zondag 10 april 2022

The Finals Day ...


Photo -- twitter.com/womeneuroleague


The  Birdszz ...

The Beeeszzz ...

The Flowerrrr ...

And 

The Treeeszzz  ...

Toch ...

Het is Zondag ...bijzonder mooie dag voor The Final van Women EuroLeague Final Four in ULKER Sports And Events Hall te Istanbul.


Photo -- twitter.com/womeneuroleague


Suplement --

Als het dan Zondag middag is  14.00h plaatselijk Ulker Sports And Event Hall komen Perfumerias Avenida en USK Praha het parket op. Onze hart gaat sneller slaaaaaan als Emese Hof het parket betreed en haar coach Roberto Ineguez laat haar starten in de Starting 5. 

Photot -- fiba.basketball/euroleaguewomen

In de eerste kwart van deze troost wedstrijd zijn de krachte vers en is womeeen fris zien we 19 - 12 voor USK Praha. Hof en haar team maten moeten nog wennen nie waar. In de tweede bedrijf is womeeen wat helder en vastberaden zien we20 - 18 voor Perfumerias Avenida.

Na de thee in de kleedkamers zien we dat het niet meer gaat bij USK Praha en daar is coach Natalia Hejkova zichtbaar niet blij mee en haar team scoort maar 9 puntjes en dat is wel onder maats. Wat we zien dat derde kwart voor Perfumerias Avenida is met 22 - 9. Wat blijft dan nog over naar de vierde kwart denkt ook ondergetekende. Maar het wil is er wel en het lichaam wilt dus niet en met veel spel pleizer aande kant van Emese Hof komt Perfumerias Avenida tot hun recht en winnen de laatste kwart met 17 - 13 en dus deze noodzakelijke kwaad wedstrijd met 71 - 59 en eindigen als 3è in deze EuroLeague Women Final 4 in Istanbul.

Photo -- fiba.basketball/euroleaguewomen

Het is natuurlijk goed nie waar. Er staan en een MEDAILE winnen en op de Poduim staan. 

Dat telt en ook voor Emese Hof die 19.07 min. op het parket bleef en10- punten en 5 - rebounds 1 - assists noteert en met een MEDAILE om haar nek naar huis gaat.

Photo -- fiba.basketball/euroleaguewomen


Bron -- twitter.com/euroleaguewomen

Door                      LuluHoops 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten