zaterdag 17 september 2022

EuroBasket 2022 ... The Final


Photo -- fiba.basketball


Dank u wel Basketball Guru`szzz.

Of beter gezegd Dank u wel coach ... Vaaaaaaansaaaant Collet. Mooi geschreven nie waar en zo spreken ze dat uit in goed Franse taal.

Coach Vincent Collet van France Nat. Basketball Team en Staff en zekers Gobert en Cabarett ... ehhh ..solly Cabarrot moet dat zijn en ook M`Baye van France waren meteen goed bij de les.

Defens ... Defens ... Defens. Als je niet verdedigd dan kan je veel van heel ver weg schieten en stepp back of zo iets en dan zie maar waar je uit komt. K ...met Dt NBA basketball. 

Ga weg en coach Collet en France liet zien in de Halve Finale wedstrijd tegen Poland zien dat je met slimme en goede Man To Man Defens met afwisseling ook basketball wedstrijd kan spelen en winnen.


Photo -- fiba.basketball

Coach Collet en Staff hebben hun les goed gelezen en Ponitka en A.J Slaughter geweldig uit de wedstrijd gehouden en zelf onder de borden geheerst en die ring opgezocht.

Effe tussen door ---  A.J Slaughter daaaaaat klint erggg Pooolskaaa nie waar in onze oren. Dat is het ook nie waar. Maar door gaan op dezelfde weg hier in Holland.

Wie is ondergetekende nie waar.

Het is die defens van France meteen die op het parket te zien is en dat getuigd ook de eind stand van de 1è kwart en dat is 15 - 9 voor France. 

Waaaat niet eens Doubble cijfers kunnen maken in begin van je wedstrijd ?? Neeu als je maar Draaf en Draaf en Ren en Ren je Rot basketball speelt en van heel ver weg ballen weg flikkert dan weet je niet wat je er tegen moet doen als je WEL defens tegen krijgt.

Is het dan wakker geworden in de 2è kwart ?? Neeeu hoor coach Vaaaaaaaaaansaaant ... en zekers Gobert en Co gaan door met die defens in die 2è kwart en zien we 19 - 9 voor France en dus gaan we de rust in met maar 18 -punten voor Poland.

Is dit waar we op zitten te wachten ??

Is dit Semi - Final EuroBasket waardig van Poland ??

Maar 18 - Punten in 2 x 10 min. basketball. Schaam je Poland. 

Maar Small Ball en maar die bal weg flikkeren van heel ver weg. Als je niks kan verzinnen in 2 x 10 min. tegen wie dan ook sorry maar ondergetekende kan hier geen andere POSITIEVE woorden van maken.

Dan is deze Semi - Final al gespeeld maar ach er moet nog 2 x 10 min- gespeeld worden en de 3è kwart is voor France met 30 - 18 en gaan we nog de laatste kwart spelen. Dat is dan voor de spelers van de Bank van France en dus voor die spelers die wat weinig minuten hadden gemaakt tot dus ver. die waren ook hongerig en lieten geen spaan over van Poland en de 4è kwart is dan ook voor France met veel kracht verschil en is voor France met 31 - 18 en zo wint France deze Semi -Final met 95 - 54 en is de eerste land in The Final op Zondag avond

Photo -- fiba.basketball

France: Guerschon Yabusele 22 points (4/6 three pointers), 4 rebounds, Elie Okobo 10 points, 4 assists, Evan Fournier 10 points, 4 rebounds, 4 assists

Poland: Michal Michalak 9 points, AJ Slaughter 9 points 

Bron -- basketfaul.com


Dan was dus The Game Off The Evening daar en de tweede Semi -Final wedstrijd tussen homme team Germany met Dennis tegen de broers Hernangomez en oldd Foxx Ruuuudyyy Fernandes en dus Spain.

Het was weer hutjeeeeeeeee mutjeeeeeeee geeeezellie in de honk van ALBA Berlin die Mercedes Benz - Arena te Berlin.

Photo -- fiba.basketball

Photo -- fiba.basketball

Is dan coach Gordi Herbert klaar voor de overlever als Spain om te vechten of is het Dennis ... Schroder dus die weer zijn team op sleeptouw moet nemen. Het is hard en Obst en Scroder bij Germany die van ver schieten en Spain die met op Point Guard genaturaliseerde Spaanse speler Lorenzo Brown niet af haakt.

Photo -- fiba.basketball

De naam Lorenzo Brown ... dat klinkt erg Spaaaaans in ondergetekendes oren nie waar en wij hier in Holland maar vast houden aan oude idealen en onze jonge meiden en jongens GEIL maken van ga naar NCAA - basketball spelen. Dan na 1 x jaar met heimwee met staart tussen de benen terug komen en weg gegooid generatie en kwaliteit die hier in onze Comp. erg goed van pas zouden komen.

Zonde van ALLE trainers en coaches hun energie en inzet die deze jonge meiden en jongens naar een bepaalde niveau brengen en weg zien kwijnen in vergeteldheid.

Als we dan op DIE missende plek wel iemand kunnen vinden die WEL wil en kan dan maken wij ook die extra stap nie waar.

Het zij zo en ondergetekende heeft grijze haren en grijze ogen aan overgehouden en wie is ondergetekende nie waar.

Dan is het daar de eerst kwart met 27 - 24 voor Spain en het tempo is hoog. Van daar uit is energie en Turkish kruiden thee op dunn bank en verder met deze tempo in de 2è kwart. Het is Schroder die Germany in wedstrijd houd met zijn energie en Obst die met 3- punter het marge naar 7 - punten brengt en Lorenzo Brown is die wat terug doet en met 51 - 46 gaan we de rust in waar de 2è kwart met 27 - 19 voor Germany is.

Photo -- fiba.basketball

Dennis Schroder heeft al vast 19 - punten en 5- assist achter zijn naam staan en is de Herooo van Mercedes Benz Arena te Berlin.

In de 3è kwart is Diaz en Brown bij Spain die scorend vermogen op krikken bij Spain zo aan het begin van deze 3è kwart en de tijd is daar voor Dennis om te Shinen en de Heroo te gaan spelen in Mercedes Benz Aren te Berlin en schiet zijn team naar 10 - punten marge en we zien 71 - 61 en zo zeilen we af naar het einde van deze 3`e kwart en met 71 - 65 gaan we de laatste 10 - min. in

In die laatste en de 4è kwart is Schroder niet meer te zien. Hij stopt met basketballen en kan geen vinger meer bewegen en hij is moe gestreden. Wie anders dan Lorenzoooooo Brown die zijn team voor gaat en deze wedstrijd kantelt naar het maaaagic getal 77 - 77. 

Pot jaaan doorriee ...al weer 77 - 77. Moet eggg Lotto gaan spelen nie waar.

Wie is dan nog vers en hip en dat is Brown die met zijn weergaloze spel en assist die hij strooit gaat de voorsprong naar 5 - punten en Dennis Schroder kan niet meer. 

Photo -- fiba.basketball

Dan is het de stop de klok fouten naar het einde van deze wedstrijd en van af de Vrije Worp Lijn is Spain 14 - op - 14. Daaaat is een stat waar je je vingers bij af likt in zo eind fase wedstrijd in de Semi - Final wedstrijd van EuroBasket.

Zo wint dan Spain van Germany met 96  - 91 en is dus de naam van The Final is dan weer El Claaasicoooo ... France tegen Spain.


Germany: Andreas Obst 15 points (5/8 three point), 5 rebounds, Dennis Schröder 30 points, 8 assists, 1 rebound, Frank Wagner 15 points, 3 rebounds, 3 assists, Daniel Theiss 10 points, 3 rebounds

Spain: Lorenzo Brown 29 points (3/7 three point), 2 rebounds, 6 assists, Alberto Diaz 10 points, 2 rebounds, 2 assists, Will Hernangomez 16 points, 4 rebounds, Juan Hernangomez 13 points, 3 rebounds 

Bron -- basketfaul.com


Photo -- fiba.basketball

Voor Spain als Land was het jaar 2022 wel een eervolle jaar in Basketball. Lees hier onder wat Spain bij Heren en Danes en Jeugd bereikt heeft.


Spain, a real basketball country, set a record that is hard to reach by playing the finals in all the championships it participated in this year. Finally, Spain's A Team has succeeded in making it to the finals of the Eurobasket with its team. The Women's National Team will compete in the World Championship to be played in September.

2022 PRIDE TABLE OF SPAIN
men
U16 – second place in Europe
U17 – Second place in the world
U18 – European champion
U20 – European champion
A Team: will play in the final of the European Championship
Women
U16 – second place in Europe
U17 – Second place in the world
U18 – second place in Europe
U20 – European champion

Team A: It will compete in the World Championship. 

Bron -- basketfaul.com


Rest nog de wedstrijden op Zondag en dat is Bronze Medal wedstrijd en dus ook de Gold Medal en dus The Final.


SUNDAY 18 SEPTEMBER FINAL
75
3rd place match
17:15
Germany - Poland -- Germany Grabz Bronze Medal
82-69
76
Final
20:30
Spain - France -- Spain Are The EuroBasket 2022  Champszz
88-76


Suplement -- 

Zo als vaak ook is de Bronze Medal Match een van ... Waaruuuum daaa Waaruuuum.

Van wie moeten we deze wedstrijd spelen. Al 15 dagen lang en dag in dag uit ren je rot en nu nog een keer zweten. Voor wat is dan het spel op het parket. Zo ook deze wedstrijd voor de 3è en 4è plek zo op Zondag middag met druilirige stromende regen buiten.

Schroder en Obst willen nie en bij  Voigtman doet alles pijn en Ponitka kan geen stap meer zetten en A.J. Slaughter ook nie.

Dus is het wachten op de laatste 4 min. van de 4è kwart van deze wedstrijd waar de marge 10 - punten is voor Germany en dan is het close en spoooooookey.

Het word spannend op 68 - 64 voor Germany waar Dennis naar de Vrije Worp lijn gaat en 2 x raak schiet. Van daar uit was het op voor Poland en gecontroleerd door Dennis en Co wint Germany de Bronze Medal op EuroBasket 2022 in Berlin met de score 82 - 69.


Met 88 - 76 wint Spain van France in The Final van EuroBasket 2022 in Berlin en zijn met weeeergalooooze spelende Lorenzoooo Brown The EuroBasket Chaaaampsss.

Lorenzo Brown ...daaa klinkt dusszz erggg Spaaaanishh in onze oren nie waar en hij had heuse Double - Double met 14 - Punten en 11 - Assists.



Bron / Scheduel -- basketfaul.com

                              fiba.basketball


Door                             LuluHoops

Geen opmerkingen:

Een reactie posten