maandag 12 september 2022

EuroBasket ... Quarter Finals


Photo -- twitter.com/EuroBasket


Het begon ook met een knal

It Started With A Baaaaaaaaaaaaangg. 

Neeu niet de Oerknal. Ga een eindje fietsen en kom dan terug. Darwin dingenszz of zo en wie weet wat er was maar daar was een knal en toen begon het.

Die knal gaf ook een Magic Number. 

Ja u leest het goed. De tweede dag van Sweet Sixteen op Zondag had iets Magisch Nummer in zich end at was  94 - 86. De eerste drie wedstrijden eindigden op deze stand en bijna was daar ook de laatste wedstrijd van de dag ook met deze stand geeindigd maar dat werd 1- puntje meer door netje geflikkerd.

Het was op Zondag en de Staat Loterij was op Zaterdag als ik dat dag eerder geweten had had ik Magic Number gekozen.




Zo maar een Magiche Getallen en Darwin kon het nie verzinnen nie waar en zo ook de eerste wedstrijd van de dag zo vroeg en dat ging tussen Ukraina tegen Poland met Pontika die zijn team voor ging. Het werd een gelijk opgaande wedstrijd en Mykhailuk schoot Ukraina naar 87 - 84 met nog 1.32 min. te gaan in de laatste kwart. Maar Pontika en Co en dus Poland heeft wel goed die Money Time secondes goed gespeeld en Ukraina niet dichter bij aten komen en won dus met 94 - 86

De tweede strijd van de dag was die tussen Croatia tegen Finland. Je weet wel basketball van af de Noord Pool Cirkel en Markkanen die niet op geeft en een jonge bonds coach van Finland --  Lassi Tuovi.

Croatia heeft Bojan Bogdanovic en Saric en niet vergeten ervaren Foxx Kuronslav Simon van bijna 37 jaar oud. Maar de jonge goden nie waar en die is bijna 2.06cm lang en schiet van heel ver weg.

Als we weten dat 11 x de stand is veranderd in deze wedstrijd en 15 x de stand gelijk stond was Markkanen die schoot van Noord Pool Cirkel en daar kon de sluwheid van Simon niet tegen op. Het was 72 - 71 voor Croatia met nog 7 min. te spelen in de vierde kwart. Het was 77 - 77 gelijk met nog 5 min. te spelen en met een 10 - 0 - Run van Finland waar Markkanen van heel ver begon raak te schieten was daar de winst in gang gezet voor Finland en zo ook de eind uitslag van 94 - 86 voor Finland. Daar had Lauri Markkanen 43 - punten -- 9 - Rebounds - 3 - Assists.


De Bang ... van de avond was die tussen toren hoge favosz voor de Europesche Kampioenschap en dat is Srbija tegen Azure Blauwen en dat is Italia. Daar was niet de spelers op het parket de STER ... maar de bonds coach dunn STER naast het parket en dat is Gian - Marco Pozzeccooo.

De grijze druiven waar onder de ondergetekende kennen zijn befaamde spelers loop baan en dat was Heerlijk om te beleven met zijn uitbarstingen op het parket. Nu hij wat grijze haren heeft zo als ondergetekende betekent het nie dat Foxx zijn streken verloren heeft. Zo ook Pozzecco niet en hij ging zijn strijd voor op zijn team Italia en zijn spelers volgden hem ook.

Het is Jokic die Srbija voor ging in de strijd en daar had Italia geen antwoord op en dat zag Pozzecco ook. Hij haalde meteen zijn eerste coaching T- Fout op de reaktie naar de Reffs toe. Dat bleef door gaan en de Bench ... de Staff reageerde ook fel en kreeg zijn 2è T- Fout als Tb- fout en hij mag nog net blijven coachen.

Het is wachten op Reeeeeeeeeeeejekteeed ...

Of te wel  coach blijf rustig heen en weer ijsberen aub. anders weg wezen aub. zeiden de Refs en dat gebeurde ook in midden 3è kwart en bonds coach Pozzeco van Italia kreeg zijn Direckte T- fout als coach en dat is een te veel en weg wezen.

 Hij nam de tijd en knufelde al zijn spelers op de bank + zijn Staff + zijn spelers op parket + de toeschouwers achter zijn bank + liep door naar de bank van Srbija en gaf knuffels aan coach Pesic van Srbija en Staff en iedereen daar op de bank en daarna met een Theater en Drama A La Italiaaaa ... strevende zwanen meer met Pavarotti gezang ... met tranen in zijn ogen verliet hij het strijd parket.

Neeeuu ... ondergetekende overdrijft het niet.

Photo -- fiba.basketball

Photo -- basketfaul.com

Maar dat was wel het keer punt in deze wedstrijd waar stand 51 - 47 was voor Srbija en van af daar was vuur heilig bij Italia en alles werd raak geschoten door Italia. Srbija en Jokic en zeker coach Pesic wisten niet meer wat zij aan moesten. Italia bracht voorsprong naar 12 - punten en schoot 16 x raak van achter de 3 - punters lijn.

Marco Spissu kreeg heilige vuur overgedragen van coach Pozzecco en schoot raak van heel ver. Nicoal Melli die was zo sterk onder de borden dat hij Jokic het leven zuur maakte en uit de wedstrijd speelde in die slot fase van deze wedstrijd waar Italia 14 - 2 Run had en dar was wel Moker Slag voor Srbija.

Zo was de Bang en Bangg .. Bangg en Srbija is Knockeddd Out Off deze EuroBasket 2022. 

Zo gaat de nummer 1 kandidaat voor de eind zege naar huis en dat doet Italie met Magic Getallen 94 - 86.

Al weer ja had ik maar Loto gespeeld nie waar.

De laatste wedstrijd dun avond was die Greece tegen Cze. Rep. Daar hadden beide landen de wedstrijd er voor LIVE gekeken in de Mercedes Benz Arena te Berlin. Coach Itudis van Greece zag dat ook en gaf geen enkel kans om weer een Bang  te herhalen zo laat in de avond.

Het was we laat in de 4è kwart dat Greece deze wedstrijd om toverde naar hun voordeel. We weten dat Cze.Rep. in hun groep`s wedstrijden bijna geen harde wedstrijden hoeft te spelen maar we weten wel dat Cze.Rep wel een Toernooi team is en dat lieten zij ook zien. Deze wedstrijd werd er 16 x van stand gewisseld en er werd 12 x gelijk gestaan met het stand in de verloop van deze wedstrijd.

Het is pas laat in de 4è kwart dat Antetekoumpo pas zijn 2 x raak schoot van achter de 3- punters lijn en zo naar de 10 - punten marge het verschil en voorsprong kwam voor Greece. Daar vandaan had Jan Vesely en Co en dus Cze. Rep. het niet meer en zo won Greece met maar 6 - punten verschil 94 - 88. Net nie Magic Nubersz nie waar en dat zou heel erg TOEVAL ...zijn.

Toch.


Dan gaan we verder met de Kwart Finales op Dinsdag en Woensdag avond wedstrijden. Kijken we goed naar de Kwart Finale dan zien we dat van Group Off  Death er 3 x landen zijn die nog steeds in de race zijn.


QUARTER FINAL
TUESDAY, SEPTEMBER 13
EuroBasket Arena Berlin
70
Q.Final
17:15
Spain - Finland -- Gooood Old Ruuudy Fernandesz
100-90
69
Q.Final
20:30
Germany - Greece -- Daniel Theis Double- Double 13-p //16- Reb.
107-96
WEDNESDAY SEPTEMBER 14
EuroBasket Arena Berlin
72
Q.Final
17:15
France - Italy -- Over Time At 77 - 77
93-85
71
Q.Final
20:30
Slovenia - Poland
87-90


Bron // Scheduel -- basketfaul.com


Door                         LuluHoops

Geen opmerkingen:

Een reactie posten