Wat kan er nog
Wat is de Group Off Death   ... zijn naam waard.

Nou hij .. of is het doet zijn maan eer aan. Wie dacht er nog over dat alles op zijn kop zoude gaan
waar alles voor de laatste dag zou blijven.

de eerste wedstrijd van de dag was vroeg in den middag om 14.30h die tussen Turkije en Srbija.
De winst en de geweldige 1 kwart van avond er voor van Turken tegen de homme team
Duitsland dus ... dat werd te veel waar de bonds coach van Turken zijn basis 6 en half spelers te veel op het parket liet en daar betaalde hij letterlijk het prijs voor. Zijn stem was aangetast en  liet hij het coachen in de tweede helft aan zijn assitant  coach Ufuk Sarica over.

Maar door dat de sterren van Turken te moe warfen ... kon Turken geen vuist maken tegen Srbija.
Helaas heb ik deze wed. niet LIVE kunnen zien. wat ik me hebt laten vertellen en wat ik gelezen heb is dat Turken al weer met instelling op het parket kwamen om NIET te winnen en vooral geen energie verspillen. Dus verloren zij de eerste kwart met 30 - 14. Tjaaaaaaa ..... dat is
vragen om ellende waar je 30 punten om je oren ziet vliegen en je doet maar nikszzzzz.

Andere kwarten waren om deze wed. ten einde te brengen waar de tweede kwart  23 - 21 is voor Srbija. Na de rust en de hete thee met honing in de kleed kamers doet goed bij de Turken en is de derde kwart voor hun met 24 - 18. Zo gaan zij de laatste kwart in en dan is de energie op  bij Turken en we zien dat de vierde kwart voor Srbija is met 20 - 13.

Milos Teodosic with 17 points, 13 assists, Miroslav Radujli by 20 points, 6 assists, Nemanja Bjelica 8 points, 1 rebound, 2 assists, Bogdan Bogdanovic 5 points, 3 rebounds, 2 assists played.

In our team Cedi Osman 11 points, 9 rebounds, Oguz short, 10 points, 2 assists, 14 points Semih Erden, 3 rebounds, 1 assist, Ersan Ilyasova 11 points, 4 rebounds, Muhammad Ali (Bobby Dixon 16 points, 2 rebounds, 4 assists produced. We took 5/24 from behind the 3-point line (Melih Mahmutoğlu 0/7)

Waar ik  na de files trotserend wat laat thuis ben van me werk is daar de tijd voor de clashhhh tussen homme team Duitsland tegen Italie.
Voor beide landen is dit een dood of leven wedstrijd.
Zijn of niet zijn wedstrijd . Dood of de gladiolen wedstrijd. Must win wedstrijd.
Eeeehhhhhh ... zijn er nog andere woorden er voor.

Van af de tipp off is Duitsland met Dennis in de leading roll .... die de bal op eist en alles uit zet op het parket waar Dirk .... niet warm is en ballen  mis gooit maar toch is de eerste kwart voor Duitsland met 23 - 17. De tweede kwart is daar om lekker te zweten en energie op het parket laten zien
waar Hackett in de laatste secondes van de 2 è kwart bal in flikkert en met gelijk stand
42 - 42 de rust ingegaan word hier in Mercedes Benz Arena van Alba Berlin.

Derde kwart is voor Duitsland en zekers voor Dennis, waar Dirk niet kan volgen en ballen blijft missen en niet onder de borden kan komen. Dus gedwongen is om van buiten te schieten. Maar hij is niet jong meer en Dennis neemt alle sin zijn eigen hand en Dirk kan met zijn energie zijn
Manschaftt  steunen en is de derde kwart voor Duitsland met waar zij met 60 - 54 naar de
laatste kwart in gaan Met deze energie is Duitsland die begin vierde kwart de voorsprong naar dubbele cijfers breng en toch niet door kan zetten en is Italie die terug komt in de wedstrijd.
Met nog 0.03, 37575756464 secondes te gaan in de wedstrijd en waar gelijke stand is met
76 - 76 heeft Duitsland de laatste bal en dus de aanval waar coach Flemming de time out neemt en is Dennis Schroder die de laatste bal in zijn hand heeft en dus de winst , maaaaaaaaaaaaaar
helaaaaaaaaaaszzzz ...... hij klungelt en bal gaat mis en zo gaan we verlengen.

Het is Italie die de verlenging cooooooooooool begint en gedegen ballen in flikkert.
Waar Dirk moe is en niks meer kan en Dennis ..... helaaaaaaaaaaas .... hij is jong ... hij is wild ... met wapperende haar doos ...eeehh solly .. hij heeft kort krullend haar .....

Hij maak veel bal verliezen achter elkaar in deze verlenging en zo is de pijnlijke nederlaag daar waar
Italie wint hier in Berlin van Duitsland met 89 - 82 in de verlenging en zooooooooooooo
komen zij van een een na de laatste plaats in deze Poules Des Dooooddszzz naar de tweede plek achter Srbija en zijn deze 2 landen nu al zeker van de volgende ronde. Ongeacht wat in de laatste dag gebeurt in deze poules.

Daar dus.... op de laatste dag spelen Srbija en Italie tegen elkaar en deze wedstrijd is dus voor de
nummer 1 plek in deze poules. Winnaar word 1 en de verliezer 2.
Wie had dat geadacht ... dat Italie voor die plekken zou spelen dan Spanje en Srbija.

Om 14.30h plaatselijk spelen dus Srbija tegen Italie.
Om 17.45h  plaatselijk spelen Duitsland tegen Spanje.
Om 21.00h plaatselijk spelen Turkije tegen Ijsland.

Tjaaaaaaaaaa ......... komplot senario`s  niet waar.

Daar kan ik nog veeeeeeeeeeel meer schrijven , maar ach ...... we slapen daar nog een nacht over en laten we in de laatste spel ronde maar zien wie het over leeft en wie niet.

Italy's Danilo Gallinari had 25 points and 9 rebounds, 2 assists, 1 steal, Andrea Bargnani had 17 points 5 rebounds and 2 blocks, Alessandro Gentile 15 points and 4 rebounds, 4 assists, 2 steals 1 block, played Marco Belinelli had 17 points 2 rebounds and 1 assists.

Denise Schroeder in Germany with 29 points and 4 rebounds, 7 assists, Dirk Nowitzki 14 points and 10 rebounds, 2 assists, 5 rebounds, 1 assist Tibor Pleiß 10 points, 8 rebounds, Paul Zipser produced 11 points and 1 assist and 2 blocks

Als we dit tot ons nemen, wat is dan nog over.De laatste wedstrijd in deze poules en die is tussen Spanje en de kleine Ijsland, Nou die wedstrijd werd niet LIVE uitgezonden en dat was een trainings
partijtje voor de sterren formatie van Spanje en zij wonnen met 99 - 73.

Hier onder alle uitslagen van heden dag in Berlin en de stand als we de laatste dag in gaan in Group Off Death.