donderdag 15 september 2022

EuroBasket 2022 ... Pardue Deuxx


Photo -- twitter.com/EuroBasket

Wat een geeeeeeenig kop nie waar.

Het pakt wel en het is ook wel Deeeeuu Jeeeuxxx Voouxx  mooi  geschreven. Daar in kan mijn Lieve Vriend mij WEL helpen maar zo laat ga ik hem nie lastig vallen

Het is wel dezelfde film. Die werd nog een keer herhaald zo als vaak op dun Teeveee hier in Holland. Maar Zeg unss Aaaaaa .. met Mien Dobbelsteen herhalen op NPO-2 maar geen basketball wedstrijd om 16.00h in dun middag wat WEL kan nie waar.

Als je jeugd wilt bereiken moet je op NPO gaan uitzenden en daar moet onze Regering mee aan werken en investeren nie waar.

Het is dus het zelfde senario wat Turkiye ook tegen France liet zien in de verloren wedstrijd. Daar was 77 - 75 voor Turkiye en Cedi Osman van Turkiye naar de vrije worplijn voor 2 x. Game over zou je zeggen in die sloten minuten van die wedstrijd. Neeu hoor Cedi Osman mist en de bal inname is ook mist en de rest is geschiedenis en France door.

Zo ook Italia tegen France. 

Het is spoookeey en France kan niet meer en Simone Fontecchio van Italia naar de Vrije Worp lijn ook voor 2 x en Italia staat voor ook met 77 - 75 en is maar 0.16 secondes te spelen.

Gaaaaaaameee ... Overrrrrrrrrr als je gewoon 2 x raak schiet of al schiet je maar 1 x raak is het toch beetje game over.

Het is dunnn thriller van Alfred Hitchcock die van de film -- Birdszz -- niks bij en Fontecchio mist 2 x de Vrije Worpen.

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuuuuuuuuuuu ...

Eeeegggg waaaaar ... ondergetekende verzint het nie. 

Zo gebeurt het ook en na de time outs en bla ... bla... bla ..is wie anders dan Ruuuuuuuudyyy Gobert die inlegertje door dunkt en we staan gelijk op 77 - 77  en heeft Italia nog wel de laatste bal van The Match maar zij krijgen de bal niet in het netje.

Duszzz verlengen.

Ondergetekende heeft deze Film al gezien. Ik wil mijne Fieeeeech terug en mijn geld terug aub. Wil niet nog een keer dezelfde senario zien en dus gaan we verlengen. Daar in heeft Thomaaa Heurtel op zijn heupen en sleept samen met Gobert de winst naar France  met 93 - 85.

Is dit verrassing van de dag ... neeeuuuu. 

Dan is het parket voor Luka Doncic en Co tegen Polskaaa van Ponitka. Jaaaaaa Ponitka en die heeft nog de Tangooo la Latina te performeren.

Waaaaaa unn dure woorden zegg.

Dat is een heuse Tripppleeee ... Doubblleeeee van de FIBA EuroBasket geschiedenis en noteert 26- punten // 16 - Rebounds en 10 - Assist en zo is hij een van de 3 - speler in EuroBasket geschiedenis die dit flikt.


LEGENDARY. 👑🇵🇱 Mateusz Ponitka drops the 3rd triple double in #EuroBasket history. Previous 2: 🇭🇷Toni Kukoc, 1995: 15 PTS, 12 REB 11 AST 🇷🇴Andrei Mandache, 2017: 14 PTS 10 REB 11 AST


Photo -- twitter.com/EuroBasket


Het is ook weer Draaf en Draaf en Run en Run en Schiet en Schiet wedstrijd van Noord - Pool Cirkel vandaan. Let op --- 1 è Kwart -- 29 - 26 voor Poland. 2è Kwart -- 29 - 13 voor Poland en zegt dus dat de rust stand 58 - 39 ook voor Poland is. Mijn hemel waar is je verdediging ...

Photo -- twitter.com/EuroBasket

Na de rust dus 3`e Kwart -- 24 - 6 voor Slovenia en komt Luka en Co beetje terug in de wedstrijd en dan de 4è Kwart -- 26 - 24 voor Poland en zo wint Pontika en Co met 90 - 87 van Slovenia en is weer een Favoo Team er uit geflikkerd uit de EuroBasket 2022 die voor het einde zege getipt was.


POLAND ARE HEADING TO THE #EUROBASKET SEMI-FINALS FOR THE 1ST TIME SINCE 1971! 🇵🇱



Photo -- twitter.com/EuroBasket


Dit is wel de Verrassing van EuroBasket na dat Jokic en Antetekoumpo naar huis is verstuurd is nu ook Lukaaaa ... Doncic ook naar huis gestuurd.

Photo -- twitter.com/EuroBasket

Wat is dan nog over ... Juist de Halve Finale of te wel Semi Finals zo als dat mooi heet in goed Nederlands.


SEMIFINAL
FRIDAY, SEPTEMBER 16
EuroBasket Arena Berlin
74
S. Final
17:15
Poland - France
54-95
73
S. Final
20:30
Germany - Spain
91-96

Suplement  --

Name Off The Final On Sunday is El Classicooo ... Spain -- France


Basketball is a complicated game. 10 men chase a ball for 40 minutes, and at the end, we're left in shock.
#EuroBasket 2022
@EuroBasket
Basketball is a simple game. 10 men chase a ball for 40 (45) minutes and at the end, Spain always win.



Bron // Scheduel -- basketfaul.com

                                twitter.com/EuroBasket


Door                  LuluHoops

Geen opmerkingen:

Een reactie posten