maandag 5 september 2022

Suplement ... Dag 4




Het venijn zat het hem in den avond in de Dag 4 van Euro Basket 2022. Daar was dus de wedstrijd tussen Georgia tegen Turkiye in Tbilisi om 20.00h plaatselijk Down Town daar in Tbilisi.

Na dat in Group Off Death en dat is Group B de middag wedstrijd tussen Germany tegen Lithuania ontaarde in een Clashh der giganten en die werd niet beslist na 40 minuten basketbal was het 89 - 89 gelijk. Dus Over Time 1 en nog meer energie en strijd op parket door Germany en Lithuania.

Is het dan gedaan na 1x Over Time ... neeeeuu het werd weer gelijk na 5 min. extra wedstrijd en het was weer gelijk op 96 - 96.

Dat het eerst gelijk was na 40 min. spel op 89 - 89  is het die Basketball Van Af de Noord Pool Cirkel zo als ondergetekende het verklaard en daar is niks verkeerd woord keuze aan Nederlands. Dus gaan we Over Time 2 - spelen met stand 96 - 96 en die draaf en draaf spel van Noord Pool Cirkel gaat gewoon door en maar bal weg flikkeren en dat is leuk. Ook voor ondergetekende en Denis van Germany ... Schroder dus is de ster en gloeit op het parket en uiteindelijk stranden wij op 109 - 107 voor Germany.

Dus heeft Lithuania keeeeeeeei hard gespeeld tot bitter eind en dat nu 3 x wedstrijd en aan het einde staat Lithuania met 3 x verlies partij stevig onderaan deze Group Off Death.

Dan was dus de volgende wedstrijd in dezelfde groep en dat was buren ruzie tussen Lukaaa ... Doncis en dus Slovenia tegen Bosnia - Herzegovina. Na dat in Groep A eerst onze Zuider Buuf ..Belgium van toren hoge favos Spain wonen en dus de eerste stunt van Euro Basket noteerden. of heeft Spain slim ... verloren om in de Kruis Wedstrijden zie Groep B niet Lithuania tegen te komen. Wie weet.

Daar in die clash tussen Lukaaa en Co tegen Bosnia - Herzegovina werd de buren ruzie hard gespeeld en Bosnia - Herzegovina heeft die dreun gegeven aan Slovenia en wonnen met 97 - 93 en dat was de Stunt of Euro Basket 2022.

De moederland van ondergetekende had het moeilijk tegen Georgia en begonnen timide waar coach Zoros -- Griek van her komst - al voor de wedstrijd Turkiye een van de kans hebbers rekende voor medal plaats en zo de ego van turken paaide en dat hielp. Turkiye schoot belabberd en begon slecht.

Herpakten zich wel goed na de eerste 5 min. van de 1è kwart en kwamen op stoom en zagen die 12 - punten voorsprong. Daar begon de ellende en van af begin 2è kwart was het mis op parket voor Turkiye. Niks raak en maar met Reffs praten en die Reffs hadden wel de instrudukties van FIBA ... Georgia is wel de organiserende team en als zij deze 3 `e groep`s wedstrijd verliezen dan hebben we een probleem.

Dus zag ondergetekende LIVE op Tv dat alle kleine Call`s voor de Homme Team en dat is Georgia. Dat ontaardde in een harde wedstrijd aan beide kanten waar de Reffs deze wedstrijd NIET meer in de handen hadden.

In de 4`e kwart gaat Furkan Korkmaz naar de ring voor een Lay - Up en hij word neer gemaaid door Duda Sanadze van Georgia in de lucht wel te verstaan. De Refs fluiten een Gewone fout ... terwijl het harde fout is en een U- Fout had moeten zijn. Duda Zanadze loopt de scheids om ver van ... WHY ..Meee Whta The Fuckk  Reffszz.

Daarna loopt hij gelijk door naar Furkan Korkmaz die al klaar staat op de Vrije Worp Lijn voor 2 x en zegt tegen Furkan korkmaz ... FUCKK U FUCKING OTAMAN TURK ... 

Dit verzint  ... Ondergetekende het niet.

Op de Tv werd deze beeld 100 x herhaald en als je goed kijkt en de lippen ... die kon je goed lezen van Duda Sanadze en dat woord kwam echt er uit.

Duszzz ... Furkan Korkmaz en Duda Sanadze in de Boxx Ringg met elkaar en daarna werd het knokken en goed dat Bench en de Staff aan beide kanten NIET op het veld kwamen. Dat was goed en dus Calm blijven allemaal. Maar Furkan Korkmaz en Duda Sanadze nog steeds met de vuist met elkaar en het werd hard en de Refs en de spelers op het parket konden die 2 maar moeilijk uit elkaar halen en toch heeft Duda Sanadze bereikt wat hij wou.

Furkan Korkmaz uit de wedstrijd spelen en Georgia die op dat moment niet in de wedstrijd zat terug te brengen en de Refs hebben daar mooi in getuind en Turkiye ook. Wat was er aan de hand ... nou op dat moment was nog 4.48 min te gaan in de 4è kwart en het is 72 - 69 voor Turkiye. 

Belangrijk moment in deze wedstrijd waar met deze stand en dit allemaal gebeurde op het parket en na 10 min. oponthoud en sussen en de Refs de beelden terug kijkend liet de JURY Tafel in Tbilisi DE KLOK zo maar lopen van 4.48min naar 4.26 min. 

De Refszz hebben veeeeeeel beelden terug gekeken en besloten na de dus Gewone fout op Furkan Korkmaz door Duda Sanadze dus 2 x voor Turkiye.

Dan door het vuist gerotzooi door beide spelers Furkan Korkmaz en Duda Sanandze een T- fout er boven op en voor het VECHTEN door beide spelers werden ALLE beid ook nog eens BESTRAFT met een D- Fout.

Duszzz .. Reeeeeeeeecaputeleee .. met goed woord .. alle T-Fouten en de D- Fouten noteren en strepen weg tegen elkaar en blijft over 2 x voor de vervanger waar die 2 x raak geschoten word door Melih Mahmutoglu en dus 74 - 69 voor Turkiye.

Maar de KLOK liep en dat moest terug gebracht worden en dat hebben de 3 x Refs NIET gedaan en de JURRY tafel OOK NIET.

Na dat voorval was Turkiye niet meer in spel en het werd verlengen. In die verlenging had Georgia het momentum en zo wonnen zij dan ook en leven nog in deze Groep A.

Na de wedstrijd naar de kleed kamers in de Corridoor was ook het VUIST verhaal door de Tbilisi POLITIE en de Georgia reserve spelers tegen de Staff en de spelers van Turkiye en is het menens.  

CEO van Turkish Basketball Federation en dat is Omer Onan in zijn Staetment zegt --- Als FIBA alle beelden van die Corridoor niet laat zien en OPENBAAR gaat maken dan gaan wij ons TERUG trekken van de Euro Basket 2022. Dit accepteren wij niet. 

Waren zijn woorden en heeft Staff ook een Protest aangetekend tegen het eind uitslag van deze wedstrijd door die fout van de Refs en het Jurry tafel.

Het zij zoooo ...ondergetekende vind ... dat je hoe dan ook en wat dan ook je laatste 2 x wedstrijden het parket moet op komen en spelen.

Toch ...


Rest ---- Dit is dan het resultaat na 3 x wedstrijden in Groepen A en B


FIBA EUROBASKET
GROUP A
PL
W
L
POINT
GROUP B
PL
W
L
POINT
Montenegro
3
2
1
5
Germany
3
3
0
6
Belgium
3
2
1
5
Bosnia and Herzegovina
3
2
1
5
Turkey
3
2
1
5
Slovenia
3
2
1
5
Spain
3
2
1
5
France
3
2
1
5
Georgia
3
1
2
4
Lithuania
3
0
3
0
Bulgaria
3
0
3
3
Hungary
3
0
3
3


Bron // Scheduel -- basketfaul.com


Door                           LuluHoops 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten