maandag 11 april 2022

Sopron Basket ... Women EuroLeague Champszz

Photot -- fiba.basketball/euroleaguewomen

Sopron Basket uit Hungaria heeft in de hol van de leeuw in ULKER Sports And Events hall Fenerbahce Safiport een geweldige dreun geven en is FIBA`s Women EuroLeague Champszz geworden.

Coach David Gaspar en Assistent Stevan Karadzic en Miklos Laczka en zeker Bernadette Hadar en Jelena Brooks en Stefanie Dolson en niet te vergeten de point guard Gabby Williams en natuurlijk al andere team maten van harte gefeliciteerd met jullie Eerste Kampioenschap van Women EuroLeague.

Wat Fenerbahce Safiport al 10 jaar probeert en 8 jaar lang in de  Final Four staat en daar van 4 x in The Final staan en NIET Kampioen kunnen worden. Jullie doen het in de eerste keer in The Final.

Photo -- fiba.basketball/euroleaguewomen

Geweldig basketball. Het was harde werk basketball. De poezie was er niet waar Sporon Basket fel begint en de scoreszzz schaars zijn in de eerste kwart en Game Plan van coach Gaspar meteen werkt in die eerste kwart. Zien we dat In Side dicht is onder de bord van Sopron Basket met jonge Hatar en Brooks en zij dwingen Fenerbahce Safiport naar de moeilijke buiten ver afstand schoten en geforceerde schoten en zo is dan 16 - 6 einde eerste kwart voor Sopron Basket.

Van af daar eigenlijk is het in de Kop van Lagupova en de rest bij Fenerbahce Safiport. Ook coach Lapena ziet het voorbij flitsen in de tweede kwart en Sopron Basket hard werken met Brooks en Williams en Dolson die dan op parket is  voor Hatar die al 2 x fouten aan loopt zien we werk basketball en inzet en strijd van Sopron. Fenerbahce Safiport flikkert maar ballen weg van heel ver en is de tweede kwart 13 - 13 gelijk. Dat zegt dan dat we met 29 - 19 de kleedkamers in gaan voor de thee.

Waaaat een score. Mijn hemel dat van 29 punten Sopron Basket is laag maar 19 punten maar in 20 minuten basketball is onder maats.

Ikke iszzz in Holland en kan dus geen kruiden Turkishhh Thee brengen.

Dat harde werk basketball is dan meer na de rust bij Fenerbahce Safiport en brengt de marge naar de enkele cijfers zo midden derde kwart nog steeds Sopron Basket die de marge vast houd van de dreun van het eerste kwart. Het is wel Fenerbahce Safiport die de derde kwart wint met 19 - 16 en dat zegt dan wij de laatste kwart in gaan met 45 - 38. Maar 7 - punten marge zo u haast zeggen en met nog 10 min. te spelen iszzz heel newww ball game.

Ach ...dan had u deze wedstrijd LIVE moeten zien en raad u aan om dit als nog te doen op de web site van FIBA dan ziet u met uwer eigen oog wat deze grijze druif bedoelt.

Ondergetekende zag het vuur nie bij coach Lapena en zekers nie bij Lagupova en de rest waar Lagupova dood op het parket rond dwarrelde en coach Lapena nog steeds maar 3- punters plays laat spelen.

Het zij zo en hij mag op DAT Niveau coachen.

Waar we in het midden zitten van de vierde kwart zo rond 35 minuten game zien we 53 - 45 voor Sopron Basket. Is dus nog steeds het marge van de eerste kwart nie waar. Waar je nog steeds maar ballen weg flikkert van heeeeeeel ver kom je nie terug ook nie door harde werken van Amanda Zahui. Waar  we dan nog 0.12 secondes te spelen hebben is het 55 - 58  voor Sopron Basket en na de Time Out van coach Lapena schiet Kayla Mc Bride de snelle 3- punters  mis na de inbounds op de aanvals helft.

Maar waarom 3- p. Waarom niet Inside gaan ?? Waarom niet Hadar op zoeken die toen al op 4 - fouten stond?? Waarom niet Jelena Brooks op zoeken in side waar zij niet meer konden scoren in die laatste fase wedstrijd ??

Je had nog genoeg tijd over nie waar als ondergetekende u verteld heeft dat de 3- punters al de hele wedstrijd NIET vallen bij Fenerbahce Safiport. Sopron Basket weet dat of Lagupova de 3- punter gaat schieten of Mc Bride.

Dan ga je toch naar Plan Z of Plan X. !!!!

Ach ... wie is ondergetekende nie waar.

Na dat de schot mis is komen de stop de klok fouten en Sopron Basket is wel tref zeker van achter de wrije worp lijn en zo wint Sopron Basket The Final in ULKER Sports And Events Hall te Istanbul met 60 - 55.

Het is dus de 10 - punten marge van die eerste kwart waar Sopron Basket maar 5 - punten weg geeft en met hard werk en energie en defenszz zijn Sopron Basket Women EuroLeague Champsszz.

Dan is Gabby Willams uitgeroepen tot de  MVP - van deze The Final.

Wij van LuluHoops basketball feliciteren Sopron Basket met deze Kampioenschap.