rust was niks van Croatie te zien op het parket en na 8 min. spel in de derde kwart was het marge opgelopen naar 30 punten voor CZE Rep. en de reputatie was kapot gemaakt door Jan Vesely en zijn maten. Met de stand van 65 - 43 begonnen ze daar in Lille aan de laatste kwart waar het marge terug gebracht werd naar 13 punten door Croatie , maar het bal verliezen kwam weer
in rap tempo aan zetten bij Croatie en dat waren er 24 x en zo was de .. of is het verrassing van de dag daar in Lille en zo wint CZE Rep. met 80 - 59 en is de eerste Kwart Finalist van de dag 2 in Lille.


 Jan Vesely 20 points, including most dunks, scored 13 rebounds for a double-double take.  Blake Schilb had 12 points (2/3 two points, three points 2/4, 2/2 free throws), 1 rebound, 2 assists  David Jelinek 2/3 theree pointers  reached 13 points.

 Bojan Bogdanovic 12 points, 3 rebounds, 1 assist, Luka Zoric 2 points, 1 assist, Roko Ukic 10 points, 2 rebounds, 5 assists, played by loss of 6 balls. Dario Saric 4 points (1/7 pitch hit), 8 rebounds, 4 assists, 3 turnovers, 2 steals produced.



De tweede wedstrijd van de dag was om 14.30h plaatselijk en die was tussen de groeps winnaar in Berlin
van The Group Off Death .... Srbija tegen  The Wolff Pack van Henrik Dettman`s Finland.

Daar was onderschatting van The Wolff Pack aan de orde van de dag , maar Srbija heeft Radulijca onder de borden. waar Jan Vesely hoog en droog boven de ringen vliegt is Radulijca een van de moves onder de ringen. Waar hij zijn beste wedstrijd ooit en van zijn leven ten toon spreidde op het parket konden The Wolff Pack van Finland daar niet tegen doen.

Het was Finland die op stoom was en de onderschatting van Srbija van Finland van ... dit doen we wel effetjesszzz zo als Turkije twee jaar terug in Sloveniƫ. waar in de eerste kwart Finland een voorsprong had van 20 - 13 maar toch was de eerste kwart snel en hard en Finland won dat met 24 - 23.

De tweede kwart is dan net zo hoog tempo en word van alle kanten komen scores van beide ploegen waar Radulijca zijn waarde toch laat gelden onder de borden waar The Wolff Pack daar geen antwoord op heeft. Zo tegen het einde van de tweede kwart had Radulijca maar 1 x bal gemist en had ongeveer 27 punten al op zak en de tweede kwart is dan voor Srbija met 25 - 19 en dus met een stand van 48 - 43
gaan we de rust in.

In de derde kwart is de ster speler van The Wolff Pack ... Koponen  .. die met een blessure naar de kant komt maar het is de good old Sasu Salin die The Wolff Pack voor gaat in de strijd , maar zijn energie
is net niet goed genoeg en zij missen Koponen in de aanval en we zien de derde kwart voor Srbija met 23 - 21.Dus is alles klaar voor de laatste kwart van deze wedstrijd.

Laatste kwart is tempo hoog maar het is Radulijca die heer en meester is onder de beide borden waar Finland adem te kort komt aan het einde van de wedstrijd en de vierde kwart is dan ook dicht bij elkaar en die is toch nog voor Srbija met 23 - 17 en zo wint Srbija 94 - 81 en is de volgende Kwart Finalist hier in Lille.


SERBIA
PTS
REB
AS
PF
4
M. Teodosic
8
2
9
5
M. Simonovic
6
2
0
6
O. Kuzmic
0
0
0
7
B. Bogdanovic
10
4
0
8
N. Bjelica
19
14
2
9
S. Markovic
0
0
5
10
N. Kalinic
5
0
4
11
N. Nedovic
4
3
5
12
D. Milosavljevic
2
0
1
13
M. Raduljica
27
4
0
14
Z. Erceg
13
6
4
15
N. Milutinov
0
0
0
FINLAND
PTS
REB
AS
PF
4
M. Koivisto
0
0
0
7
S. Huff
6
4
0
8
G. Lee
2
3
0
9
S. Salin
26
4
2
10
T. Kotti
7
7
1
11
P. Koponen
11
0
4
12
M. Nuutinen
2
0
0
21
V. Kaunisto
0
1
0
24
J. CavƩn
0
1
0
30
R. Ahonen
0
0
0
31
J. Wilson
15
3
4
33
E. Murphy
12
8
2


















De avond wedstrijd is die tussen Italie tegen Israel waar die treffen om 18.30h plaatselijk is en we gaan de avond schemering in in de 2 ĆØ dag van E.K. basketball 2015 in de Top 16 ronde.

Deze wedstrijd heb ik helaas niet LIVE kunnen zien. Was niet thuis waar ik ook prive verplichtingen had
zo als naar een bruiloft gaan van een van mijn goede kennissen van mijn familie.
Soms zijn er ook andere dingen die belangrijk is dan basketball.Wat ik jullie wel kan vertellen is dat Italie makkelijke avondje had en een trainings partijtje speelde.De eerste kwart was voor Italie met 22 - 13 en de tweede kwart was dan in midden met 18 - 17, waar na de eerste Italie de minuten ging verdelen en krachten ging sparen.
De kentering was dan na de rust in de derde kwart en die was dan ook voor Italie met 28 - 9 en de vierde kwart was dan een formaliteit en voor de boeken en die was ook voor Italie met 14 - 13 en dus won Azure Blauwe  met 82 - 52 van Israel waar zij de derde Kwart Finalist van de dag zijn.

Met deze uitslag is wel een markant info die mij bezig houd. Italie en Srbija heden dag en gisteren was ook Spanje door naar Kwart Finale ... helaas Turkije niet en zo zijn er 3 landen doe door zijn die afkomstig zijn van de Group Off Death van uit Berlin. Dat weer geeft wat voor een Poules dat was en ... is absoluut geen schande als je die groep niet hebt overleeft en in geval van Turkije wees trots op wat je hebt bereikt. Het is wrang  ... had meer ingezeten voor Turkije , maar beetje troost dat er 3 landen nog steeds in da race zijn.


ISRAEL
PTS
REB
AS
PF
5
D. Yivzori
0
1
1
6
S. Dawson
1
4
3
7
G. Mekel
20
5
3
8
L. Eliyahu
12
4
0
9
O. Casspi
8
6
2
10
R. Limonad
0
1
1
11
E. Kadir
4
3
3
12
Y. Ohayon
2
3
1
14
Y. Green
0
0
0
15
D. Fischer
5
4
2
16
B. Rothbart
0
0
0
23
B. Timor
0
0
0
ITALY
PTS
REB
AS
PF
00
A. Della Valle
8
3
1
3
M. Belinelli
14
4
4
4
P. Aradori
2
4
1
5
A. Gentile
27
5
2
8
D. Gallinari
6
4
2
9
A. Bargnani
7
3
0
12
M. Cusin
2
5
1
13
L. Datome
0
0
0
17
N. Melli
5
7
1
20
A. Cinciarini
3
4
5
23
D. Hackett
6
3
4
33
A. Polonara
2
1
0



















Dan is de laatse Top 16 wedstrijd daar van de dag in Lille en we kijken naar de klok het is 21.00h plaatselijk en Italiaan freeeeking zebra ... La Monica ... gooit de bal op voor de wedstrijd tussen Lithuania tegen Georgie. Dezde wedstrijd is een harde wedstrijd waar de gelukkige toeschouwers daar in Lille zeker LIVE voor de buis van de telebuis kinderen die deze wedstrijd LIVE tot zich nemen.

Als je deze wedstrijd niet LIVE hebt kunnen volgen ... nou geloof me maar de botten kraakten van de harde fouten en dat was ook in mijn woon kamer te horen. Georgie maakte een kunst er van om harde fouten te maken zo dat Lithuania niet in hun ritme te komen. De harde fouten waren enorm veel dat de ster speler van Lithuania ... Jonas Valenciunas .... bij tijd en wijle huilend naar de bank toe kwam van pijn.

De eerste kwart was erg snel en baskets vlogen ons om de oren waar Georgie goed begon en gefocust was dan Lithuania waar bij Georgie alle 5 starters punten maakten en de eerste kwart is dan zo voor hun met 20 - 17. Als je energie in steekt en je wilt gaan basketballen .. dan is dat heeeeeeeeeerlijk om daar naar toe te kijken. Ga niet weg en zekers nier zappen .... en wat zie ik als ik effe zapp naar de Nederlande Tv. zenders inclusief de sport zenders ...GEEEEEEEN basketball.

In de tweede tweede kwart begon het orkaan die Maculis heet en hij alleen kon Liyhuania op de been houden tegen door denderende Georgie waar Zaza Pachulia met zijn ervaring iedereen voor gaat en zijn teram op stoom brengt. wat er over blijft is de ally up paas van Tsintsadze  ... van Georgie naar Shengaila
waar deze ally up paas van achter de 3- punters lijn ... recht streeks de basket in gaat en La Monicca geen twijfel naar de monitor gaat of er aangeraakt is ja of de nee en ... yeszzzzz ... we count the basket maar is niet genoeg voor de winst in de tweede kwart  waar die is voor Lithuania met 22 - 20 dus gaan we met 42 - 37 naar de kleed kamers waar Lithuania voor staat. Als jullie denken dat het einde is van deze basketball spektakel ... dan heb je miszzz poeszzzz ... miaaaaaaauwww ...

Derde kwart is net zo denderend en zo snel en alles is voor die ronde oranje bal die rolt en vliegt waar het bal bezit een gouden iest is om te koesteren.Eerst maakt Lithuania een run . van paar punten , maar
dan komt Georgie ook terug ook met een run van paar punten.Het is Zaza Pachulia die Valenciunas en Javtokas die van het parket weg veegt , maar het is Jonas Machulis die op staat vecht terug.

Zijn team de ras echte basketballers van noorder wind der basketball goden op zijn rug neemt en zijn Lithuania weg sleept en in wedstrijd blijven. Het is hij die ons laat weg dromen van basketball waar hij op parket alles laat zien aan steal .. paasses .. rebounds .. vrije worpen .. blocks ... waar dat gebeurt zonder te missen in periode van een 45 seconde. Daaaaaaaaaaamneddd .... wat een wedstrijd en beleveing.

Droom maar van die Kwart Finale plaats en daar alles voor willen geven wat we zien dat de derde kwart
dan gelijk is met 22- 22.

Dan  is daar de alles beslissende laatste kwart waar we met 61 - 62 aan beginnen waar Georgie voor staat
en het verschil klein is in deze strijd. Basketball liefhebbers op de banken en waar de voorsprong in rap tempo veranderd waar beide ploegen alles doen om voor te komen end an terug valt en dan weer de andere team die paar punten voorsprong neemt. Het is van andere planeet deze basketball en NBA is er niks bij

Geloof me maar en zo niet .... ach kletszzzzz ... je hebt deze wedstrijd niet LIVE gezien dus houd op aub ga jeeeuu de boelen .... toch.

Deze gevecht eist dan slachtoffers en die zijn er ook waar Shengaila en Tsinsadze  met 5 fouten naar de kant komen aan de kant van Georgie is dat wel een gemis onder de borden. We zien dat Luthuania dan grip op de wedstrijd krijgt. Met nog maar 100 secondes te gaan in deze wedstrijd van je leven ...... eehhhhh
dus de laatste 1.30 min. dus te gaan ... voor de basketball wiszzzz kidszzzzz ..... onder ons was de marge 9 voor Lithuania en denken wij ... het is gedaan.

Dan de ras echte Georgier ... Jacob Pullen ehhhhh ... de donkere Amerikaan van Georgie dus .... die gooit een lay up in eerst en na de interceptie flikkert hij een verre 3- punter in en zoooooooooo .... is de marge maar 4 punten. Dachten jullie nou ... het is afgelopen .... nou .. ga niet weg ... blijf nog effe ...

Na de klungelige bal verlies van Lithuania en dan wie anders dan Markoshvilie die ook een verre 3- punter in flikkert is de marge maar 1 punt voor Lithuania. Maar daar is de ster van de avond voor Lithuania en dat is Maciulis waar hij zijn kracht en spieren laat zien en zijn basketball van andere planeet laat gelden en zekers de namen als .... Le Bron ..... Kobeeee ... Harden ... Durant ... laat vergeten.

Zooooooo goed hij speelde in het eind stuk van deze wedstrijd. Hij speelde maaaaajestieuszzz  .......... en daar kon Georgie niets meer tegen over brengen waar zo Lithuania deze wedstrijd wint met 85 - 81 en zijn zij de laatste Kwart Finalist in Lille.



 Maciulis - 6 rebounds and 3 assists  34 points 5 steals and 2 blocks 11/13 from the field  with  3/4 theree pointers  9/9 free throws.

Georgia's legendary basketball player Zaza Pachulia 23 points and 7 rebounds and 3 assists while playing, Renaissance Kolejliler TED's new transfer Viktor Sanikidze played 14 points and 7 rebounds.



Dan zijn de Kwart Finale paringen daar. Op Maandag is er een rust dag en op Dinsdag
starten we met die Kwart Finales.

18.30h
Spain - Greece

21.00h
France -  Latvia 

Op Woensdag 

18.30h
Srbija - Czech Republic 

21.00h
Italy - Lithuania 



Alle info wat ik weer gaf  voor alle fan`s zijn van de web site van basketfaul.com en ook van
fibaeurope. Waar voor onze dank.


All the info are from the web site off
www.basketfaul.com
and
www.fibaeurope.com




Door      LuluHoops

Geen opmerkingen:

Een reactie posten