zondag 13 september 2015

Knockkkk ... Out ... Turkey




EuroBasket 2015 tournament mark - portrait version - small






Wat kan ik jullie vertellen over de laatste wedstrijd van het Zaterdag avond en tevens de eerst dag in Lille die tussen de zwaar favoooos voor de tittel Frankrijk en Turkije gaat.
Save The Best For Last .....  toch.

Had Turkije een kans tegen Les Bleues ???? Jaaaaaaaaaa zekers te weten wel. Wilden de Turken wel tegen Les Bleues spelen al weer tegen een organiserende thuis land ???? Neeeeeeuuu zekers te weten niet. Na de Group off Death in Berlin waar je zwaar had tegen de thuis land , wil je na een dag niet al weer het parket op voor een dood of de gladiolen wedstrijd al weer tegen de thuis land.
Tjaaaaaaaaaaa ... als je een voetbal stadion in tweeen deelt en het dak dicht gooit  dat weer in en om
tovert voor een basketball wedstrijd komen alle basketball fan`s naar Pierre Mauroy Stadion te Lille.


The Fans

www.fiabeurope.com ---- Ciamillo - Castoria - Marchi

Na jaar en dag is bij deze wedstrijd tussenFrankrijk en Turkije het aantal toeschouwers record gebroken.
Op Zaterdag avond is in Lille het record verbroken met 26.135. Het officieel record voor een EK.of een medaille wedstrijd dateert van 2005 in Belgrade met 18.900 fan`s op den tribunes.

Maar het hoogst aantal toeschouwers bij een basketball wedstrijd was in de handen van de fan`s van Rode Ster Belgarde op 26 Maart 2014 met 24.232. Dus is die in de history boeken.

"For basketball in general and for continental championships in particular, this is really an amazing day," commented FIBA Europe President Turgay Demirel.

The Fans


Photo`s are from the web site off
www.fibaeurope.com --- Castoria-Marchi -Ciamillo


Wat kan ik en wil over deze wedstrijd met jullie mee delen. Het is Zondag middag en heb een nachtje over geslapen over wat ik wilde schrijven. Zal het eerst vertellen dat Frankrijk uit eindelijk korte metten heeft gemaakt van Turkije en zij wonnen met 76 - 53. Helaaaaaaaaaas .... had  ...eeehh hadden de drie freeeeeeeking zebraaaaaaaaaaas ... groot vinger in de pap. Jaaaaaaaaaaa  kan me voorstellen dat Parker en co .... hun laatste gala der basketball helden zijn en laatste keer is dat zij het parket op komen en zekers dat in hun eigen homme land. Kan me eenigzins voorstellen dat Turken net die uitbal niet mee krijgen.

Met name Christos Christodoulou ... de Griek .. wel bekend met zijn korte lontje en snel de T- fout en alles nog geeft als je maar zegt ...Eeehhh ... Reff ... noouuu .. tuuuuuuuuttt ... tuuuuutt hier heb je het
T- fout ... sit down please. Maar Olegs Latisevs en Matje Boltauzer waren niet goed.

Jaaaaaaaa .. ik kijk nu met een Rood Wit gekleurde bril. Dat kan ..... daar voor heb ik bewust een nachtje en nu een halve dag over geslapen en schrijf nu deze woorden. Gaaaaaaaaauww ...gaap de gaaaap
als ik deze schrijven met jullie deel is de tweede dag begonnen en de eerste LIVE wedstrijd van de dag om12.00h plaatselijk is die tussen Croatie en zeer verrassend spelende CZE Republiek.

Daar later meer  over en de andere dag 2 wedstrijden.

Waar gaat het over ...... nouuuu ..... Turken begonnen zeer gediciplineerd aan deze treffen in de defens waar Tony Parker uit de wedstrijd word gespeeld.Hij heeft 0 punten aan de incident toe.
Turkije verloor dus kansloos van Frankrijk nog maals met 76 - 53 en hier door het verlies in Top 16 ronde en daar door ook geen kans meer kan op voor de O.S  de kwalificatie toernooi later in 2016. We weten het nog de nummer 3 tot en met 7 van deze EK. gaan die toernooi in en dat kan je dus een plek leveren als je deze ronde door zou komen.

De eerste kwart is dus gefocuste Turken met 18 - 17.
Dan heb je van af de midden van het tweede kwart het groot verschil in kwaliteit tussen Turken en Fransozen waar de spelers die van uit de wissel bank komen bij Frankrijk de doorslag geven. Daar door werd het marge meer voor Frankrijk en het bench scoring.
Zo als dat mooi heet ... was in voordeel van Frankrijk met 35 - 13.
Toch had Turkije een hoop ,  gezien dat Frankrijk in hun poules alle wedstrijden moeilijk hadden en daar putten Turken moed uit.

Tot aan de helft van de tweede periode was Turkije geduldig in aanval en gefocust in de verdediging , maar
als de basis 5 of 6 spelers van Turken naar de bank toe gaan en de wissels die extras niet brengen en Frankrijk wel door die verschil is de 14- 2 run daar van Frankrijk en neemt Parker en co controle over van deze treffen en is het verschil daar als we de rust in gaan. De kwart is voor Frankrijk met 19 - 8 en spreekt boekdelen en met 10 punten verschil gaan we de rust in met 36 - 26.
Jaaaaaaaaaaa wel .... wat een lage score niet waar. Dat klopt en heeft te maken van zeer goed spelende Turken in de defens en die gefocust zijn op Parker en Diaw. Maar geen rekening houden met Lauvergne
Westerman ... Gelebale die van de bank kwamen.

Toch is na de rust en de thee in de kleed kamers die rust gevend was ..... zagen we Turkije de derde kwart het begin goed spelend en controlerend bezig zijn op het parket. Nog steeds heeft Parker 0 .. punten achter zijn naam staan.
Het word 39 - 28 voor Frankrijk ... gaan verder met scores .....het  word 41 - 30  nog steeds Frankrijk voor , maar de kentering is daar in deze paar min. in derde kwart in voor deel voorde Turken. Ersan Ilyasova met een 3- p.maakt  41 - 33 van en De Collo maakt 43 - 33 van en is de beurt aan Sinan Guler van Turkije ook met een 3 - p we zien 43 - 36 en Turkije komt terug en de kentering is voel baar te zien
26. 26654747848 Fransooooozen zijn stil.

Dan is het moment daar op 6.43 te gaan in de derde kwart waar Parker in aanval een sleeeegte paas levert en wie anders dan The Jeeeeeeeeeeeeeeeedi van Turkey ..eehhhh ... de jonge 20 jarige Cedi Osman die dan die paas door ziet en steal maakt en met de bal van door gaat .... open veld ... word achter volgd , maar hij maakt de linker lay up en de bal .. ketst ... ketst ... een kant van de ring ... andere kant van de ring .... en in de ring verdwijnt ..... dan komt Diaw  tikt de bal uit de ring.

Dat is duidelijk te zien op de Tv. beelden en dat is Goaaaaaaaaaaal Tendingggggg ..
Heeeyyyyyyy  ....... refff ... eeehhhh solly .... heeeeeeeeeey freeeeeeeeking Zeebraa`s het zijn er 3 ... en alle 3 lopen weg , want Frankrijk heeft dus de verd. rebound en valt aan.
Iedereen daar achter aan en zekers de Head coach van Turken .... Ergin Ataman ook gefrutreerd loopt bijna Christodoulou voor bij in die aanval en komt over de middel lijn naast de Griek en schreuwt waar hij ook naast zijn collega head coach aan de andere kant Vincent Collet voor de bank staat.

Collet kijkt verbaast ..Ataman aan en hij hem aan en De Griek .... onverbiedelijk ...tuuuuuuttt.... tuuuttttt
tttuuuuuttt ..tuuuuttt ..tuuuuuuttttt.... tuuuttttt.... tuuutttt ...tuuuutttt... tuuuutttt eehhhhhhh .... mis ik nou wat .... owwww  ... wacht ..... tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuttt ...hier heb je een T- fout en goooooo to your bench .....

Dus in plaats van goed te verdedigen en de bal te heroveren en van 7 punten  de druk door te zetten en op te zetten tegen Frankrijk en ook misschien terug komen tot 5 punten verschil ............ issszzzz ..1 x vrije worp raak ... Parker dus en zo komt hij op het formulier en dus ook de zij kant de bal voor Frankrijk en daar uit die aanval scoort Frankrijk een 3 - punter ook. Dusszzz geen 5 punten marge maar weer van 7 punten naar 8 en met die 3- punter naar 11 punten verschil.

Zucht ..... wat een kentering in deze treffen. Huuuuuuuuuutjeeeeeeeeee ... mutjeeeeeeeeee vol en hoe kan je coachen op top niveau. Van af dat moment in deze wedstrijd is Turkije niet meer in de wedstrijd en komt Frankrijk dus ook Parker op stoom. Coach Ergin Ataman haalt de sterren van Turkije naar de kant en zet Furkan Korkmaz .... 18 jaar  en Kartal Ozmizrak ook 20 jaar en de andere spelers die weinig gespeeld hebben op het parket van af dat moment.

Jullie snappen het al ..... daar door is het marge meer geworden waar de jonkies van Turken nu nog effe geen partij zijn voor Diaw ... Parker ... Gelebale ... De Collo ... Batum.

De derde kwart is dan voor Frankrijk met 23 - 14 . Waar de vierde kwart ook Vincent Colet ook zijn bank spelers wat meer tijd geeft en we zien dat vierde en de laatste kwart wat in midden is en toch voor
Frankrijk met 17 - 13.

Het is wrang om zo Knockkkk ... Out verslagen te worden.
Turken dachten dat zij slim waren om in Berlin in de poules fase wat deden en niet speelden tegen Spanje en tegen Srbija. Dat hebben ze duur komen staan en nu zijn ze uitgeschakeld en gaan ook geen O.S. Kwalif. toernooi spelen. Ach ...daar zit dan ook weer een addertje onder het gras. Misschien heeft Turkije nog een kans om toch met die kwalif. toernooi te mogen spelen.

Ach daar later meer. Dat komt nog wel.
Waar ik niet meteen gisteren avond LIVE ... geen verslag met jullie mee wilde delen , is dat Turken altijd zo haantje voorste zijn. Als ze onrecht gedaan word ... alle plafonds er af laten vliegen waar ze zich bevinden.

Waarom coach Ataman ........... Waarom ... ren je nou achter gekke Griek aan?????? Waarom coach Ataman blijf je niet effe 3 secondes of misschien 10 secondes effe in je coach box en bij een dode bal effe wat in fluisteren in de oor van die gekke Griek ?????

Jou gedrag heeft groot effect op je spelers op het parket en zekers ... die op de bank. Hoe had je gedacht als die het parket op komen en je hebt ze nodig met welke gedachten zij dan het parket op komen ????? Jaaa klopt ... je stond achter en je speelde slechte tweede kwart en je moest wat doen.

Je had het momentum ...... je had Parker dood ... in de kist ..... gespijkert ook .. kist dicht ... ook onder de zoden gestopt ... maar vergat het grond er boven op te gooien en het graf dicht te metselen met specie en die gekke Griek en andere 2 stommelingen zaten niet in de wedstrijd en jaaaaaaaaaaaaaa .. het thuis voordeel van Frankrijk was niet onder stoelen en banken gestoken door de gekke Griek Latisevs en Bolatuzer en je komt terug van 13 punten achter stand ... jaa je lay up is uit de ring uit weg ge tikt en de freeeeeeeking stommelingen deden nikssszzz ... moet je dan het heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel veld over rennen om in opde achter lijn om de gekke Griek aan te spreken zo dat je deze wedstrijd weg geeft. ?????????

Ach ... wie is  LuluHoops.

Maar zeggen na de wedstrijd dat Fiba Europe deze organisatie in Frankrijk niet deugd en slecht is. Dat klopt ook. Turken speelden hun laatste poules wed.op Donderdag avond laat om 21.00h in Berlin dus waren rond 23.30h klaar end an nog naar het Hotel en dan naar het vlieg veld op weg naar Lille en dan wel verdiende korte rust dag op Vrijdag met een korte trainings sessie die maar 0. 45 min duurde in plaats van gemaakte afspraak van 1.5 uur waar Frankrijk in Poules A al op Woensdag klaar was met hun wedstrijden en de thuis voor deel kreeg van Fiba Europe. Daar in heb je een groot punt coach Ergin Ataman.

Deze wedstrijd kon ook op Zondag avond gespeeld kunnen worden ..... Toch.

Maar klagen ... maar klagen dat hotel niet voldeed aan de standaarden van Fiba. Maar klagen en uit weg zoeken waarom je tegen SPANJE VERLOOR ..... BEWUST. Door te zeggen in de poules fase dat Spanje toen niet de tegenstander was en je verloor iets van 40 punten verschil en je nam GEEN .....
GEEN time out in de eerste helft van die  wedstrijd om daar wat aan te doen.Maar was Spanje nog slimmer dan jou plannen en verloren zij van Italie uiteindelijk eindig je achter Srbija met zijn drieen gelijk op punten 3 gewonnen en 2 verloren. Dus werd er gekeken naar onderlinge reusltaten en dat je verloor zo ruim van Spanje , maar je won wel van Italie en in hun beurt wonnen de Azure Blauwen wel van Spanje dus
was je verdoemd naar de 4 รจ plek te gaan uiteindelijk. Dus moest je tegen Frankrijk spelen.

Nu kom je zelf tegen en maakten de stomme freeeeeking zebra`s fout op fout in deze wedstrijd en je vergeet dat je maar een Rood Wit tenue draagt  en geen Les Bleues  en je speelt  in Frankrijk tegen de gouden kinderen van Les Bleues die hun laatste kunstje ten toon spreiden in hutjeeee ... mutje 26.373744 duizenden uitzinnige Fransooozen op den tribunes.
Denk je nou echt dat zij die Goal Tending jou mee geven op het moment dat Frankrijk in de verdomd hoek zit en niet kan scoren en de tegenstander doen hun pijn ??????

Ben je nou echt slim ..... of  is
LuluHoops ..... zoo dom.

Laat maar ...... solly .... vergeet aub. de laatste opmerking van deze stommeling aub.
LuluHoops is al lang verbannen van het parket en is niet meer welcomme als ........

Dus wie is LuluHoops nog maals om vragen te stellen. Dit is maar een bolg waar deze basketball stommeling
eet ..drinkt .... slaapt .. opstaat ... doet ... werkt ... leeft  ... houd ... liefde voor en met basketball.


Alle info is van de web site van basketfaul.com en ook van de we site van fibaeurope.


Al the info are from the web site off
www.basketfaul.com
and
www. fibaeurope.com




Door     LuluHoops

Geen opmerkingen:

Een reactie posten