donderdag 7 april 2022

Leeeeideeuuhh ... Bedankt



Photo -- twitter.com/ FIBAeuropecup

Het is zo en de harde waarheid.

Valt niet mee om top club te zijn voor een lage- landen basketball met je budget. Al had je maar half van die Amerikaan van de tegenstanders waar op ZZ Leiden tegen speelde en heeft gespeeld in hun team , dan was en had Coach Hammink en Ass. Houwaard en The Wolff Packk --  Unnnee kans om The Final te halen in deze FIBA Europe Cup.

Maar die waarheid doet erg pijn als je weet dat het er in zat en dicht bij was. Coach Hammink - The Staff en zekeeeurr ...The Wolff Packk ... Dank Jullie Wel.

Het was een waar genoegen om 2 x naar Leiden af te reizen voor ondergetekende die een reis van pak weg 1uur en 15 min. ongeveer moet afleggen om ter plekke in 5 Mei Hall te zijn voor een Europesche Basketball Avond te beleven.

Nou hoopt ondergetekende dat NASSHUA  Den Bosch dit ook doet en dat is een fieschhhhhhhh ... afstand van de ondergetekende vandaan.

Eeeeeehhh ... verhiepp zo heten ze in Den Bosch nie meer en Heroes Den Bosch is een geweldige naam nie waar Bob solly ... Meneer Bob van Oosterhout.

Maar ondergetekende mag Bob zeggen denk die dan maar.

Wat er over blijft is dat ZZ Leiden de 2è heen wedstrijd in de Semi - Final uit moest spelen in de ULKER Sports And Event Hall te Istanbul tegen Bahce Sehir Kolleji.

Die Hall in Istanbul waar Fenerbahce -Beko mannen team in Turkish AirLines EuroLeague speelt van ULEB was vol en uitverkocht voor deze treffen.

Photo -- basketfaul.com

Van af het begin ging Bahcesehir Kolleji snel van start en had deze keer ietsjee pietsjee meer controle over de wedstrijd  en kwam snel voor en het verschil kwam snel naar 20 punten. Dan heb je zwaar avond in de uitverkochte  Ulker Sports Hall maar dan gaat de homme team lanter fanteren en komt ZZ Leiden terug en met weergaloos spelen van Point - Guard van Bahcesehir Kolleji en dat is Kartal Ozmizrak die 24 punten had waar van 5 op 7 van achter de 3-p lijn vandaan won Bahcesheir Kolleji deze wedstrijd met 90 - 82

Dit is in vogel vlucht het hele verhaal van deze 2è Semi - Final in Istanbul. Maar niet helemaal, Ondergetekende moet wel het gevecht en tijd en energie van coach Hammink en The Wolff Packk wel weer geven.

Die Lanter Fanten was nie zo maar verzonnen. Omdat Bahcesehir Kolleji zo veel voor stond denkten zij dat het gedaan was maar zo was het niet tot aan nog ongeveer 4 en half minuut spelen in de 4è kwart. Dan komt ZZ Leiden terug in de wedstrijd tot aan 5-p verschil door geweldige spel van JHonathan Dunn en onze Maarten Bouwknecht.

Photo -- basketdergisi.com


Dat is energie en hard werken op het parket en als je van 20-p terug komt naar 5-p vergt veel energie en kracht. Dan komt dus de breedte van je bank en ervaring naar boven en toch met Kartal Ozmizrak - de Point - Guard van Bahcesehir Kolleji en Oguz Savas de ervaren center-- Sam Dekker--  kon team uit Istanbul de wedstrijd naar de goede einde brengen voor hun.

In de andere Semi - Final speelden Unahotels Reggio Emilia tegen Bakken Bears. Die wedstrijd in Italia werd door Reggio Emilia gewonnen met 92 - 72 en zo is Unahotels Regio Emilia de tegenstander van Bahcesheir Kolleji in The Final.

The Final word over 2 x wedstrijden afgewerkt met thuis en uit wedstrijd. De eerste wedstrijd speelt Bahcesheir Kolleji thuis in Istanbul op 20 April en de Return is dan week later op 27 April in Italie.

Hmmmmmmmmmmm ...

Coach Hammink -- Staff en zeker The Wolff Packk ... dank jullie wel.


Bron -- basketfaul.com

            fiba.basketball

            basketdergisi.com


Door                            LuluHoops 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten