dinsdag 6 september 2022

Suplement ... Dag 5




Dag 6 van EuroBasket 2022 zal de dag van alle hens aan deck worden. 

Hoe wa nou de 6`de dag van EuroBasket is een Dinsdag en het heeft beetje geregend en het blijft warm en heet.

Zo ook de strijd in ALLE Groepen van deze EuroBasket 2022. Iedereen gaat spelen dus en het zijn de wedstrijd van Dood Of De Gladiool. Stap naar Top 16 of One Way Ticket To Homme.

Iedereen likt zijn wonden en zo ook dat de Refs fout in de wedstrijd die tussen Germany tegen Lithuania waar zij na een fout en wat kabaal 3 x Vrije Worpen hadden moeten geven maar 2 x Vrije Worpen lieten nemen. Foutje bedankt voor de bloemen zei FIBA. Het blijft met het verlies voor Lithuania met maar 2- punten verschil.

Stel voor op DAT MOMENT IN DE WEDSTRIJD WEL die 3 x gegeven werd. Hoooeeeeuuueee ...zou dan de verloop van dat wedstrijd verlopen hebben// zijn ?? Maar af doen als foutje van Refs en dus in de regels inbegrepen het zijn ook maar mensen en Lithuania pech.

Zo ook het protest van het moederland van ondergetekende. 

In de Traditionele Olie Worstel en Upper Cutt wedstrijd tegen Georgia werden er fout op fouten gestapeld en er werd Fuck U .... bla... bla.. gezegd en dat was LIVE op Tv te zien en te lezen die woorden waar  in de Hall Way naar de Locker Rooms onder andere door Tornike Shengelia-  geblaseerd -  Co de Turkiye Staff en de spelers onder handen genomen door Tbilisi Politie en de rest.

Er word maar liefst 22 secondes van de KLOK afgespeeld en er word 22 seconden gemist van deze wedstrijd en dat is LIVE te zien beste FIBA. Wat is daar uwer antwoord ...

FBA zegt -- beetje vrij vertaald --  het is menselijke error ..fouten gemaakt dat kan, gaan we niet herstellen. 

Dat de klok 22 secondes door liep terwijl de wedstrijd DOOD was .. die 22 secondesszzz HEEFT GEEN INVLOED OP DE VERLOOP EN DE  EIND UITSLAG VAN DEZE WEDSTRIJD zal hebben. 

Dus is deze Protest ook Afgewezen. Of te wel ... Reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejekteeeeeeeedddd ...

Ga een eindje fietsen aub. Mr. Kamil Novak van FIBA Europe was ter plekke tijdens deze wedstrijd en Uuuuu hebt alles met uwer eigen ogen gezien en waarom reageert u niet?? Mr. Turgay Demirel  President off FIBA Europe ... is dit wat uwer ervaring is in basketball ??

Hoe en wie beslist van achter zijn luie stoel dat 22 secondes in een basketball wedstrijd GEEEEEEEN INVLOED KAN HEBBEN voor de uiteindelijke eind uitslag. 

Wij alle basketball liefhebbers weten ook dat basketball wedstrijden worden beslist in luttele secondes en U zegt dat 22 secondes GEEN invloed KAN en Zal hebben op deze wedstrijd ??

Ga uuunneee eeendjeee fietscheeen aub.

Ich Will Meine Faharaaaaat Suruccckk ... 

Geef me mijn fietscchhh terug en ga nie eeendje fietscheen.

Dit is de uitspraak van FIBA Europe.



Bron -- basketdergisi.com


Het zij zo en onze Oranje Mannen heeft te laat GeeeBruuuulddd ...werd laat wakker en kwamen terug van 23 - punten achterstand in de tweede helft met dank zij een geweldige spel van Jesse Edwards onder andere.

Zo als vaker gezegd  met jeugd en de toekomst komen we niet ver op top niveau. Spain doet het ... France doet het ... Germany doet het ... Zuider Buuff Belguim doet het en wij niet . Ga een goede speler NATIONALISEREN op DIE en DAT plek waar wij ons wel door heen slagen.

Onder de borden komen we te kort en zeker op 4- plek als Powerrr Forward. Zou zeggen ... Sam Dekker die in Leiden liet zien wat hij kan op die plek. Nederlandse rootszzz en geef hef die kans en die paspoort zo dat onze jonge en energieke mannen wel die extra stap kunnen maken zo.

Word ik nu weer geschupt op me Derrrieeerrreeee  ... en ben WEER niet meer Welcome meer als ECHTE Journalist ???

Het zij zo wie is ondergetekende nie waar.


Bron  -- basketfaul.com

             basketdergisi.com


Door                             LuluHoops

Geen opmerkingen:

Een reactie posten