donderdag 29 september 2022

FIBA Womens World Cup ... Semi - Finals


  Photo -- twitter.com/fibawwc


🇺🇸 🇨🇦 🇨🇳 🇦🇺 4️⃣ teams remain in contention in Sydney after the Quarter-Finals!


Dat krijg je dan als er basketbalt word aan de andere kant van de wereld. Daar zijn iedereen in Down Under toe aan Friday of te wel The Next Day , maar hier in onze Oude Continent moeten we het nog dunn Donderdag af maken.

Het zij zoen dunn Moedertje Aarde was nie plat is verteld.

Als Ambassador al in Down Under is ... Neeeeu nie Ambassador ...KOBEE  zucht het is Ambassador PAU  GASOL  zijn we toe aan de Semi - Finals.


We’re already here #Sydney! Can’t wait to watch the semis tomorrow! 💪🏼🙌🏼🏀

               Photo -- twitter.com/fibawwc

De Kwart Finale wedstrijden hebben geen opmerkelijke resultaten opgeleverd. Daar was wel de eerste treffen tussen Team USA tegen de kleurrijke geklede en mooi geklede coach Mjalkovic van Srbija. Team USA won deze treffen door de inzet van Alyssa en Wilson wel makkelijk met 88 - 55.


Most stylish coach in sport. Don't @ us. #FIBAWWC x 🇷🇸

Canada kwam het parket op tegen Puerto Rico na de geweld van USA tegen Srbija en Canada flikkerde 26 - punten in de eerste kwart end at was wel genoeg voor de rest van deze wedstrijd en wonnen met 79 - 60.

De vooravond wedstrijd was die tussen China tegen France. Beide landen hebben strijd geleverd op het parket tot het eind. De eerste kwart was 25 - 25 gelijk en zo ging het door en het was heel erg aan elkaar gewaagd. Uiteindelijk waar de resterende kwarten om en om was ging de eind zege naar China waar zij wonnen van France met 85 - 71.

De Prime Time wedstrijd was die tussen homme team The Opals -- Australia tegen onze Zuider - Buufs Belgian Cats.

Meteen van af begin was homme team Australia bij de les en gaf visite kaartje af aan onze zuider buuf Belgian Cats en zij wonnen de eerste kwart met 26 - 16. De tweede kwart scoort Australia ook 26 - punten en wint deze dan ook met 26 - 21. Na de rust kwam Belgian Cats niet in hun spel waar Australia 20 - punten noteren en zo de vierde kwart dan rustig aan kunnen doen waar de vierde kwart voor Belgian Cats is met 21 - 14. Maar met 3 - kwarten goed spel wint Australia van Belgian Cats met 86 - 69.


Dat zegt dus dan tegen ons dat de paringen voor de Halve - Finale of te wel The Semi - Finals bekend zijn.

Canada -- USA

Australia -- China.

Deze wedstrijden worden dus op Vrijdag 30- September gespeeld. CAN. -- USA  om 09.00h Ned. tijd gespeeld en AUS -- CHN word dan om 11.30h Ned. tijd gespeeld.



Bron -- twitter.com/FIBAWWC

https://www.fiba.basketball/womensbasketballworldcup/2022


Door                LuluHoops

Geen opmerkingen:

Een reactie posten