maandag 11 april 2022

Ondermaats ...


Photo -- fiba.basketball/euroleaguewomen


Wat is Ondermaats ???!!

Nou dat je een papiertje in je pocket hebt en men and women zegt dat je goed genoeg bent om op Top Niveau te coachen. Als dat zo is en ook al ben je jonge up comming coach dan sta je aan de top Women EuroLeague der Europa laat het dan zien aan iedereen.

Ondergetekende heeft 6 jaar moeten wachten door de boboszz der naties voor een rot papiertje die zegt dat ondergetekende haar Grijszzz en oud zijn geworden.

Toch ...

Zo 4 jaar terug met Russian Oligarg Geld met Dynao Kurks Kampioen worden in de EuroCup Women is het net nie in de stapje hoger. Het is uwer en de Clubs keuze met deze spelers het parket op te komen. Dus laat het dan ook zien.

Dat kon niet want u bent door het ijs gezakt. Waarom ??

Als je tegen coach die van Sporon Basket en die is David Gaspar doet het beter dan jij. Hij gebruikt zijn sterren zo als Hatar en Jelena Brooks des goeds dat jij maar staat te kijken naar Alina Lagupova die in de eerste kwart 10 x van achter de 3- punters lijn ALLES mis schiet. 

Je doet niks aan de dreun van je counter part en die heeft je tuk tuk en legt Lagupova aan banden en zorgt er voor dat zij NIET raak kan schieten en de rest FLIKKERT maar ballen ver weg om bal richting ring te flikkeren.

Is dat uwer Game Plan ??

Uw team scoort maar  6 punten in de Eerste kwart. Het is 16 - 6 voor Sporon Basket in die eerste kwart en wat doet u als Sabally en Lagupowa naar buiten gedwongen worden ?? Niks en als je ster speler zo aan banden gelegd word beste coach dan haal je effe er uit en geef je een Kickk Ass en zij komt op adem en u gooit uwer Game Plan over board en gaat u naar Plan B en naar Plan X.

Maar dat lag niet in uwer bagage en uwer Staff keer er naar en deed ook niks. Lagupova bleef iets van 39 .08 op het parket en schoot Nulll ... Op ... Tien mis van achter de 3- punters lijn. Dat is 0 / 10 me cijfers maar ze had totaal wedstrijd 13 - punten en die waren inside scores en van af de Vrije Worplijn waar van zij 5 / 6 raak schoot.

Het is voor ondergetekende Vrij Makkelijk om Ongezouterdddd ... mening te geven. Uuu iszz jonger dan ondergetekende en deze basketball gek weet waar u vandaan komt en trouwe water drager was en is geweest van Bonds Coach van Spain en dat is Coach Mondelo.

Het is wrang om te zien waar het voor de 3 x uitverkochte in een week in ULKER Sports And Events Hall te Istanbul dat u ondermaats bent. Verliezen dat kan maar niet op deze manier.

Fenerbahce Safiport heeft in afgelopen 10 jaar is altijd aan de Top van Womens Basketball der Europa gestaan. Dit was dus de 10 x op de hoogste niveau. Van deze aantal was dit de 8 x maal in de FINAL FOUR. Als dat nie erg is was dit  niet zo maar een cijfer maar 4 x dat Fenerbahce Safiport in The Final stond en 4 x verloor en dus 2`e werd in deze Cup.

Ondergetekende baalt er van en heeft 24h gewacht om toch deze gezouderddd mening te ventileren.

Kop omhoog en gaan met die banaaaaaaan.

Wie is ondergetekende nie waar.

Toch ...



Door                       LuluHoops 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten