donderdag 28 april 2022

BahceSehir Koleji ... FIBA Europe Cup Champszz


Photo -- basketfaul.com

Het is werklijkheid en geen droom.

Bahcesehir Koleji Basketball Club die pas 5 jaar geleden is opgericht door investeerders en zeker door de Turkse groot macht in scholen gemeenschappen en hoge scholen en Universiteiten niet alleen in Turkije maar ook in Europa hebben hun gewaagde stappen zien vervullen met het FIBA Europe Cup.

Ja ... FIBA Europe Cup. Het is dunn Europesche Cup en niet zo maar un Cup. Wie kan het zeggen dat ze un Europesche Cup in hun bezit hebben.

Photo -- twitter.com/fibaeuropecup

Donar Groningen was in dun Halve Finale en is niet gelukt en ZZ Leiden kwam deze team tegen in de Kwart Finales en hebben thuis in Leiden geweldige partij op het parket gebracht met coach Geert Hammink en The Wolff Pack en dat mocht niet baten in de heen wedstrijd en verloren van een groot investering.

Ga nou niet zeiken van het is maar laagste Cup hier in Europa. Fuc ... De Ducc heeeyyy hebben jullie het in jullie bezit ?? Neeu ... Ondergetekende is niet gediend van ULEB maar ze zijn wel een feit waar veel geld in om gaat en wij zouden moeten kijken naar wat haalbaar is en dat is FIBA.

Photo -- fiba.basketball/europecup

Je moet veel inzetten en veel harder werken om hier te zijn en te komen en het is nie makkelijk en ga dat maar vragen aan coach Hammink en Co.

Het was dus de tweede wedstrijd in de Finals serie van FIBA Europe Cup in down town ULKER Sports And Events Hall. Voor deze tweede wedstrijd was deze Hal al weer uitverkocht en dat was de 5 x  in korte tijdsbestek van pak weg 3 weken dat deze hal uitverkocht werd. Je kan zeggen een basketball gekke land nie waar.

Photo -- twitter.com/fibaeuropecup

13,485 -- Faaaaaaanszzzz ...

Week eerder was dun eerste treffen in UNIPOL City  Arena van Reggio Emilia in Bologna te Italia. Daar werd het spannend aan het einde waar Bahcesehir Koleji 17 punten voor stond de gehele wedstrijd en het kwam aan op dunn laatste bal van de wedstrijd daar in Bologna en toch won Bahcesehir Koleji die eerste wedstrijd met 72 - 69.

Met die wetenschap en een uitverkochte en uitzinnige fans langs de kant was de treffen in de tweede Finals Game tussen Bahcesehir Koleji tegen UNA Hotels Reggio Emilia uit Bologna te Italia in Istanbul.

Bahcesehir Koleji was en begon sterk  domineerde meteen de wedstrijd getuige de einde van de eerste kwart met 30 - 16 . Die ritme en voorsprong doet gas terug nemen aan de kant van Bahcesehir Koleji en komt UNA Hotels Reggio Emilia terug in de wedstrijd en dat doen zij met een Craaazyyy Runn van 20 - 0 op dat moment en  gaan met 43 - 37 voorsprong voor Bahcesehir Koleji naar de kleedkamers voor de hot Turkish Thee daar in ULKER Sports And Events Hall te Istanbul. 

Photo -- fiba.basketball/europecup

Na dun thee is homme team die controle weer terug pakt in deze Finals Game door aanvoering van hun uitverkochte Fanszzz langs de kant is het bloed zweet en tranen en hard werken waar UNA Hotels Reggio Emilia die derde kwart dragelijker maakt en die is met 21 - 19 voor Bahcesehir Koleji en met 64 - 56 voor de thuis team gaan we naar de vierde kwart.

Photo -- fiba.basketball/europecup

Die laatste kwart is dan al je energie op het parket achter laten en laten zien aan de uitzinnige fanszz en uitverkochte ULKER Sports And Events Hall te Istanbul en in  100 secondes in het begin van die vierde kwart is het een 6 - 0 run en is de ritme weer terug bij Bahcesehir Koleji en van daar keek de thuis team niet meer achter om en met groots feest en spel ging de kaars uit bij de tegenstander in deze Final en won Bahcesehir Koleji deze wedstrijd met 90 - 74.

Dusssssszzz ... The Europe Cup Chaaaaaaampszzz.

De MVP van deze Finals is de Point guard van The Champszz Jamar Smith.

Photo -- twitter.com/fibaeuropecup

Photo -- fiba.basketball/europecup

Wij van LuluHoops Basketball Feliciteren Bahcesehir Koleji met hun Kampioenschap.

Photo -- fiba.basketball/europecup


Photo -- fiba.basketball/europecup



Bron -- basketfaul.com

             basketdergisi.com

             fiba.basketball


Door                       LuluHoops

Geen opmerkingen:

Een reactie posten