woensdag 6 april 2022

Doooooonggg ...


Photo -- twitter.com /eurocupwomen


Het is maar een basketball wedstrijdje nie waar ...

Het is dan Donggggggggg ... en de dreun voelt na The Day Afther heel erg voor de 2x Turkish team`s die allebei verloren en hoe.

Ga naar de link onderaan en lees meer op de web site van fiba.basketball

De eerste Semi-Final van EuroCup Women was Cukurova Basketbol Klubu -- CBK tegen UMANA Reyer Venezia.

Die won Venezia met 85 -80 ---->> eeehhh de 1è kwart was voor Cukurova Basketbol Klubu met 24 - 9. Dat is dunnn eerste Dooooong ... toe werd Venezia wakker en gaf een Upper Cutt en de Women met dun hamert die kwam voor bij an gaf dunn harde Doooooong aan Cukurova Basketbol Klubu en won de 2 è kwart met 33 - 20.



Photo -- fiba.basketball/eurocupwomen

Waaaaaaat eeeeeeen Dooooong ... en die Doooong kwam Cukurova niet meer boven en verloor dramatisch.

De tweede Semi - Final van deze Final Four van EuroCup Women was die tussen homme team Tango Bourges tegen Galatasaray Nef - Istanbul de tweede Turkish team.

Daar was Galatasaray  Nef - Istanbul heer en meester had Bourges tuk in de Les Prado. Die trouwens paar uurtjes rijden is onder Les Pari. Galatasaray Nef - Istanbul had bijna de lichten uitgedoofd daar in les Prado.

Toch zonder lichten in Les Prado komt het aan de laatste 0.23 secondes van deze treffen waar Bourges voor staat met 67 - 64. Het is Kaela Davis van Galatasaray Nef - Istanbul  die een geweldige 3- punter raak schiet en staat gelijk op 67 - 67 en Bourges Time - Out.

Na die Time - Out doet Bourges niets met die bal na dat zij 2 x de aanvals rebound hadden. Daaaaamndedd ...spooookeyyy ... en Galatasaray Nef krijgt de bal en er is iets van 12 secondes te spelen en de ster Point Guard van de team Kelsey Plum heeft de bal in handen en ook de uitslag van het noodlottige einde van de wedstrijd.

Photo -- fiba.basketball/eurocupwomen

Zij gaat te vroeg naar de basket en gaat na wat gedribble op de middel lijn naar de basket een - tegen - een tegen over de 4 x defenders van Bourges. Natuurlijk worden er getrokken en geduwd en word niet gefloten daar in die fase wedstrijd.  Plum is kleine Point Guard en heeft NIKS te zoeken tegen over 3 x lange centers van Bourges die dus in de Bucket - Collapsen en weten dat Plum inside komt dus word zij geblokt en weg bal.

Bourges pickt het op en er zijn maar 5 secondes te spelen. Tijd genoeg ... een paas naar voren en makkelijke Lay -Up en score en zo met deze stomme aktie van Plum en slimme defens van Bourges winnen zij met 69 - 67 en staan in The Final.



Bron -- fiba.basketball / eurocupwomen

https://www.fiba.basketball/eurocupwomen/21-22/news/party-time-in-bourges-as-hosts-make-final-after-thrilling-win-over-galatasaray

https://www.fiba.basketball/eurocupwomen/21-22/game/0504/Umana-Reyer-CBK-Mersin-Yenisehir-Bld#tab=overview


Door              LuluHoops

Geen opmerkingen:

Een reactie posten