maandag 4 april 2022

EuroCup .. Women


Photo -- fiba.basketball


Het nieuws reist snel tegenwoordig en zo ook met basketball nieuws. Of is ondergetekende oud en grijszzzz aan het worden en kan de tempo nie bijhouden.

Het zij zo waar ondergetekende zijn strijd levert voor geluk en gezondheid en dat is wat aller belangrijk is.

Zo ook de laatste fase van EuroCup Women van FIBA. De tweede Cup zeg maar hier in Europa voor vrouwen of te wel dames basketball.

Zucht ... bij mannen kant was dus de ervaring van ondergetekende zo een Europa Cup avond. Gaat ondergetekende nog mee maken dat ook onze Dames Team`s van Hollandse bodem ook mee doen met Europa Cup hier in Europa.

Ach ... wies is ondergetekende nie waar.


Dat gaat ook in de format van Final 4 en deze eind strijd word gehouden in La France en in stadje  Bourges aan dunn Le Mediteraneeee ...

De thuis hall en de Homme Court  van Tango Bourges '' Le Palais Des Sports Du Prado '' zo als het mooi heet in goede Franse taal.

Photot -- fiba.basketball

In deze  EuroCup Women Final 4 gaan spelen Tango Bourges - France  de Homme Team -- Umana Reyer Venezia - Italia -- Galatasary istanbul - Turkey en CBK Yenisheir Belediye Mersin - Turkey.

De Semi Finals is gepland op  Dinsdag  05 April waar de verliezers wedstrijd  en de The Final is dan op Donderdag 07 April.


Dinsdag om 17.00h is de eerste Semi Final en die gaat tussen Umana Reyer Venezia tegen CBK Mersin. De tweede Semi Final is dezelfde avond om 20.00h Tango Bourges tegen Galatasaray Istanbul. De tijden zijn dus Bourges plaatselijke tijden.


Photo -- twitter.com/eurocup women


Bron -- fiba.basketball

https://www.fiba.basketball/eurocupwomen/21-22/news/bourges-to-host-eurocup-women-final-four-2022



Door                  LuluHoops 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten